emay Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znacie to auto ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-148/audi-a4-3-0-tdi-sedan-226593/ TAK a co TDI chcesz kupić ? :polew: będzie Ci śmierdziało Aż tak mnie jeszcze nie pojebało , żeby śmierdziela kupować . Kolega szuka A3 A4 to dlatego się pytam.
banan87 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ależ oczywiście... ja bym jeszcze przebolał 2.0 tdi ale 8 zaworowe i po swapie pompy a tak to reszta padaki.To jest Twoje pierwsze audi ? u mnie jest po swapie pompy i wymianie wszystkich PPD w ASO, wywalony DPF, nowy EGR, czujnik położenia wałku rozrządu... co tam jeszcze może się popsuć? to moje drugie audi, wcześniej miałem małyszówkę 1.9TDi AWX
szczuraz Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Bzdura i nie prawda.... to przed 2006 to się zgodzę. 2 lata temu nie było mnie stać na te po 2006 roku to po pierwsze a po drugie nie pisałem w którym roczniku. Sprawdź cenę porządnych amorów Ogarnia ktoś podpięcie pod kompa mietka w202 atakowałem go swoim elmem 327 ze scan toolem i poszedł jak potrzebujesz to ci pożyczę interfejs. Dzwoniłeś do Michała ? dogadaliście się ? u mnie jest po swapie pompy i wymianie wszystkich PPD w ASO, wywalony DPF, nowy EGR, czujnik położenia wałku rozrządu... co tam jeszcze może się popsuć? pamietaj ze jak coś pod maską klekocze to musi być zepsute. Będę tak twierdził do póki sam nie bedę miał bezawaryjnego diesla
hornet Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Do audi porządne amorki też kosztują... to nie argument
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 atakowałem go swoim elmem 327 ze scan toolem i poszedł jak potrzebujesz to ci pożyczę interfejs. Dzwoniłeś do Michała ? dogadaliście się ? Bardzo chętnie bym pożyczył W niedziele byś zabrał na spot? A kontakt do Michała przekazałem kumplowi, pogadali sobie wczoraj i jest git... mieli się ustawiać na dzisiaj ale nie wiem co z tego wyszło, jak coś pewnie też podjadę z nim Ponoć ukrywa moto przed rodzicami w jakimś warsztacie No i niedawno miał szlifa, połamany lewy set i klamka sprzęgła...ale to są drobiazgi ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- tak patrzę to elm 327 to wtyk obd2 a w tym w202 jest okrągłe gniazdo na 38pin'ów ...chyba, że pod kierownicą jest drugie gniazdo z odb2:eusathink: ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ---------- Dzisiaj byłem na crossowisku z kumplami...były kreski
szczuraz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 tak patrzę to elm 327 to wtyk obd2 a w tym w202 jest okrągłe gniazdo na 38pin'ów...chyba, że pod kierownicą jest drugie gniazdo z odb2:eusathink: nie uwierzysz ale sprawdziłem i nie podłączałem tego do W202 tylko do W212 Ponoć ukrywa moto przed rodzicami w jakimś warsztacie Jego starzy to terror squad. Dorze że AE86 GT może mieć bo to też niebezpieczne wozidło.
emay Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Hornet pijecie coś w ten weekend ? Mogę się dołączyć ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie uwierzysz ale sprawdziłem i nie podłączałem tego do W202 tylko do W212 ...ale sprawdzę to jeszcze bo wiem, że w w210 chyba jest pod maską złącze okrągłe 38pin i drugie pod kierownicą obd2
hornet Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- Hornet pijecie coś w ten weekend ? Mogę się dołączyć ? Z zasady pijamy w piątek ale ja chory jestem i nie wiem jak do piątku.... młody się wyleczył a stary poległ
emay Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Spoko, jakby co to dzwońcie do mnie jak macie ochotę przebywać z właścicielem skody
goldi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli
hornet Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli Ja też jeszcze nie myję
frajdej89 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja dzisiaj jezdzilem po letnie, to wszedzie tlumy...pany zarysowalem lakier na feldze ;/ gdzie moge kupic w spray'u lub mniejsza by zaprawic? Niedlugo bym sie pokazal - i byscie ocenili
chopin Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli Ja też jeszcze nie myję a ja mam podziemny garaż ogrzewany i sie tak bardzo nie kurzy :banan::banan:
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja dzisiaj jezdzilem po letnie, to wszedzie tlumy...pany zarysowalem lakier na feldze ;/ gdzie moge kupic w spray'u lub mniejsza by zaprawic? Niedlugo bym sie pokazal - i byscie ocenili Motip (Wszystko Dla Auta) ul.Borowska Na miejscu Ci domieszają Twój odcień ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Ja też jeszcze nie myję I tak ostatnio wyjątkowo czyste to Twoje wozidło było Nawet można było się oprzeć
kaju Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dziewuchy, słyszeli? We Włoszech gdzieś straż przybrzeżna wyczaiła jakąś łajbe z dwudziestoma tonami zielska :polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dziewuchy, słyszeli? We Włoszech gdzieś straż przybrzeżna wyczaiła jakąś łajbe z dwudziestoma tonami zielska :polew: Wiedziałem, że kurier się spóźnia
szczuraz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 najlepsze jest to że oni to w ramach niszczenia palą... czekamy na front atmosferyczny z tamtych rejonów potem wygląda to tak
hornet Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :hi:bry co z tego ze taka zajefajna pogoda jak jutro i dzis w nocy deszcz miałem umyć złomka ale poczekam do niedzieli Ja też jeszcze nie myję a ja mam podziemny garaż ogrzewany i sie tak bardzo nie kurzy :banan::banan: kup jeszcze dywan i pokrowiec na auto... tylko go za często nie odpalaj, żeby się nie zmęczył ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- I tak ostatnio wyjątkowo czyste to Twoje wozidło było Nawet można było się oprzeć Padało Wystarczy, że peugeota umyłem
Rekomendowane odpowiedzi