Arbam Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Widzę ze sie dzieje, ja dopiero robotę skończyłem i nie zdążyłem dzis. Cwiara wiesz pewnie jak podłączyć lusterko fotochrom z kompasem w b7? Bo ziomek ma problem. Sent from kiełbasa
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak coś to jestem jutro na spocie:wink:
oca69 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 widzę Kierownictwo ładnie porządziło :grin:
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Mówiłem, że można kulturalnie........... zacząć...
goldi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 :hi:mnie nie ma dziś chyba akumulator coś mi zaczyna siadać po 5 latach w polsce a nie wiem ile w Niemcowni CIEKAWE CZY ZIMĘ PRZETRWA
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Mówiłem, że można kulturalnie...........zacząć... Andrzeje ryje żyjecie ? ja byłem w domu 2.45 dopiero bo powoli jechałem od Ćwiary spotujemy o 18 dziś
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dzisiaj raczej nie dotrę... jadę do młodego.
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dzisiaj raczej nie dotrę... jadę do młodego. wczoraj jeszcze mówiłeś że po młodym wpadniesz ok 18 - pamiętasz jeszcze ? a jak tam LEWY ? trzyma się ?
Nelson Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Kto dzisiaj jest? Wysłane z monopola 24/7
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dzisiaj raczej nie dotrę... jadę do młodego. wczoraj jeszcze mówiłeś że po młodym wpadniesz ok 18 - pamiętasz jeszcze ? a jak tam LEWY ? trzyma się ? Jaki lewy ? Paciula został z holowany przez żonę. Rano dobry samolot był..... mieszanie wódy i piwa to złe połączenie
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dzisiaj raczej nie dotrę... jadę do młodego. wczoraj jeszcze mówiłeś że po młodym wpadniesz ok 18 - pamiętasz jeszcze ? a jak tam LEWY ? trzyma się ? Jaki lewy ? Paciula został z holowany przez żonę. Rano dobry samolot był..... mieszanie wódy i piwa to złe połączenie ja nie chciałem nic mówić bo przecież dorosłe ryje jestescie Ćwiara coś chyba jeszcze nie wstał
Gniady Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siemacie byłem wczoraj na imprezie firmowej około 150 osób ochlałem się piwska wszamałem 5 golonek karki i kawałek udżca ze świnioka bidżys wybawiłem się za cały rok na sylwka mogę siedzieć w domu ,biedny kolega zasnął przy stole i sie zsikał a pamiętam jak mówił co ty mi k**wa tylko pół kubka lejesz:facepalm:
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siemacie byłem wczoraj na imprezie firmowej około 150 osób ochlałem się piwska wszamałem 5 golonek karki i kawałek udżca ze świnioka bidżys wybawiłem się za cały rok na sylwka mogę siedzieć w domu ,biedny kolega zasnął przy stole i sie zsikał a pamiętam jak mówił co ty mi k**wa tylko pół kubka lejesz:facepalm: :polew::polew:
Nelson Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siemacie byłem wczoraj na imprezie firmowej około 150 osób ochlałem się piwska wszamałem 5 golonek karki i kawałek udżca ze świnioka bidżys wybawiłem się za cały rok na sylwka mogę siedzieć w domu ,biedny kolega zasnął przy stole i sie zsikał a pamiętam jak mówił co ty mi k**wa tylko pół kubka lejesz:facepalm: Była impreza pissing on the face:-D Wysłane z monopola 24/7
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dopiero wstalem i mam taki cyrk w glowie ze chyba do auta dzisiaj nie wsiadę. Gniady bedziesz leciał na spot? Nadane z nory szczura
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja dopiero wstalem i mam taki cyrk w glowie ze chyba do auta dzisiaj nie wsiadę. Gniady bedziesz leciał na spot?Nadane z nory szczura Ty zawsze pijesz ale nie z nami
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi