goldi Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Karol opcja 216 i czip styka ja nie potrzebuje więcej jeśli więcej to i sprzegło szybciej powie papa ja mam nowe z dwumasem i mi to styka Jutro mnie nie ma
hornet Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Ja dopiero zjechałem do domu.. dzisiaj mój alarm dostał jakiegoś szału. Wracam zamykam auto. Otwieram normalnie ale trochę szybko otworzyłem drzwi i niechcący jeszcze raz włączyłem centrala... i zaczęło się... zaczął wyć. W końcu udało się go wyłączyć ale z pilota nie zamyka się i nie otwiera. Tak jakby brak odpowiedzi od centralki. Potrzebuję namiar na jakiegoś magika od alarmów bo jak ja zacznę w tym grzebać to jednym pilotem będę pół dzielnicy otwierał
emay Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ja dopiero zjechałem do domu.. dzisiaj mój alarm dostał jakiegoś szału. Wracam zamykam auto. Otwieram normalnie ale trochę szybko otworzyłem drzwi i niechcący jeszcze raz włączyłem centrala... i zaczęło się... zaczął wyć. W końcu udało się go wyłączyć ale z pilota nie zamyka się i nie otwiera. Tak jakby brak odpowiedzi od centralki. Potrzebuję namiar na jakiegoś magika od alarmów bo jak ja zacznę w tym grzebać to jednym pilotem będę pół dzielnicy otwierał Autoalarmy Wrocław-montaż,naprawa,serwis,immobilisery,blokady skrzyń biegów na robotniczej masz
chopin Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 siemanko :hi:magnolia dzisiaj o której ?
banan87 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Ja dopiero zjechałem do domu.. dzisiaj mój alarm dostał jakiegoś szału. Wracam zamykam auto. Otwieram normalnie ale trochę szybko otworzyłem drzwi i niechcący jeszcze raz włączyłem centrala... i zaczęło się... zaczął wyć. W końcu udało się go wyłączyć ale z pilota nie zamyka się i nie otwiera. Tak jakby brak odpowiedzi od centralki. Potrzebuję namiar na jakiegoś magika od alarmów bo jak ja zacznę w tym grzebać to jednym pilotem będę pół dzielnicy otwierał polecam Łukasza Szopę, podobno jest znany na forum, robilem u niego alarm, ma profesjonalne podejscie AUTOBLOK Wrocław zabezpieczenia samochodowe, blokady, alarmy, znakowanie
hornet Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 siemanko :hi:magnolia dzisiaj o której ? myślę, że 17 lub parę minut po
chopin Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 oj coś widzę że frekwencja to dzisiaj będzie jak w morde szczelił
qrczak91 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Też polecam Szopę, też u niego robimy auta już od 10 lat i nigdy żadnych zastrzeżeń nie było
emay Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 mnie dzisiaj nie ma zajmuje się synem a w takim mroz nie chce mi sie z nim jezdzic po miescie
hornet Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 mnie dzisiaj nie ma zajmuje się synem a w takim mroz nie chce mi sie z nim jezdzic po miescie Ja dzisiaj będę z młodym bo moja poleci na sklepy. Później sobie wrócą a mnie paciulok odstawi
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Wykończyłem dzisiaj sprzęgło w cbr
DjRoll Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 ahhh byłem koło 18 szukałem szukałem i nie znalazłem:facepalm: pewnie słabo szukałem
hornet Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 byliśmy byliśmy ... trzeba jak coś dzwonić
DjRoll Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 byliśmy byliśmy ... trzeba jak coś dzwonić muszę zapisać nr:wink: a wy byliście gdzieś na parkingu na magnolii czy pod mm czy w środku w magnolii ?
kaju Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Hornet o audi mówisz z tym alarmem? Fabryczny masz? Weź najpierw zajrzyj do pompki, wysusz ją, bo mogło jej odjebać.
chopin Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 byliśmy byliśmy ... trzeba jak coś dzwonić muszę zapisać nr:wink: a wy byliście gdzieś na parkingu na magnolii czy pod mm czy w środku w magnolii ? Magnolia , parking +1 , wjazd koło castoramy na piętro, i później albo coffehaeven albo mc , albo tam gdzie jest miejsce
hornet Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Hornet o audi mówisz z tym alarmem? Fabryczny masz? Weź najpierw zajrzyj do pompki, wysusz ją, bo mogło jej odjebać. to jest dokładany.. jakby był fabryczny to bym sobie poradził
kaju Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Zawsze w takich sytuacjach radzę jedno. Wybierz najwyższy wariant ubezpieczenia. Wepchnij w krzoki. Podpol fhooi. Idź do monopolowego. Napierdol się. Wtedy myśl co dalej
hornet Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 jak znajdę chwilę to podjadę do gościa.. pewnie się centralka powiesiła ... resetowanie nic nie dało.
Rekomendowane odpowiedzi