Gniady Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 :siema: w ten weekend ma byc mroźno next weekend Tym bardziej trzeba się dogrzać Widze że nie możecie się zdecydować a życie krótkie ja po czterdziestce na balety nie będe chodził :gwizdanie:
hornet Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 :siema: w ten weekend ma byc mroźno next weekend Tym bardziej trzeba się dogrzać Widze że nie możecie się zdecydować a życie krótkie ja po czterdziestce na balety nie będe chodził :gwizdanie: Mam dobrą i złą wiadomość ( zależy dla kogo) W przyszły piątek jestem ustawiony na wódkę, dziwki i kox więc będę miał zaprawę przed sobotą :gwizdanie:
Gniady Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 :siema: w ten weekend ma byc mroźno next weekend Tym bardziej trzeba się dogrzać Widze że nie możecie się zdecydować a życie krótkie ja po czterdziestce na balety nie będe chodził :gwizdanie: Mam dobrą i złą wiadomość ( zależy dla kogo) W przyszły piątek jestem ustawiony na wódkę, dziwki i kox więc będę miał zaprawę przed sobotą :gwizdanie: A koks to u kogo będziesz zrzucał do piwnicy zawsze sobie roboty szukasz.[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 19:27_________________________________________________ a gdzie wy na balety checie iść ? Nie śmiej się Waldek bo jeszcze będziesz chciał z nami pójść w tango
hornet Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak dam radę to w sobotę się stawiam :gwizdanie: :gwizdanie:
Gobi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ale jutro w prawie każdym klubie są walentynki chłopaki :polew:
hornet Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ale jutro w prawie każdym klubie są walentynki chłopaki :polew: JUtro nie jestem w klubie a miejscu gdzie studentów nie będzie. [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 00:03_________________________________________________ :hi: CO tu tak cicho.....?
qrczak91 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 JUtro nie jestem w klubie a miejscu gdzie studentów nie będzie. A co, nie lubisz studentów?!
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 ale jutro w prawie każdym klubie są walentynki chłopaki :polew: f*ck ... jak to dobrze ze człowiek forum czyta zapomniałem o tym
hornet Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 JUtro nie jestem w klubie a miejscu gdzie studentów nie będzie. A co, nie lubisz studentów?! Lubię studentki z żoną nie chodzi się w miejsca gdzie studenci chleją
Gobi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 W klubie PASJA , jest "f*ck valentines" :decayed: wy jedziecie pod most 0 18:00 a potem co robicie ? bo się tak zastanawiam, co wy tam porabiata teraz :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 wy jedziecie pod most 0 18:00 a potem co robicie ? bo się tak zastanawiam, co wy tam porabiata teraz :gwizdanie: wracamy do domów i odkażamy ryje :gwizdanie:
wroclav Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Panowie, macie może jakiegoś taniego mechanika ( nie kowala )we Wrocku?.. Kupiłem spręźyny H&R i muszę to założyć. W rs -service powiedzieli 400.. Trochę sporo jak na cztery godziny roboty, bo tyle to ponoć trwa.
zaba84 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie, macie może jakiegoś taniego mechanika ( nie kowala )we Wrocku?.. Kupiłem spręźyny H&R i muszę to założyć. W rs -service powiedzieli 400.. Trochę sporo jak na cztery godziny roboty, bo tyle to ponoć trwa. Sam se wymień, zmotaj sciągacze i cheja, to nie jest nic skomplikowanego a jak nie jest to po co przepłacać Ja u siebie robiłem to 2 godz z browarkiem w rece..
qrczak91 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 wpadnij na zlocik dzisiaj, na pewno kogoś do pomocy zwerbujesz
wroclav Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Postaram się podjechać ale siedzę z chorym dzieckiem w domu i muszę załatwić opiekę. Samemu nie chce mi się walczyć z takimi tematami.
hornet Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 W klubie PASJA , jest "f*ck valentines" :decayed: wy jedziecie pod most 0 18:00 a potem co robicie ? bo się tak zastanawiam, co wy tam porabiata teraz :gwizdanie: Przyjedź to się dowiesz a nie taki cicho ciemny siedzisz. Profil uzupełnij bo Cie podpierdolę że masz pusty i Ci załatwię [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 13:27_________________________________________________Jak rozumiem widzimy się dzisiaj 0 18 ? To ja już więcej bro nie będę pił
Veiru Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja dzis odpadam.... w piątek po zdanym egzaminie, zatrzymali mnie niebiescy i mandacik wysuszony na 200 pln, a wczoraj pękła mi przednia szyba i musze wymienic... więc pech na całego... pozdrówka
qrczak91 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 nie wiem czy się wyrobie, bo ojciec che mnie do Castoramy wyciągnąć...
Rekomendowane odpowiedzi