szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wojtas miałeś dać namiary na tego typa od szyb [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 09:23_________________________________________________lapa z kablem wezmę jak coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 :hi: nie pojechałem na giełdę ponieważ nie było kierowcy :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 i ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nikt nie dał cyny że chce jechać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 http://www.autoszyby.pl/autokram_wroc.htm B1 juz widze na allegro :gwizdanie: Może ktoś potrzebuje opony do traktora ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 dzięki za namiar B1 miała być wstawiana ale czy już jest to nie wiem jak są foty z brązowym wnętrzem ori to znaczy ze stoi . a co do opon do traktora to pisz gdzie indziej ... tu nie ma wieśniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-80-b1-cult-rarytas-nie-mk1-mk2-golf-vw-mk3-1-i1493670952.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kto tam dzisiaj ciśnie na spota ? Jakoś nie mam weny a bardziej po głowie chodzi mi :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-80-b1-cult-rarytas-nie-mk1-mk2-golf-vw-mk3-1-i1493670952.html dokładnie to to Kto tam dzisiaj ciśnie na spota ? Jakoś nie mam weny a bardziej po głowie chodzi mi :drunk: chodź nie pier**l ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 hehe ;] ja raczej będę prosiłem też Pi-Jay'a o vaga, bo mi się już ponad miesiąc ten service świeci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No i gdzie w końcu spot? Milenijny czy Magnolia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mileniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Z tyłu na parkingu ,tam gdzie wtedy kiedy byłem ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 zbieram d*pę i jadę..... mam strasznie daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 dokładnie za krzakami pierwsza w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Trochę dzisiaj się Was najechało :gwizdanie: :gwizdanie: Kolego ogarniaj to 1,8 T Kurczak zapomniałem Ci powiedzieć że insp masz na 360 dni skasowaną albo na 24 tys km nie pamiętam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Pozdro chłopaki. Mocny sqad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 spoko, i tak nie wiem, czy auto będzie u mnie do następnego przeglądu ma być B6 bez dachu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 spoko, i tak nie wiem, czy auto będzie u mnie do następnego przeglądu ma być B6 bez dachu :gwizdanie: Tylko mi nie mów że kupisz gejowóz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 każde cabrio ma pussymagnet Qurczak będzie rwał lachony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi