oca69 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja miałem banany doprowadzały mnie do szału ... kupiłem sobie 2 pióra z boscha po 20 zł za szt. Jakąś godzinę temu spryskałem wodą moje kable WN lepiej jak w dyskotece ale sms do wujasa poszedł i jutro będą nówki Boscha , lecz portfel schudł mam nadzieje ze trochę na nich pojeżdżę
kaju Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja banany w pierwszym deszczu po 15 minutach wywaliłem. Nigdy więcej wynalazków.
bidzio1 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Sami jesteście banany wynalazek jakich mało ją mam valeo zwykle za 14zł o dają radę. Żadnych gowien...
netox Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Eee ja jak zawsze szukałem w marketach to do B5 były ale z takim uchwytem jak mam w B6 to nie było na pewno. 10, 15 zł za całą wycieraczkę? No dobra w takim razie kupię taki wynalazek z marketu i zobaczę co z tego będzie. Dzieki za info Panowie myślałem, że szykuje się co najmniej 80 zł do wydania. PS. @banan87 DJA?
szczuraz Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Ja za 50 kupiłem obie na przód boscha na giełdzie Banany brałeś czy zwykłe ? Ja teraz wywaliłem banany Valeo i stwierdziłem że ich więcej nie kupię 130 pln/kpl to lekka przesada. banany na haczyki to jak czyste majtki u bułgarki.... musi być ramię doprofilowane do banana. Ja z bananów przesiadłem się na przegubowe i spokój jest. te Valeo co miałem zbierały pieknie dopóki nie pojawił się na nich zółty wykrzyknik. Wtedy czar prysł. Mam teraz jakieś polskie założone po taniości i zbierają wszystko bez smug.
hornet Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Gdzieś na jakimś forum szukałem info o piórach... wybrałem jakieś niemieckie... szukałem, szukałem aż tu w tesco patrzę są... z lekką obawą ale kupiłem i bingo. Przelatały zimę i teraz a zimę kupię znowu takie same.
szczuraz Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 prawda jest taka że jak parkujesz na dworze to niema sensu inwestowac na zimę w jakieś mega wycieraki. Spryskasz zamarznięta szybe, przelecisz po lodzie i ją poząbkujesz tak czy tak. ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- Gniady Ty nie w robocie ?
emay Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 siema. jeszcze nie urodziła. Pytanko mam gdzie kupie Motul we wrocławiu ? Ma ktoś sprawdzony sklep, żeby był oryginalny a nie podróba ?
hornet Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Kontakt OiLuks Środki smarne do Twojego pojazdu Sprawdzałem gościa w motul polska... biorę zawsze od niego.
emay Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Kontakt OiLuks Środki smarne do Twojego pojazduSprawdzałem gościa w motul polska... biorę zawsze od niego. Dzięki za szybką odpowiedź podjadę sobie.
Nelson Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Wystarczy panicze w dupe lepsi, nasmarować szybę odpowiednim specyfikiem i po kłopocie ze zbieraniem:wink:
bidzio1 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Wystarczy panicze w dupe lepsi, nasmarować szybę odpowiednim specyfikiem i po kłopocie ze zbieraniem:wink: Niewidzialna wycieraczka?
kaju Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Wystarczy panicze w dupe lepsi, nasmarować szybę odpowiednim specyfikiem i po kłopocie ze zbieraniem:wink: Niewidzialna wycieraczka? Nawet nie wiesz jak tani i prymitywny sposób na to jest, a skuteczny Napaćkane z japca kaja
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Wystarczy panicze w dupe lepsi, nasmarować szybę odpowiednim specyfikiem i po kłopocie ze zbieraniem:wink: Niewidzialna wycieraczka? Nawet nie wiesz jak tani i prymitywny sposób na to jest, a skuteczny Napaćkane z japca kaja Słuchamy...
kaju Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Kujawski panie... Kujawski Napaćkane z japca kaja
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Że co...że mam kujawskim szybę wysmarować? ...margaryna "Kasia" nie podejdzie?
hornet Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Kujawski panie... Kujawski Napaćkane z japca kaja Ten sposób znają starzy kierowcy zawodowi
Gniady Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 prawda jest taka że jak parkujesz na dworze to niema sensu inwestowac na zimę w jakieś mega wycieraki. Spryskasz zamarznięta szybe, przelecisz po lodzie i ją poząbkujesz tak czy tak.---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- Gniady Ty nie w robocie ? Byłem ale szefa nie było a kierownik dał noge o 10 więc ściemniająca była i na forumie siedziałem. ---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- Macku myślisz o mnie ? Nie pedałować panowie proszę !
szczuraz Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 tak właśn ie mi się wydawało że musisz mieć luz Macku myślisz o mnie ? Tak ale mam urwanie d*py i za krótką dobę. Najwyżej na spot mi je przytargasz. ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Gdzie wpiąć sie ze wskaźnikiem boost w AFN ? w miejsce wywalonego EGR ?
Rekomendowane odpowiedzi