Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

masochizm ... wyjść teraz na plazę żeby szpanować ręcznikiem :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemano Wszystkim :hi:

mam do was pytanko czy znacie to auto?? :mysli:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-xenon-navi-bose-recaro-i1278160882.html

Kiedyś już chyba było na allegro ale to może mi się wydawać.

Opublikowano

siemano Wszystkim :hi:

mam do was pytanko czy znacie to auto?? :mysli:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-quattro-xenon-navi-bose-recaro-i1278160882.html

Kiedyś już chyba było na allegro ale to może mi się wydawać.

była ale dosyć dawno :decayed: ale wiadomo wam coś o tym autku?? :mysli:

Opublikowano

No tez ja juz troche widze na allegro, ale nie znam :confused4:

Jakby ktos chcial sie zamienic to mam sprezyny -30mm H&R a chce seryjne do a4 1,9tdi avant :good:

Opublikowano
  • Autor

akby ktos chci

teraz piszesz jak ja już kupiłem ... :blink:

co do A4 mogę powiedzieć jedynie tyle że widziałem ją raz na spocie a zdjęcia były robione nad odrą pod mostem milenijnym od strony Rędzina :decayed:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 11:19_________________________________________________Audiobas odezwij się do mnie na GG albo zadzwoń na kom bo nie mam twojego numeru[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 11:20_________________________________________________Będzie ktoś od nas dzisiaj bo nie wiem czy sie wybierać

Opublikowano

Siema :)

Trzeba trochę ruszyć wątek bo widzę sporo A4 we Wrocławiu ale nikt się nie odzywa na forum. Na poznańskich i warszawskich to istny czat ale jak wiadomo u krawatów to same pierdy piszą.

Opublikowano

Ja bym się chętnie pokazał na jakimś spociku, bo nowy jestem. Tylko auto od blacharza wrócić musi...

Opublikowano
  • Autor

Ja latając po wrocku widzę kilka fur z logiem A4 klubu ... ale żeby któryś na spot sie pofatygował to już gorzej . Z 3 tyg temu widziałem granatowego sedana b5 z lampami typu lexusmadafakalook :kox:pod ponikiem na różance oraz b5 avanta pod futura park ( factory outlet ) . Żadnego właściciela nie kojarzę a obydwoje wlepy mieli .

Opublikowano

Jak mają wlepy to muszą być na forum bo na własnych drukarkach tego nie zrobili.

Opublikowano

Też się wybieram, wybieram i jakoś nigdy dojechać nie mogę, chociaż pewnie mam najbliżej.

Mam nadzieję, że w końcu się ogarnę i pojawię na spocie.

Pozdro i do zobaczenia.

Opublikowano
  • Autor

Wojtek jako prezes oddziału i najwyższy w hierarchii powinieneś zarządzić mega spot z chłopakami z dolnego śląska . :gwizdanie: Może jakby się wszyscy poznali to by częściej bywali . :cool1:

Opublikowano

No mnie nie ma w niedzielę, bo wracam z trasy ale może w kolejną wpadnę :decayed:

A3 to nie A4 ale też :audi:

Opublikowano

Wiele razy już się wybierałem, ale zawsze coś. W końcu to weekend i prawie zawsze wyjeżdżam.

Ale kiedyś się w końcu wybiorę. :evil:

Opublikowano

Będzie ktoś w tę niedzielę?! Jeśli znajdzie się ktoś to i ja się pojawię, bo autko już prawie gotowe, do odbioru w tym tygodniu jeszcze :)

Opublikowano

może zmieńcie miejscówkę? ten MM jest może jakiś pechowy :decayed:

Opublikowano

Pod MM jest sporo miejsca i z tego co słyszałem co ludzie z A3 Club Net czasami wpadają. Oni maja spoty w niedzielę o 18 pod Magnolią.

Opublikowano

Z 3 tyg temu widziałem granatowego sedana b5 z lampami typu lexusmadafakalook :kox:pod ponikiem na różance

Może to ja :P nieraz wpadam do ponika :rolleyes: :gwizdanie:A co do spotów to byłem parę razy

Opublikowano

Z 3 tyg temu widziałem granatowego sedana b5 z lampami typu lexusmadafakalook :kox:pod ponikiem na różance

Może to ja :P nieraz wpadam do ponika :rolleyes: :gwizdanie:A co do spotów to byłem parę razy

To może i jak jechałem za Tobą na ostatnim groszu na kuźniki. Ja teraz założyłem ramki A4 klub do A3 :kox: