Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Bajana mieszkasz? Dowoziłem do tęczy pieczywo z familijnej na PF... Niedaleko do Astry tak samo. Jaki ten świat mały... :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 00:56_________________________________________________

to nam sie klub rozrasta :naughty: Najpierw Gniady potem Kaju teraz Emay i na końcu Hornet. Znaczy się letnie spoty będą ponownie na Niskich łąkach na trawce z rodzinami :good:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 22:33_________________________________________________aaa odkopałem jakiś stary monitor CRT 15 pisze ten post i już mnie oczy bolą ... :wallbash: jade jutro po jakieś LCD żeby można było normalnie pracować :naughty:

Reasumując Maćku... Najwyższy czas na Ciebie i Ewe ;)

Kaju a do społem południe też dostarczałes pieczywo

Yyyyyyy... Chodzi Ci kolego o tego PSSa w osiedlu koło stacji shella? Jeśli tak, to zgadza się, tam też dojeżdżałem, ale co drugi dzień. Dlaczego pytasz?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ma chęć na kajzerke a nie bedzie za***rdalał w taki śnieg do sklepu :naughty:

7af748ca0f9d4e3714684edaa03a7627.jpg?1327303407 Foto koło dworca głównego :decayed:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 22:46_________________________________________________widzę że już i na forum cenzura :polew:

Opublikowano

I tak bym mu nie dostarczył po drzwi, bo raz: nie było czasu, a dwa, to nawet sobie nie miałem okazji nic zayebać, bo wszystko sprawdzane... No i nie chciałoby mi się lecieć z czterema kajzerkami na śniadanie przykładowo na trzecie piętro bez windy :kox:

Opublikowano

Kaju ty z piekarni familijnej woziłeś pieczywo?? Ja niedaleko tej piekarni mieszkam. a ty gdzie mieszkasz??

Opublikowano
  • Autor

on mieszka w Londynie przestał pracować bo na dojazdy do pracy mu nie stykało :naughty:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 23:13_________________________________________________Bracia Figo-Fagot - Gdybym zgolił wąs Zacieralia 2012

Klub Progresja, Warszawa

V festiwal twórczości żenującej

Kto zna braci Git produkcję powinien ich znać :gwizdanie:

Opublikowano

No Maćku nie chcę pisać dlaczego się stamtąd zwolniłem, ale uwierz mi, że można by było książkę napisać :) temat do kilku butelek rudej, ale to jak przyjadę do kraju :good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 23:16_________________________________________________BTW, niezłe kwiatki hahahaha :nabijasie:

Opublikowano

on mieszka w Londynie przestał pracować bo na dojazdy do pracy mu nie stykało :naughty:

Z londynu do kuźnicy to faktycznie kawałek :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dobre rano :hi:

Opublikowano

Ano powitać :hi:

Opublikowano

Dziendoberek :przebiegly:

panowie,ktos sie orientuje jaki koszt mniej wiecej by wynioslo obicie podsufitki alcantra,jak i slupkow.

Bo nie wiem ,czy w ogole jest sens myslec o takim myku fiku :gwizdanie:

Opublikowano

Dziendoberek :przebiegly:

panowie,ktos sie orientuje jaki koszt mniej wiecej by wynioslo obicie podsufitki alcantra,jak i slupkow.

Bo nie wiem ,czy w ogole jest sens myslec o takim myku fiku :gwizdanie:

Napisz to tego zioma :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=2493

Opublikowano
  • Autor

a wisko ? :polew: skończy się tak że będziesz siedział na skórach obłożony alcantarą w aucie bez silnika :gwizdanie:

Opublikowano

Wiedziałem ,że mi szczuraz przypomni o wisko :polew: :polew: .

Spoko ,spoko . Auto teraz stoi,trzeba powkładać wszystko co się kupiło. Na dniach sprzeglo wisko tez kupie. A pomyślalem sobie,ze i tak bede sciagał podsufitkę... to może od razu ją obić :decayed:

kurfa,mialem cos zapytac ... i tak siedze 15 minut i nie moge sobie przypomnieć. Teraz caly wieczór będę o tym myślał :decayed:

Opublikowano

kaju pytałem czy jeżdziłeś po sklepach pss południe społem bo jestem u nich kierowcą więc może się znamy z widzenia

Opublikowano

Na Wrocław jeździłem raptem 5 tygodni, więc możemy się nie pamiętać... Jeśli kiedykolwiek się spotkaliśmy, bo ja na PSSie byłem poniedziałek, środa i piątek między po 6 na kilka minut i wypad dalej, na gotowo ten sklep robiłem.

Opublikowano
  • Autor

A pomyślalem sobie,ze i tak bede sciagał podsufitkę... to może od razu ją obić :decayed:

Flock rozważałeś ? też dobra opcja i wyjdzie taniej niż alcantara

Opublikowano

Ma ktoś może jakieś felgi 16-17" z oponami do sprzedania??

Opublikowano

Ja bede swoje niedlugo wystawial 17'',ale watpie zeby ci sie spodobaly. Opony przod juz tez do wymiany. raczej wystawie je na allegro,bo w klubie wstyd sprzedawac.

Szczuraz,ale ja mysle o brazowej alcantrze,jak z takim flokiem?

Alcantre widzialem czarna,wyglada bardzo najs...ale floku, nigdy na zywca nie widziol jo :chytry:

a z ciekawosi to flok ile ? :)

Opublikowano
  • Autor

raggamana pytaj on ma flockerki :wink4:

z ciekawości ile będziesz cenił za swoje fele ? ranty tam mocno pokasowane ?

Opublikowano

Bry Panowie :hi: