Krystian2290 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 no ok , a u mnie właśnie padł ten jeden od strony kierowcy pod kierownicą . Już został zamówiony , jutro montuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 a który nawiew nie działał ? prawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Cholewka wymieniłem jakiś czas temu 2 uszczelki pod klawiaturami ... i patrze a tam dalej dymi i śmierdzi olejem ... mowie nie no koniec tyle kasy a tu lipa , myślę pojadę na reklamacje. Jakoś nie moglem się zebrać i dziś przypadkiem znalazłem winowajce którym nie jest uszczelka , a mianowicie cieknie z tylu z głowicy jak by jakiś simering tam był i chyba to od walka jest i kapie wprost na kolektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wal wszystko na nowych uszczelkach i czerwonym silikonie. Tylko wtedy ta jednostka przestanie znaczyć teren ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- wogóle nie pracuje ten silniczek otworzyłem go i nic Bo to jest silnik elektryczny i trzeba mu podać napięcie a nie otwierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiandix Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Bo to jest silnik elektryczny i trzeba mu podać napięcie a nie otwierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nelson, Kaju uwaga mam nowy hymn jesieni od 1:10 :naughty: "poznam Cię z Angeliką a także z Wiolettą co struga jak Gepetto" MÓZG ROZJEBANY:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 "poznam Cię z Angeliką a także z Wiolettą co struga jak Gepetto" MÓZG ROZJEBANY:bag: I to w choooooy :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 WRZUTA - Letni, Chamski Podryw - Symetryczno erotyczna refren aż sobie pociąłem na dzwonek ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- . Nowy iPhone będzie się odblokowywał za pomocą czytnika linii papilarnych. W Kielcach dramatycznie wzrosła sprzedaż obcinarek do cygar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 WRZUTA - Letni, Chamski Podryw - Symetryczno erotyczna refrenaż sobie pociąłem na dzwonek Najpierw kupujesz płyty u turasów...później kupiłeś diesla...teraz to I w dodatku fakt, że Hornet myje andzie ręcznie... Mój światopogląd legł w gruzach, nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nelson, Kaju uwaga mam nowy hymn jesieni od 1:10 :naughty: "poznam Cię z Angeliką a także z Wiolettą co struga jak Gepetto" MÓZG ROZJEBANY:bag: O ja ciebiesz nie pier**le umarłem Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ][/color]Najpierw kupujesz płyty u turasów...później kupiłeś diesla...teraz to Uwielbiam patrzeć jak na światłach ludziom opadają szczęki gdy toczę się z moim Sertar ortac w głośnikach przez miasto. Jakbym miał darmowy internet w telefonie to leciała by stacja Urdu islam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Uwielbiam patrzeć jak na światłach ludziom opadają szczęki gdy toczę się z moim Sertar ortac w głośnikach przez miasto. Jakbym miał darmowy internet w telefonie to leciała by stacja Urdu islam. Gewinde wpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Siemka dziś dzień walki z passatem b3 amortyzatory z tyłu to od nowości siedziały raczej były po urywane jeszcze jutro wymiana osłony przegubu i weekend odpoczywam chyba że jakieś pranko wpadnie Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 przed zimą nie widze już sensu. Poza tym muszę coś na tył sensownego ustrugać bo bedę rył nosem po ziemi z d*pą w kosmosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 przed zimą nie widze już sensu. Poza tym muszę coś na tył sensownego ustrugać bo bedę rył nosem po ziemi z d*pą w kosmosie. To racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wal wszystko na nowych uszczelkach i czerwonym silikonie. Tylko wtedy ta jednostka przestanie znaczyć teren Bo to jest silnik elektryczny i trzeba mu podać napięcie a nie otwierać. :polew: Spoko oko tego nawet nie wiedziałem ze tam coś z tylu siedzi , uszczelki pod deklami są miodzio ale tylko te zaślepki. Jutro jadę do ASO ponoć po 30 dychy są . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 gdzieś pisałem że bede tylko chyba nie tu jeszcze nie raz nie dwa byde aha Częstochowa to jakieś kierwa nieporozumienie także jak by się ktoś wybierał to odradzam,wszystko rozkopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 no i sprzedałem saaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 no i sprzedałem saaba łooo k**wa, tydzień chlania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 no i sprzedałem saaba łooo k**wa, tydzień chlania jak przybędziesz to stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi