szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 odemnie z firmy jedzie cała zgraja a ja się jeszcze zastanawiam. Pamietaj Arek że 14.04 jest WrocLow Chillen am Grillen – otwieramy sezon | WrocLOW.pl – Get Low Bro
pompi82 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hey!Koledzy,nieznajomi,znajomi,audi-fani.Jestem na etapie dopieszczania swojego B6 wszystko mozolnie robię sam metodą(niestety prób i błędów)już tyle pracy włożyłem w swojego starocia że postanowiłem przyłączyć się do fanów A4 bo chyba coś mnie łączy z moim "autkiem";)są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje.
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 odemnie z firmy jedzie cała zgraja a ja się jeszcze zastanawiam. Pamietaj Arek że 14.04 jest WrocLow Chillen am Grillen – otwieramy sezon | WrocLOW.pl – Get Low Bro A auto nie uzbrojone na sezon jeszcze Lecisz na to WrocLow? :eusathink:Miejsce organizacji mam pod samym nosem...5min od domu Tego roku doperdole taką glebę na 17", że hoho Bo i tak więcej audi stoi niż jeździ btw kupię dwie opony 215/40r17
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 btw kupię dwie opony 214/40r17 to faktycznie kozackie opony na 215 jeżdżą tylko paprochy do siebie na przód też musze takie wrzucić bo 225 mi tną ranty ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- na wrocLow pewnie bede bo musze spotkać sie ze znajomym z JG streetroulette. ---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje. masz info w pierwszym poście i parę postów wyżej
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 btw kupię dwie opony 214/40r17 to faktycznie kozackie opony na 215 jeżdżą tylko paprochy do siebie na przód też musze takie wrzucić bo 225 mi tną ranty na wrocLow pewnie bede bo musze spotkać sie ze znajomym z JG streetroulette. są jakieś fajne zloty miłośników we Wrocławiu i Dolnym Śląsku???Dziękuje. masz info w pierwszym poście i parę postów wyżej To może i ja bym wpadł, ramkę bym odebrał w końcu Jak byś był to numer do mnie masz
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Emil nie pier**l, że chcsz zamrozić sześć dych w szwedzie... nie lepiej pójść w C6?
banan87 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 byłem dzisiaj w ECU, generalnie postanowiłem się wstrzymać z wszelkimi działaniami, jest możliwość korekty programu na nieco mniejszy, ale jeszcze się wstrzymam, generalnie sprzęgło może przestać się ślizgać jak się ociepli, a jak dalej będą problemy - zmieniam na nowe LUK'a, z wymianą wyszłoby 2600zł. wykresik
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 byłem dzisiaj w ECU, generalnie postanowiłem się wstrzymać z wszelkimi działaniami, jest możliwość korekty programu na nieco mniejszy, ale jeszcze się wstrzymam, generalnie sprzęgło może przestać się ślizgać jak się ociepli, a jak dalej będą problemy - zmieniam na nowe LUK'a, z wymianą wyszłoby 2600zł.wykresik http://img811.imageshack.us/img811/6577/a42tb.jpg Dobra decyzja
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 byłem dzisiaj w ECU, generalnie postanowiłem się wstrzymać z wszelkimi działaniami, jest możliwość korekty programu na nieco mniejszy, ale jeszcze się wstrzymam, generalnie sprzęgło może przestać się ślizgać jak się ociepli, a jak dalej będą problemy - zmieniam na nowe LUK'a, z wymianą wyszłoby 2600zł.wykresik http://img811.imageshack.us/img811/6577/a42tb.jpg Doyebane momentu
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest ja cisnę ale w cs go a medala nie mam
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest ja cisnę ale w cs go a medala nie mam masz jakiś link do stargania csa?
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chętny ktoś na partyjkę medal of honor po sieci koło 12? 4 chętnych już jest ja cisnę ale w cs go a medala nie mam masz jakiś link do stargania csa? ja mam steam-a ori
Duds Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Steama kup, a nie CS go mi nie podchodzi jakoś, w 1.6 chyba z ósmy rok leci
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Steama kup, a nie CS go mi nie podchodzi jakoś, w 1.6 chyba z ósmy rok leci Ty cycu !!!! gg dawaj i to już
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Steama kup, a nie CS go mi nie podchodzi jakoś, w 1.6 chyba z ósmy rok leci Ty cycu !!!! gg dawaj i to już No dajcież k**wa jakiś link do pobrania! Hornet uderz też do mnie 2052271 ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- Może zamiast medala pójdźmy wsyscy w CSa, na battalionie podejrzewam, że też więcej chłopa będzie do csa jak do medala
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 tłumaczę Ci że ja tylko steam ... kup online i już ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Witamy w serwisie Steam ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Steam Search 8euro cs a ten chce jakieś gówna ściągać
Duds Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1.6 steam key 10 zł... Automatem wysyłane, nowe: CD KEY | CS 1.6 | KONTA STEAM | AUTOMAT | SMS (3140607491) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
emay Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Emil nie pier**l, że chcsz zamrozić sześć dych w szwedzie... nie lepiej pójść w C6? Takie maiłem przebłyski głupoty, darowałem sobie ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- ja tez mam cs 1.6 na steamie konto mightyemay wyslijcie zapro.
Dzechor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pany co myślicie o silniku 1.8 Turbo Quattro w a3 ?
Rekomendowane odpowiedzi