Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Co to za ultra mega ulep ?! A choooy wie... najpierw myslalem ze sie spalil...ale to chyba poczatki rat`a. Goldik stówaaaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Cwiara jeszcze raz mega wielkie dzięki ! :hi:już wszystko złożyłem podpiąłem i śmiga po staremu Głośniki Bose z B7 też już on board i zapierdzielają nieźle :banan: Kpl bose czy same glosniki? Napaćkane z japca kaja ja miałem fabryczne bose tylko z racji iż jestem muzyk/akustyk to powoli zaczynałem słyszeć pogarszanie jakości dźwięku i rypnąłem nowy komplecik głośników z B7 , a wzmaka troszku podciągnąłem , powymieniałem nowe lepsze tranzystorki i śmiga ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- Co to za ultra mega ulep ?! A choooy wie... najpierw myslalem ze sie spalil...ale to chyba poczatki rat`a. Goldik stówaaaaa! Arek a Ty byś nie skołował jeszcze paru butelek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 goldik wszystkiego naj... wypijemy Twoje zdrowie... zabawa trwa Gniady żałuj, że Cię nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 goldik wszystkiego naj... wypijemy Twoje zdrowie... zabawa trwa Gniady żałuj, że Cię nie ma Goldik Twoje zdrowie poszło od.wszystkich na weselu Chopin rzuć ile chcesz jeszcze... popytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 goldik wszystkiego naj... wypijemy Twoje zdrowie... zabawa trwa Gniady żałuj, że Cię nie ma Goldik Twoje zdrowie poszło od.wszystkich na weselu Chopin rzuć ile chcesz jeszcze... popytam tyle samo co ostatnio było by idealnie , ale jak bedzie mniej to też sie nie obraże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 dzieki dziewczynki:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 dzieki dziewczynki:hi: Jak Wisła płynie do Gdańska niech Ci stoi jak lanca ułańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Cwiara jeszcze raz mega wielkie dzięki ! :hi:już wszystko złożyłem podpiąłem i śmiga po staremu Głośniki Bose z B7 też już on board i zapierdzielają nieźle :banan: szczurek na gume cza uważac :grin: Chopin no problem Zeby taki grubas sie uj***ł to szok. ale połatali pokleili i smiga. Tera tylko cza opic to furtkie coby nie odpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Japie... jak zwykle mój super mega wypasiony telefon musiał wybrać najlepszy moment i się rozładować sorry chopin ( a bylem już w Bykowie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wszystkie pijoki Wrocławskie w terenie :grin: a ja nie dopity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Paciuloki już pewnie śpią przytulone na farmie ,piję drinki obejrzałem''Nocny pociąg z mięsem''i dalej przez te nocki spać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wszystkie pijoki Wrocławskie w terenie :grin: a ja nie dopity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Japie... jak zwykle mój super mega wypasiony telefon musiał wybrać najlepszy moment i się rozładować sorry chopin ( a bylem już w Bykowie ) Dobry wieczór 15 złotych kosztuje ładowarka samochodowa dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Cwiara jeszcze raz mega wielkie dzięki ! :hi:już wszystko złożyłem podpiąłem i śmiga po staremu Głośniki Bose z B7 też już on board i zapierdzielają nieźle :banan: szczurek na gume cza uważac :grin: Chopin no problem Zeby taki grubas sie uj***ł to szok. ale połatali pokleili i smiga. Tera tylko cza opic to furtkie coby nie odpadła Cwiara masz u mnie dobrą łyche chyba że wolisz browca albo wóde no problem , zapraszam serdecznie ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ---------- Japie... jak zwykle mój super mega wypasiony telefon musiał wybrać najlepszy moment i się rozładować sorry chopin ( a bylem już w Bykowie ) Oca odbijemy za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie ma problemu, ale pod warunkiem ze razem opierdolimy jak bociana na stojąco :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Cwiara jeszcze raz mega wielkie dzięki ! :hi:już wszystko złożyłem podpiąłem i śmiga po staremu Głośniki Bose z B7 też już on board i zapierdzielają nieźle :banan: szczurek na gume cza uważac :grin: Chopin no problem Zeby taki grubas sie uj***ł to szok. ale połatali pokleili i smiga. Tera tylko cza opic to furtkie coby nie odpadła Cwiara masz u mnie dobrą łyche chyba że wolisz browca albo wóde no problem , zapraszam serdecznie on lubi litra. a że prosty rachunek: litr - cwiara = 0,7 to już wiadomo, czego oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Japie... jak zwykle mój super mega wypasiony telefon musiał wybrać najlepszy moment i się rozładować sorry chopin ( a bylem już w Bykowie ) Dobry wieczór 15 złotych kosztuje ładowarka samochodowa dobranoc. wyobraź sobie że pożyczyłem Ciotce wczoraj żeby kuzynka mogła grać na telefonie w czasie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie ma problemu, ale pod warunkiem ze razem opierdolimy jak bociana na stojąco :grin: no kurcze ja Cie zapraszałem na góre co by opić od razu żeby nie było że trzeźwy wracasz ode mnie :grin: ale nie chciałeś to co poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Kierowce musze zorganizowac. Ale ledwo co przyjechalem do domu a kumpel juz bimberkiem poczestował i auto zostało u niego :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Kierowce musze zorganizowac. Ale ledwo co przyjechalem do domu a kumpel juz bimberkiem poczestował i auto zostało u niego :grin: no to Pany za tydzień organizować się do mnie na wieczorek "żegnamy lato na bogato" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi