goldi Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Kolega Pietrek latał golfem 4 za moją namową kupił ałdi ròwnież mojego kolegi któremu urodziło się 4 dziecko i weź tu zmieść. 4 foteliki w ałdi
szczuraz Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 świat się kończy... będzie wala jak pudzian z najmanem Hit! Detektyw Rutkowski wystąpi na... gali boksu. Gdzie? - SPORTFAN
pietrecki Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 szczuraz dokładnie jak napisał goldik najpier GulF 4 potem A4
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Oca są dobre wieści...znalazłem rurkę A dzisiaj rzeźbie króciec żeby się wpiąć boostem, pochwale się co mi wyszło jak cokolwiek wyjdzie
Nelson Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Siema Panowie i Panie czyt. Kaju:decayed:
kaju Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 cześć polacy i bułgarzy czyt. Nelson
hornet Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 szczuraz dokładnie jak napisał goldik najpier GulF 4 potem A4 Ja już cię kojarzę... byłeś wtedy na grillu u golda.... te sławetne konie co nie chcieli wierzyć
goldi Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- spotkać fotoradar: • Dziś, 1 października strażnicy miejscy pojawią się na Starogroblowej, Wyścigowej, Jerzmanowskiej, Podwalu, Dembowskiego i Popowickiej. • W środę, 2 października, mundurowych możemy spotkać na Kamieńskiego, Sienkiewicza, Kochanowskiego, Wyścigowej, Pełczyńskiej i Jedności Narodowej. • W czwartek, 3 października, mandat za przekroczenie prędkości możemy dostać na Kowalskiej, Sienkiewicza, Dmowskiego, Średzkiej, Zachodniej i Wyścigowej. • Pod koniec pracującego tygodnia, w piątek, 4 października, strażnicy miejscy ustawią się z fotoradarem przy Podwalu, Dembowskiego, Ślężnej, Pełczyńskiej, Jedności Narodowej i Starogroblowej. Na fotoradar możemy natknąć się codziennie w godz. 6.00–20.00.
oca69 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Oca są dobre wieści...znalazłem rurkę A dzisiaj rzeźbie króciec żeby się wpiąć boostem, pochwale się co mi wyszło jak cokolwiek wyjdzie ale i tak narazie stopuje ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- Lecz jak będzie adapter to będzie korcił
pietrecki Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 szczuraz dokładnie jak napisał goldik najpier GulF 4 potem A4 Ja już cię kojarzę... byłeś wtedy na grillu u golda.... te sławetne konie co nie chcieli wierzyć dokladnie na grilu się widzielismy:)
danko93 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Jak miło zejść rano do auta i zobaczyć że za***ali Ci ori kołpaki Pozdrowienia dla pier*** złodziej...
Duds Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Dobrze, że od przyszłego tygodnia będę miał garaż... Póki co stoi pod chmurką i wyposażyłem się jedynie w śruby zabezpieczające
danko93 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Czekam aż którejś nocy ojcu zdejmą aluminiowe z A6
roae Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 na gajowej felg nie kradną-tylko całe fury...
Duds Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 na gajowej felg nie kradną-tylko całe fury... Ta?
Duds Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Nie strasz mnie, teraz w nocy nie będę spał Tylko do piątku tu jestem, chyba zacznę jeździć autem na uczelnię Potem na Nyską się przenoszę na nowe osiedle i mam miejsce w podziemnym z ochroną 24h i kamerką nad autem
szczuraz Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 szczuraz dokładnie jak napisał goldik najpier GulF 4 potem A4 Ja już cię kojarzę... byłeś wtedy na grillu u golda.... te sławetne konie co nie chcieli wierzyć dokladnie na grilu się widzielismy:) Wy sobie spokojnie jedliście i gadaliście a ja stałem i patrzyłem jak Damian odgrywa niedzielny koncert flexą na swojej audi ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- na gajowej felg nie kradną-tylko całe fury... Ta? im dalej od Łódzkiej tym bezpieczniej
Rekomendowane odpowiedzi