Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było Nelsona z Vagiem :kwasny:

ale za to śmiechu było co niemiara :polew: :polew:

Zawsze jest śmiech :) bez tego się nie obejdzie.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
40804_c99afc1850c67848922f4a68fb4d227a.jpeg
Opublikowano
:nabijasie:
Opublikowano

dobre :polew:

Opublikowano
:buhaha:
Opublikowano

:buhaha:

Z tego co widziałem to mieszkasz gdzieś blisko bajana ? To jak będziemy szli na wódkę to musisz dołączyć :good:

Opublikowano

Mieszkam na bajana, kupiłem tutaj mieszkanie w tamtym roku. W miare blisko do roboty nie jest źle. Tylko sąsiadka nade mna mieszka z synem i tak regularnie musze słuchać ich kłótni :D

Z wódeczką może być mały problem, moja rodzi za miesiąc.

Opublikowano
  • Autor

to nam sie klub rozrasta :naughty: Najpierw Gniady potem Kaju teraz Emay i na końcu Hornet. Znaczy się letnie spoty będą ponownie na Niskich łąkach na trawce z rodzinami :good:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:33_________________________________________________aaa odkopałem jakiś stary monitor CRT 15 pisze ten post i już mnie oczy bolą ... :wallbash: jade jutro po jakieś LCD żeby można było normalnie pracować :naughty:

Opublikowano

jak chcesz moge Ci pozyczyc 15 cal LCD :wink4:

Opublikowano
  • Autor

muszę kupić :wink4:

Opublikowano

Na Bajana mieszkasz? Dowoziłem do tęczy pieczywo z familijnej na PF... Niedaleko do Astry tak samo. Jaki ten świat mały... :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 00:56_________________________________________________

to nam sie klub rozrasta :naughty: Najpierw Gniady potem Kaju teraz Emay i na końcu Hornet. Znaczy się letnie spoty będą ponownie na Niskich łąkach na trawce z rodzinami :good:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:33_________________________________________________aaa odkopałem jakiś stary monitor CRT 15 pisze ten post i już mnie oczy bolą ... :wallbash: jade jutro po jakieś LCD żeby można było normalnie pracować :naughty:

Reasumując Maćku... Najwyższy czas na Ciebie i Ewe ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja mam jeszcze czas i kilka rzeczy do zrobienia zanim zakopie się w pieluchy i zdziadzieję do reszty :naughty:

Opublikowano

Ja mam jeszcze czas i kilka rzeczy do zrobienia zanim zakopie się w pieluchy i zdziadzieję do reszty :naughty:

Pewnie trafisz w taki okres kiedy my już swoje odchowamy i będziemy pić a Ty będziesz w pieluchach siedział..... javascript:void(0);

Opublikowano
  • Autor

nie bój żaby :wink4:

Opublikowano

panowie potrzebuje pomocy elektryka lub czlowieka ktory zamontowal by mi ori wyswietlacz temp w aucie...mam wyswietlacz 8 pin plus wtyczke oraz czujnik temp sam tego nie ogarne bo z elektryka jestem zielony zaplace za pomoc przy montazu ewentualnie odwdziecze sie dobrym trunkiem % dojazd do wrocka to dla mnie nie problem :)

Opublikowano
  • Autor

zerknij pod zegar może już masz instalację i wystarczy tylko wpiąć wtyczkę :gwizdanie: a czujnik temp to ten sam co od klimy wiec jak masz klime to masz i czujnik

Opublikowano

patrzylem pod zegary nie ma kostki :( szczuraz poczytalem troche na temat czujnika ze jak wepne sie w ten od klimy to moze przeklamania robic..nowy dostalem gratis do wyswietlacza wiec nie ma problemu teraz kwestia pomocy przy montazu

Opublikowano

Na Bajana mieszkasz? Dowoziłem do tęczy pieczywo z familijnej na PF... Niedaleko do Astry tak samo. Jaki ten świat mały... :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 00:56_________________________________________________

Reasumując Maćku... Najwyższy czas na Ciebie i Ewe ;)

Kaju a do społem południe też dostarczałes pieczywo
Opublikowano

Sorki za,może troche głupie pytanie,ale jak w B5 wyciąga się licznik. Też marzyło by mi się zamontowanie wyświetlacza temperatury a nie wiem jaki dokupić.Nie chce się z nim szarpać bo poprzedni właściciel zostawił mi piękne pęknięcie na liczniku

Opublikowano

goli wyjecie licznika to prosta sprawa http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_chromowane_ramki_w_liczniku_montaz-t25374.0.html przeczytaj ten post nawet nie do konca i bedziesz mial wszystko jak na dloni...jako laik poradzilem sobie bez problemu w 2 minuty tylko po to zeby sprawdzic czy mam kostke do wyjscia na wyswietlacz temp

jak chcesz namiar na czlowieka do wyswietlacza to pisz na pw dostalem wyswietlacz kostke i czujnik w tym wysylka za 100zl