Nelson Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 SiemaKurcze, sprzedałem furę i myślę sobie "jestem zwycięzcą " ale teraz zaczyna mi się żółć przelewać jak szukam nowej bryki Nawet nie mam mocy, żeby jeździć i oglądać Pozdro i życzę miłego dzionka To samo co Ja:grin: Tylko ja nie sprzedałem, pewna Pani pomogła mi ją unieszkodliwić Panowie taka sytuacja... ŁAWKA YORK FITNESS + 138KG OBCIĄŻENIA + 2 SZTANGI (3815876599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Gniady Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 SiemaKurcze, sprzedałem furę i myślę sobie "jestem zwycięzcą " ale teraz zaczyna mi się żółć przelewać jak szukam nowej bryki Nawet nie mam mocy, żeby jeździć i oglądać Pozdro i życzę miłego dzionka Goldik będzie jutro leciał przez Twoja wioskę to Cię zabierze na wigilię to pogadamy
wroclav Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jutro wyobraźcie sobie muszę iść do tyry Na dodatek dzisiaj idę pić ,więc słabo widzę jutrzejszy dzień
Gość cwiara Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jakby bylo cieplej to bym Ci zrobil. Ale z racji ze nie mam jeszcze garazu to lipa. a nie dodałem a to chyba ma znaczenie że to w toyocie corolli jest do zamontowania . Bardzo mi się nie spieszy tylko że z pogodą to coraz gorzej będzie . Ewentualnie mam do dyspozycji podziemny garaż u rodziców w bloku . Ktory rok tej corolli? Musialbym spr jak tam jest sterowany centralny.
hornet Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jutro wyobraźcie sobie muszę iść do tyry Na dodatek dzisiaj idę pić ,więc słabo widzę jutrzejszy dzień Przyzwyczajaj się bo w niedzielę są spoty a w poniedziałek do tyrki się chodzi
wroclav Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Chyba już za stary jestem na takie maratony :)
qrczak91 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 @wroclav: może podpytaj Roberta z forum o pomoc i ściągnij auto z DE. Wiem, że Ty chcesz dobre auto a nie tanie. Hornet niech Ci powie, czy warto, bo sam widział, co dla mnie ściągał Robert.
kiciafirerek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jakby bylo cieplej to bym Ci zrobil. Ale z racji ze nie mam jeszcze garazu to lipa. a nie dodałem a to chyba ma znaczenie że to w toyocie corolli jest do zamontowania . Bardzo mi się nie spieszy tylko że z pogodą to coraz gorzej będzie . Ewentualnie mam do dyspozycji podziemny garaż u rodziców w bloku . Ktory rok tej corolli? Musialbym spr jak tam jest sterowany centralny. 2000r jak guzikiem z panelu zarzadzania naciskam to sie podnoszą i opuszczają wszystkie guziki i kluczykiem w zamku za to jak wciskam wihajster to tylko jedne drzwi sie zamykaja. Taka sytuacja
wroclav Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 @wroclav: może podpytaj Roberta z forum o pomoc i ściągnij auto z DE. Wiem, że Ty chcesz dobre auto a nie tanie. Hornet niech Ci powie, czy warto, bo sam widział, co dla mnie ściągał Robert. Skontaktuję się ale szukam Nissana 350z a one w niemcowni droższe niż w Polsze i dlatego chyba będę zmuszony szukać na miejscu
qrczak91 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 @wroclav: może podpytaj Roberta z forum o pomoc i ściągnij auto z DE. Wiem, że Ty chcesz dobre auto a nie tanie. Hornet niech Ci powie, czy warto, bo sam widział, co dla mnie ściągał Robert. Skontaktuję się ale szukam Nissana 350z a one w niemcowni droższe niż w Polsze i dlatego chyba będę zmuszony szukać na miejscu słyszałem, że takie auta warto z USA targać. Bo nawet po wszystkich opłatach całkowita kwota wychodzi około 70% ceny w PL
kiciafirerek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 z USA jedyny na dolnym śląsku Nissan 350 Z 39900.00 PLN. GÓRA - otoMoto.pl
qrczak91 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 ââŹâ â âââ Andrzej Grabowski Instrukcja do mÄĹźczyzny kabarety 2013 najnowsze kabareton top trendy 2 - YouTube
maq Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 z USA jedyny na dolnym śląsku Nissan 350 Z 39900.00 PLN. GÓRA - otoMoto.pl Gość w klapkach i białych skarpetach. Nie ufał bym mu :]
wroclav Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 generalnie wersje USA są sporo biedniejsze. Europa ma Brembo, mechaniczną szperę, grzane elektryczne stołki i to co najważniejsze odłączany system kontroli trakcji. W usach tego brak
Nelson Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 generalnie wersje USA są sporo biedniejsze.Europa ma Brembo, mechaniczną szperę, grzane elektryczne stołki i to co najważniejsze odłączany system kontroli trakcji. W usach tego brak Tym Nissanem zrobiłeś mi mentlik w głowie:decayed: Orientowałeś się jak z cenami części zamiennych?
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wyscie chyba poszaleli brac to padlo...
Nelson Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wyscie chyba poszaleli brac to padlo... Wezmę se aczy w dieslu i będę fajny na mieście:decayed:
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wszystko rozbija sie ile kasy na auto i jak bedzie wykorzystywane. Zawsze mozna poszukac evo z anglii bo tam przekladka jest bezinwazyjna a one u five oclock-ow sa tanie jak barszcz. Poszukac 6 i rezac.
Nelson Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wszystko rozbija sie ile kasy na auto i jak bedzie wykorzystywane. Zawsze mozna poszukac evo z anglii bo tam przekladka jest bezinwazyjna a one u five oclock-ow sa tanie jak barszcz. Poszukac 6 i rezac. Wrzucać do Evo gassss to dla mnie profanacja, a tu gasss ma się bardzo dobrze:wink:
hornet Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wszystko rozbija sie ile kasy na auto i jak bedzie wykorzystywane. Zawsze mozna poszukac evo z anglii bo tam przekladka jest bezinwazyjna a one u five oclock-ow sa tanie jak barszcz. Poszukac 6 i rezac. Wrzucać do Evo gassss to dla mnie profanacja, a tu gasss ma się bardzo dobrze:wink: Żadnego gazu !!!
Rekomendowane odpowiedzi