Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na milenijnym dzisiaj suszą Leciałem ze szwagrem, zarobił 200pln i 6pkt
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pany, potrzebuję na już klatkę dla chomika. Ma ktoś? Też mam klatkę, do tego kółko, poidełko chyba i coś jeszcze. jeśli chcesz to ci to dam. tylko musisz podjechać. bo nie wiem czy będę jechał do wrocka. ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- emay ogarnąłeś temat z tym obszywaniem tapicerki?? koło milicza na wiosce jest gościu co to dobrze robi. widziałem mercedesa SEC'a jak zrobił w granatowej alcantarze normalnie pierwsza klasa Jak możesz to zapodaj numer do niego. ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- Będe lał lukoil pb 95 W Twoim przypadku to nie zbyt dobry pomysł.... heheheh Bo ? Proponuję dokształcić się w dziedzinie swojego silnika...... najlepiej zwykłe pb98 bez udziwnień a jak będziesz chciał wiedzieć dlaczego to google się kłania - może się nauczysz czegoś
szczuraz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dopóki ma soft w serii może lać 95 najwyżej stukowce otetną mu koło 5000rpm przy pełnym bucie. To auto i tak nie jest do rajdów a 98 wiem z doświadczenia że pali więcej.
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dopóki ma soft w serii może lać 95 najwyżej stukowce otetną mu koło 5000rpm przy pełnym bucie. To auto i tak nie jest do rajdów a 98 wiem z doświadczenia że pali więcej. nie mój silnik
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra ... robimy jakąś wódę dzisiaj gdzieś ?? ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Powoli bo się pozabijacie z tymi propozycjami picia... jak zwykle d*pa ... to ja nie wiem.. rok wcześniej trzeba się w Wami umawiać ??
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobra ... robimy jakąś wódę dzisiaj gdzieś ??---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Powoli bo się pozabijacie z tymi propozycjami picia... jak zwykle d*pa ... to ja nie wiem.. rok wcześniej trzeba się w Wami umawiać ?? Żebym mieszkał na miejscu, to by mnie rower podwiózł jakiś, a tak...
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Trzeba będzie moczyć mordę łychą w domu
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Trzeba będzie moczyć mordę łychą w domu Nie jesteś sam ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- Ja właśnie wlałem do szklany i zaczynam degustację balacha.
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja też mam dzisiaj balacha... jeszcze nie wlałem... czekam na info do znajomego czy dzisiaj bzyka pannę czy ma wolne i pije...
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 czekam na info do znajomego czy dzisiaj bzyka pannę czy ma wolne i pije... Polej po sto, najwyżej jebnie karniaka, albo wychylisz jego działe... Proste BĘC!
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no nie ponieważ jak coś to jadę do niego i u niego zostaje auto. Jutro mi przyprowadzi
Gość cwiara Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mam i ja Zdrowko. Sent from my iPhone using Tapatalk
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mam i ja Zdrowko. Sent from my iPhone using Tapatalk Ooo, Panie, jak balach, to BĘC
chopin Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Chomiki bedzie spot w tą niedziele ?
hornet Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 emano..... pewnie będzie... ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- To może dzisiaj na wódę się ustawimy ??
oca69 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 TOM77 co o nim powiecie? naprawdę ma konkurencyjne ceny co do sklepów??
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 TOM77 co o nim powiecie? naprawdę ma konkurencyjne ceny co do sklepów?? Tak.
emay Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pany, potrzebuję na już klatkę dla chomika. Ma ktoś? Też mam klatkę, do tego kółko, poidełko chyba i coś jeszcze. jeśli chcesz to ci to dam. tylko musisz podjechać. bo nie wiem czy będę jechał do wrocka. ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- emay ogarnąłeś temat z tym obszywaniem tapicerki?? koło milicza na wiosce jest gościu co to dobrze robi. widziałem mercedesa SEC'a jak zrobił w granatowej alcantarze normalnie pierwsza klasa Jak możesz to zapodaj numer do niego. ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- Będe lał lukoil pb 95 W Twoim przypadku to nie zbyt dobry pomysł.... heheheh Bo ? Proponuję dokształcić się w dziedzinie swojego silnika...... najlepiej zwykłe pb98 bez udziwnień a jak będziesz chciał wiedzieć dlaczego to google się kłania - może się nauczysz czegoś Widzę, że instrukcję obsługi samochodu Hornet nie czytałeś, mam jak byk napisane PB95 min 91.
oca69 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kurde bo potrzebuje KW i świece a u mnie w sklepie to masakra :kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi