Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba było kupić poloneza a nie teraz płakać ile części kosztują.... :facepalm:

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

a sprzęgło zrobię za jakiś czas, bo kobieta mnie z domu pogoni, jak się dowie, ile znowu muszę $ wydać...

chyba, że padnie całkowicie jak u Emila to jeszcze lawetę dolicz :grin:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehe nie no nie narzekam, że drogie części, tylko jest wk... na ten program, bo okazuje się, że prawdopodobnie wydałem 1200zł w błoto...

Opublikowano

+1. Jeśli masz na zakup auta 30k, to nie kupujesz na styk za 30, że nie będziesz miał za co zatankować tego samochodu. Tym bardziej, jeśli nie masz kilku groszy "zapasowych" (których też nigdy nie wydajesz do zera, bo zawsze może coś wyskoczyć), to trzeba niestety się rozglądać za czymś tańszym.

Opublikowano
chyba, że padnie całkowicie jak u Emila to jeszcze lawetę dolicz :grin:

mam gwarancję mobilności, więc laweta darmowa, nawet z hotelem :P

z drugiej strony, to, że to sprzęgło się ślizga, to może być po prostu efekt przesadzenia z dopieprzeniem mocy przez Mirka i to może być naturalna reakcja seryjnego sprzęgła na tyle niutów (chyba 440 niutów było), nawet jak by nowe było, to takie pierd... może objawiać się ślizgiem seryjnego sprzęgła (to tylko taka moja teoria na pocieszenie siebie :P)

Opublikowano

znam już takich co chcieli mieć nowsze modele aut i kupi a później po kosztach moc rezali...... wiem jak się to skończyło... kosztami, kosztami i jeszcze raz kosztami

Opublikowano

chciałem zrobić delikatny program, ale Mirek chyba po prostu przesadził, nie mam zamiaru rezać mocy bez głowy, także spokojnie, na nastolatka nie trafiło... jestem trochę zawiedziony ich podejściem, rzeczywiście powinni najpierw auto sprawdzić, przede wszystkim mnie powinni zapytać, czy są z autem jakiekolwiek problemy, a tam nic, wjechali na hamownie, zrobili, kasę wzięli i nara...

Opublikowano

Hornet szukasz turbo od asz? Moje będzie do sprzedania jak coś. Ja ładuję GTB2260vk. A co to ślizgania sprzęgła, bo to na pewno to. U mnie po programie było to samo, bo sprzęgło daję głowę jest jeszcze od nowości (sprawdzony przebieg 190tys.). Poczekaj aż zrobi się troszkę cieplej. U mnie się ślizgało jak było zimno. W okolicach zera się nie ślizga. Co nie zmienia faktu, że sprzęgło będę wzmacniał, bo idę dalej w moc :kox:

Opublikowano

nie ma to jak ogarnięty gość w temacie...

180,000 tyś obr/min !!!

to jest jakieś 180 mln obrotów na minutę, nie wytrzymałaby tego :facepalm:

Opublikowano
nie ma to jak ogarnięty gość w temacie...

180,000 tyś obr/min !!!

to jest jakieś 180 mln obrotów na minutę, nie wytrzymałaby tego :facepalm:

dlatego właśnie pytam co to za as :kox:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Hornet szukasz turbo od asz? Moje będzie do sprzedania jak coś. Ja ładuję GTB2260vk. A co to ślizgania sprzęgła, bo to na pewno to. U mnie po programie było to samo, bo sprzęgło daję głowę jest jeszcze od nowości (sprawdzony przebieg 190tys.). Poczekaj aż zrobi się troszkę cieplej. U mnie się ślizgało jak było zimno. W okolicach zera się nie ślizga. Co nie zmienia faktu, że sprzęgło będę wzmacniał, bo idę dalej w moc :kox:

Ja Twojego nie chce ... :grin:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ----------

Ja turbo zmienię bo jak będę się pozbywał auta to nie chcę, żeby ktoś stękał że turbo się poci i takie tam... blacharkę niech robię sobie sami.

Opublikowano

Nie znam asa, on jest z cieśli, jak na Syców gonisz, jak chcesz turbo do Ocy oddawać, to na Spalicach są magicy dobrzy. Lece po matke i na lotnisko, jakby coś ktoś, to numer macie :whistling:

Opublikowano

Kochani moi Klubowicze i spotowicze z Wrocławia jakże przepieknego i najwspanialszego :D Duuużo radości i spokoju na te święta Zmartwychwstania Pańskiego życzę z całego serca i od przyszłej niedzieli zaczynamy spotować :D bo już warszaffce powiedziałem papa :D

Opublikowano
Kochani moi Klubowicze i spotowicze z Wrocławia jakże przepieknego i najwspanialszego :D Duuużo radości i spokoju na te święta Zmartwychwstania Pańskiego życzę z całego serca i od przyszłej niedzieli zaczynamy spotować :D bo już warszaffce powiedziałem papa :D

No i git. Akurat po świętach juz wielkiego postu nie będzie, moge pić. :decayed:

Opublikowano

Ja nie wiem w czym jest problem z tym piciem...

Opublikowano

Również koledzy Wesołych Świat :slina: dziś trzeżwieje ale jutro powtórka z rozrywki :banan:

Opublikowano
Żadnego problemu nie ma. Chciałem sprawdzić czy nie jestem alkoholikiem i potrafię wytrzymać bez picia 40 dni :grin:
Opublikowano
Również koledzy Wesołych Świat :slina: dziś trzeżwieje ale jutro powtórka z rozrywki :banan:

Ja dzisiaj lekko

Opublikowano
Żadnego problemu nie ma. Chciałem sprawdzić czy nie jestem alkoholikiem i potrafię wytrzymać bez picia 40 dni :grin:

Heh. Ja nawet nie prubowalem. :D

Po swietach tez sie pojawie na spotach.

Hornet poradziles sobie z tym alarmem ??

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Nie miałem kiedy luknąć do niego... ale aku odpinałem i lipa... może po świętach się za to zabiorę :decayed: bo denerwuje otwieranie z klucza

Opublikowano

Niektore alarmy maja cos takiego ze trzeba od nowa piloty zaprogramowac, np. Otwierajac centralke i przyciskajac przycisk w centralce a pozniej w pilocie.

Jak sie pojawie na spocie to cos mozemy ogarnac:)