Kubica86 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja w sobotę jestem w teatrze ... i nie wiem do której trwa spektakl... więc jak coś ma się kroić to jakoś dotrę ale później. Jeżeli podają tam alkoholu to my też idziemy hehe Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Taa. To w tym teatrze niezly cyrk by byl Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja w sobotę jestem w teatrze ... i nie wiem do której trwa spektakl... więc jak coś ma się kroić to jakoś dotrę ale później. Jeżeli podają tam alkoholu to my też idziemy hehe Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka Niestety nie podają
Kubica86 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Spoko weźmiemy ze sobą haha Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dwie oczywiscie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dwie oczywiscie Sent from my iPhone5 using Tapatalk :polew:
Nelson Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja w sobotę jestem w teatrze ... i nie wiem do której trwa spektakl... więc jak coś ma się kroić to jakoś dotrę ale później. Się kjerwa teatrów zachciało gagatku:polew: ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- Ćwiartek podklep mi z tą instrukcją na [email protected]
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 O widzisz bym zapomnial Juz szukam i wysylam. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja w sobotę jestem w teatrze ... i nie wiem do której trwa spektakl... więc jak coś ma się kroić to jakoś dotrę ale później. Się kjerwa teatrów zachciało gagatku:polew: ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- no taki teatr to ja rozumiem
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Poszło, ale bedziesz miał szukania w tym pdf-ie
Nelson Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał.
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Przewody, one w oleju cały czas i izolacja parcieje. oglądnij je i przemierz miernikiem jeszcze przejścia. Podoginaj piny na kostkach jeszcze.
chopin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ?
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ja dzisiaj rowniez nie zwijam na baze. Auto zjechalo juz do garazu wiec rano nie bede musial skrobac. Wracam do zajec:banan:
Nelson Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin:
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ja dzisiaj rowniez nie zwijam na baze. Auto zjechalo juz do garazu wiec rano nie bede musial skrobac. Wracam do zajec:banan: PW
hornet Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin: koniecznie. Napisze do Prezesa o to
Gość cwiara Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin: Ja proponuje na moderatora działu kosz :grin:
kaju Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzięki ćwiartek:wink: Co najczęściej siada w wiązce do pompowtrysków? Wyskoczyło mi zwarcie pierwszego wtrysku, jutro będę grzebał. Nelson to jednak robimy fure ? Jednak chopin musisz zostać modem w technicznym:grin: Ja proponuje na moderatora działu kosz :grin:
Rekomendowane odpowiedzi