Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pany mamy tu elektryka jakiegoś? W domu wymieniłem żarówki na ledy i Ja się ku!@a pytam... czemu one się żarzą przy wyłączonym świetle?
kiciafirerek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pany mamy tu elektryka jakiegoś? W domu wymieniłem żarówki na ledy i Ja się ku!@a pytam... czemu one się żarzą przy wyłączonym świetle? nie jestem elektryk ale miałem podobną sytuację z energooszczędnymi i popytałem tu i tam i się dowiedziałem że włączniki z dioda mogą powodować żarzenie się prąd który idzie na diodę jest na tyle duży że diodowe żarówki albo energooszczędne żarzy . Chyba że nie masz podświetlanych włączników to wtedy nie mam pojęcia co się dzieje
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 mam podświetlane ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- zaraz odłączę to podświetlanie... zobaczymy
kiciafirerek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 mam podświetlane ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- zaraz odłączę to podświetlanie... zobaczymy podobno wystarczy wyjąć żaróweczkę z ramki .
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 żarzy się fakt, że sporo mniej...ale jednak
kiciafirerek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 żarzy się fakt, że sporo mniej...ale jednak to zapraszam po ramki bez podświetlania
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Czekaj, czekaj teść MacGyver już coś tam kręci
Gniady Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 A mi silnik kleknal. Napierdala cos w motorze. Stoimy z hornetem jak te dwa kolowate Kupiłbym czteropak i się porządnie zastanowił.
Gość cwiara Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 A mi silnik kleknal. Napierdala cos w motorze. Stoimy z hornetem jak te dwa kolowate Kupiłbym czteropak i się porządnie zastanowił. Postalismy odpalilem i juz bylo ok. Pozniej to samo. Chyba rura od turbo pekla i jest nieszczelnosc. Jutro jade do siebie na warsztat i bede wiedzial. A z tym browarem to nie glupi pomysl
wroclav Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Siema Kurna, pozbyłem się dwóch fur i już prawie nie mam się czym przemieszczać. Wystawiłem na Alle Toyote Corolle z 94 roku i nie zdążyłem wstać od kompa i się sprzedała Dosłownie 1 minuta ...masakra Kolesie przyjechali i czekali u mnie pod domem od 4 do 7 rano. Pojedzie do Afryki Niezły wkręt
Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Do kumpla kiedyś przyjechali po auto z Mołdawii Ale pełna kulturka... podpisali umowę, postawili kilka flaszek, przenocowali w hotelu, a z rana zabrali auto i do domu
wroclav Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ci co kupili, kupują kilka sztuk tygodniowo, praktycznie w ciemno. Ma jechać i wyglądać w miarę. Swoją drogą ciekawe po ile to pchają czarnym.
szczuraz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 za 3 razy tyle. 3 lata temu w tunezji za starą kanciastą corollę trzeba było dać 2500-3000$
Nelson Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 za 3 razy tyle. 3 lata temu w tunezji za starą kanciastą corollę trzeba było dać 2500-3000$ Warto się teraz zastanowić, dlaczego u Arabów lub w Afryce jeżdżą Toyoty, Hondy itp:whistling:
kaju Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 za 3 razy tyle. 3 lata temu w tunezji za starą kanciastą corollę trzeba było dać 2500-3000$ Warto się teraz zastanowić, dlaczego u Arabów lub w Afryce jeżdżą Toyoty, Hondy itp:whistling: dostają dofinansowanie za jeżdżenie c**jniami? także tego, juzd ajfołn waj topatok
Nelson Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 za 3 razy tyle. 3 lata temu w tunezji za starą kanciastą corollę trzeba było dać 2500-3000$ Warto się teraz zastanowić, dlaczego u Arabów lub w Afryce jeżdżą Toyoty, Hondy itp:whistling: dostają dofinansowanie za jeżdżenie c**jniami? także tego, juzd ajfołn waj topatok Nie, po prostu taka Toyota na pustyni jest nie do zajebania. Prosta konstrukcja + jakość materiałów i wszystko jasne:wink: Wspomnicie moje słowa jak kupicie sobie coś po 2006 roku, księgowi z VW/Audi już się postarali aby serwis zarobił...
qrczak91 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie najlepszego :polew: Wesołych wszystkim!!
goldi Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 :hi:Wesołych Świąt koledzy i koleżanki
Rekomendowane odpowiedzi