Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo, taki wysooooki, do nieba :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

o już forum działa :decayed:

Opublikowano

Co chwilę Hugo coś robi. Dzisiaj już dwie przerwy zaobserwowałem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Narypałem trochę fotek fury. Macie jakiś ciekawy hosting oprócz fotosika z którego można wrzucac miniaturki na forum i nie ma jakichś śmiesznych limitów do 100 zdjęć ?

Opublikowano
Narypałem trochę fotek fury. Macie jakiś ciekawy hosting oprócz fotosika z którego można wrzucac miniaturki na forum i nie ma jakichś śmiesznych limitów do 100 zdjęć ?

Podłączam się do pytania :whistling:

Opublikowano

http://www.postimage.org/

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

Co chwilę Hugo coś robi. Dzisiaj już dwie przerwy zaobserwowałem :decayed:

i bardzo dobrze bo nie wszystko jeszcze działa....

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

Noo, taki wysooooki, do nieba :decayed:

To po Czarnobylu :decayed:

Opublikowano

A Wy tu kutwa co tak cicho siedzicie?:grin:

Opublikowano

No bo...

25032012125818-96fed7f8b95c8865d052edba68fcea1c.jpg

:decayed:

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów.

Moze ktoś mi jest w stanie pomoc bo bledy na zwyklym kompie nic nie pokazuje a telepie mi buda i coraz bardziej mnie to irytuje, przy przyspieszaniu sinikiem telepie a galka od biegow jakby chciala wyskoczyc podczas jazdy czy to dwumas? jak wymienic to ze sprzeglem? pokaze to ten caly VAG? jak tak gdzie to podlaczyc auto? u kogo? jakies namiary macie? dodam ze zalezy mi na czasie bo do niedzieli tylko zostaje w polsce i wracam na niemcy a chcialbym to zrobic. Z góry bardzo dziekuje :)

Opublikowano

Jaki silnik? Nie zawsze musi to być dwumas, równie dobrze może się okazać, że to poducha pod skrzynią lub silnikiem.

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

Fotoradary będą dziś stały przy ul. Królewieckiej, Ślężnej, Nowowiejskiej, Osobowickiej, Kowalskiej i Popowickiej.

Opublikowano

akurat ślężną latam. Mam nadzieje że około 7 jeszcze tam nie było:whistling:

Opublikowano

silnik audi a4 b6 1.9 tdi 165 koni po chipie 2004 rok

Opublikowano

Panowie, znacie jakiś warsztat gdzie sprawdzą mi zawieche, najlepiej na trzepakach ( czy jak to się zwie ). Coś mi stuka z prawej strony z przodu. Byłem juz u 2 mechaników najpierw jeden powiedział że wachacze mają juz luz. Więc wymieniłem wachacze, lecz problem nie zniknął. Za jakiś czas pojechałem do drugiego a on na to że, końcówki drążków mają lekkie luzy i z pewnośćią one stukają. Wymieniłem i dalej stuka :facepalm: Mam dość takich na chybił trafił

Opublikowano
Panowie, znacie jakiś warsztat gdzie sprawdzą mi zawieche, najlepiej na trzepakach ( czy jak to się zwie ). Coś mi stuka z prawej strony z przodu. Byłem juz u 2 mechaników najpierw jeden powiedział że wachacze mają juz luz. Więc wymieniłem wachacze, lecz problem nie zniknął. Za jakiś czas pojechałem do drugiego a on na to że, końcówki drążków mają lekkie luzy i z pewnośćią one stukają. Wymieniłem i dalej stuka :facepalm: Mam dość takich na chybił trafił

Odpuść sobie tych pseudo mechaników i jedź do Edka do Wilczyc. Na 99% przegub:wink:

Opublikowano

Przegub to nie jest bo efekt jest taki jakby coś poluzowało

Opublikowano
Pany warto brać te felgi i je lakierować czy to nie warte zachodu ?

http://allegro.pl/5x112-r17-alu-audi-a4-a6-s-line-oryginal-4szt-i2287667273.html

Brać bo fajne ale nie lakierować.

Przecież ich stan woła o pomstę do nieba.