Nelson Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nelson dawaj foty albo przedluzacza nie zobaczysz więcej Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Szantażować to Ty możesz swoje dzieciaki, że lizaków nie dostaną
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-)
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-) oj nie.... mało wiesz mnie to "coś" nie ciągnie...
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak wiem Ty na ewke chorujesz :-) Pany potrzebuje dekle do polowki 2012 ori 15 cali bo wczoraj pod koroną ktos sprywatyzował znajomej. Ew cos w dobrym stanie i cenie... tym razem nawierce numery bo trytki przeciely kurwiesyny
kaju Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak wiem Ty na ewke chorujesz :-) Pany potrzebuje dekle do polowki 2012 ori 15 cali bo wczoraj pod koroną ktos sprywatyzował znajomej. Ew cos w dobrym stanie i cenie... tym razem nawierce numery bo trytki przeciely kurwiesyny a ile to roboty ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-) oj nie.... mało wiesz mnie to "coś" nie ciągnie... pamiętasz, jak brzęczałeś, że mnie wszędzie pełno i napierdalam posty? to zobacz sobie ile mi z battalionu odjęło na liczniku
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Obrzezali cie... a mnie i dudsa nelsona i spartana przy okazji :-)
kaju Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ale jak mówiłem, że b5b nabija posty aż miło, to było, że nie ryj andrzej z japka nabazgrolił
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak wiem Ty na ewke chorujesz :-) Pany potrzebuje dekle do polowki 2012 ori 15 cali bo wczoraj pod koroną ktos sprywatyzował znajomej. Ew cos w dobrym stanie i cenie... tym razem nawierce numery bo trytki przeciely kurwiesyny a ile to roboty ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-) oj nie.... mało wiesz mnie to "coś" nie ciągnie... pamiętasz, jak brzęczałeś, że mnie wszędzie pełno i napierdalam posty? to zobacz sobie ile mi z battalionu odjęło na liczniku W końcu się zabrali za to wasze spamowanie
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak wiem Ty na ewke chorujesz :-) Pany potrzebuje dekle do polowki 2012 ori 15 cali bo wczoraj pod koroną ktos sprywatyzował znajomej. Ew cos w dobrym stanie i cenie... tym razem nawierce numery bo trytki przeciely kurwiesyny a ile to roboty ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-) oj nie.... mało wiesz mnie to "coś" nie ciągnie... pamiętasz, jak brzęczałeś, że mnie wszędzie pełno i napierdalam posty? to zobacz sobie ile mi z battalionu odjęło na liczniku W końcu się zabrali za to wasze spamowanie Tobie tez troche uebalo Siema
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak wiem Ty na ewke chorujesz :-) Pany potrzebuje dekle do polowki 2012 ori 15 cali bo wczoraj pod koroną ktos sprywatyzował znajomej. Ew cos w dobrym stanie i cenie... tym razem nawierce numery bo trytki przeciely kurwiesyny a ile to roboty ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- Nie ma co oglądać... ja już we Wrocku. Pan zazdroscisz widzę... ja tez :-) oj nie.... mało wiesz mnie to "coś" nie ciągnie... pamiętasz, jak brzęczałeś, że mnie wszędzie pełno i napierdalam posty? to zobacz sobie ile mi z battalionu odjęło na liczniku W końcu się zabrali za to wasze spamowanie Tobie tez troche uebalo Siema ta ale jakoś to różnicy nie robi
kaju Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 a myślisz że mi to jakąś robi? ryj andrzej z japka nabazgrolił
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ostatnio zaglądam tylko do tego wątku....
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam szkolenie z gazu do diesla. Ktos chetny? :grin:
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam szkolenie z gazu do diesla. Ktos chetny? :grin: :polew: jeszcze ze dwa lata i ludzie będą montowali jak poyebani zobaczysz
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam szkolenie z gazu do diesla. Ktos chetny? :grin: Pierwsza chetna osoba otrzyma tytuł sknery roku :-)
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Drogo narazie bo 4,5k. Instalacja sie zwraca po 80tys. km Jedyna zaleta to momentu przybywa i dynamika sie poprawia. Ale idz w uj ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- Mam szkolenie z gazu do diesla. Ktos chetny? :grin: Pierwsza chetna osoba otrzyma tytuł sknery roku :-) :polew:
Nelson Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Drogo narazie bo 4,5k. Instalacja sie zwraca po 80tys. km Jedyna zaleta to momentu przybywa i dynamika sie poprawia. Ale idz w uj ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- Mam szkolenie z gazu do diesla. Ktos chetny? :grin: Pierwsza chetna osoba otrzyma tytuł sknery roku :-) :polew: W tirach już dawno to stosują. Jak walisz międzynarodówkę, to oczywiście się opłaca:wink:
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 W ciezarowkach od 2009 juz testowali.
Rekomendowane odpowiedzi