Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie ma się co śmiać... Ty w dwóch anglikach gwint zerwałeś, to teraz czasami do Anglii nie przyjeżdżaj, bo jak się mudżyny zbierą w kupe to i Tobie gwint zerwą, a uwierz mi że tu ich tyle, że po takiej akcji przez miesiąc czasu miałbyś w spodniach jesień średniowiecza :decayed:

:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

jak Ci nie zależy to weź je po prostu rozwierć i po sprawie.. W dwóch anglikach tak robiłem, bo były ori śruby zabezpieczające.

też dobry pomysł, na śrubach mi nie zależy, wymieniam na zwykłe :)

no to dobre wiertło, jakaś woda do schłodzenia i jedziesz:decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

818a29a197de.gif

Tak jest!!

Opublikowano

Ja mam taką koncówkę/przejściówkę :naughty: agoonzo wpadnij na spotka to sobie odkręcisz :wink:

Opublikowano
Ja mam taką koncówkę/przejściówkę :naughty: agoonzo wpadnij na spotka to sobie odkręcisz :wink:

super :) niedziela 18 tak ? jeśli nic niespodziewanego nie wypadnie to się zjawię :) jak będzie pasowała to masz browarki ;)

Opublikowano
powinieneś dopłacić albo przy kupnie wypowiedzieć ubezpieczenie... przykro mi ale jeżeli jesteś już w kruku to historię sobie nieźle zwaliłeś patrząc po kontem przyszłych kredytów. Ubezpieczyciele zgłaszają klientów bo bazy nierzetelnych klientów :kwasny: Opłać to jak najszybciej bo nie popuszczą a szkoda brnąć w to qwno dalej.

No w KRUKu mnie znają :decayed: Chodź już wszystko popłacone, napiszę pismo, żeby rozłożyli na raty :wink: Tylko do avivy czy do kruka ??

Opublikowano

super :) niedziela 18 tak ? jeśli nic niespodziewanego nie wypadnie to się zjawię :)

o 17.30 już się chłopaki zjeżdżają :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
ul. Ulanowskiego 23A styl auto. Mają wszystkie końcówki w tym patentowe na zamówienie.

właśnie w styl auto nie mają, to u nich kosztuje 37zł od śruby za wykręcenie

jak się nikt nie znajdzie to spróbuję z nabiciem klucza 19, a jak się nie uda to do aso

to widzę że się chłopaki wycwanili ... płaciłem chyba 60 pln za końcówkę i czekałem tydzień czasu na realizację zamówienia.

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

BTW Arek przywiozę Ci tą folię jak ogarnę wszystko w niedzielę :wink:

Opublikowano
powinieneś dopłacić albo przy kupnie wypowiedzieć ubezpieczenie... przykro mi ale jeżeli jesteś już w kruku to historię sobie nieźle zwaliłeś patrząc po kontem przyszłych kredytów. Ubezpieczyciele zgłaszają klientów bo bazy nierzetelnych klientów :kwasny: Opłać to jak najszybciej bo nie popuszczą a szkoda brnąć w to qwno dalej.

No w KRUKu mnie znają :decayed: Chodź już wszystko popłacone, napiszę pismo, żeby rozłożyli na raty :wink: Tylko do avivy czy do kruka ??

Do tego kto przysłał wezwanie :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

:hi:bry jeszcze dwie nocki wypowiedzenie umowy oc do axa już poszło

Opublikowano
Opublikowano

Czyli niedziela 18? Nie 17? Chyba zadebiutuje :P Orbita?

Opublikowano

Mnie raczej nie będzie, bo będę bez samochodu. Ewentualnie jakbyś qrczak jechał to może bym się zabrał :wink:

Opublikowano

Ja tez podjade w niedziele :wink: Chyba ze sie sprzeglo zdazy skonczyc :decayed:

Opublikowano

Banan, wpadnij to vaga podepniemy jeszcze raz.

Piotrek, podjadę po Ciebie i po kolegę, nie ma problemu

Opublikowano
Banan, wpadnij to vaga podepniemy jeszcze raz.

Piotrek, podjadę po Ciebie i po kolegę, nie ma problemu

Dam Ci jeszcze znać czy zdążę wrócić :wink:

Opublikowano
Opublikowano

W k**we... i dalej nie mogę zgłosić szkody :doh: mam notatkę z policji...a tam zły numer polisy :doh: a po numerze blach wychodzi, że baba skończyła ubezpieczenie 2 lata temu w uniqua :facepalm: I teraz bądz mądry i się martw :doh: Jutro jadę do WRD na Hubską i będę próbował wyjaśniać :thumbdown: Ale bez echa tego nie zostawię :whistling:

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/blad-notatce-policyjnej-;-problem-ze-zgloszeniem-szkody-249078/#post3083209

wątek dotyczący mojej sprawy :facepalm:

Opublikowano

Ja ze spota w niedzielę odpadam, bo dopiero o 18 będę startował z domu:kwasny:

Arek tylko bez nerwów, sprawa na pewno się wyjaśni:wink: