Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale dzisiaj był dzwon na Pilczyckiej:shock3:

Opublikowano
Ale dzisiaj był dzwon na Pilczyckiej:shock3:

no masakra:shock3:

Opublikowano

Właśnie widziałem, że coś tam się wydarzyło, ale jak jechałem na spota, to właśnie od małej Astry leciałem do Pilczyckiej i nic tam nie było, to się musiało zaraz za mną tam urodzić, bo co staliśmy, to karetka szła na MM. Nelson, to co, zbierasz teraz hajs na bixy? :naughty: Panowie żebyście słyszeli jego podsumowanie porównania mój bix vs jego xenon: "TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ" :polew:

Opublikowano
Właśnie widziałem, że coś tam się wydarzyło, ale jak jechałem na spota, to właśnie od małej Astry leciałem do Pilczyckiej i nic tam nie było, to się musiało zaraz za mną tam urodzić, bo co staliśmy, to karetka szła na MM. Nelson, to co, zbierasz teraz hajs na bixy? :naughty: Panowie żebyście słyszeli jego podsumowanie porównania mój bix vs jego xenon: "TU NIE MA CO PORÓWNYWAĆ" :polew:

Jeśli czujecie się na siłach do przeróbki to mam soczewki bixenon do sprzedania :wink: oddam niedrogo mogę pomóc w przeróbce

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

Kaju jak tam nasze spotkanie?? dojdzie do skutku?? mamy nie daleko a ciężko się zgadać :kwasny: byłem ostatnio w sośni, jak bym miał numer to bym zadzwonił.

Opublikowano

Jeśli czujecie się na siłach do przeróbki to mam soczewki bixenon do sprzedania :wink: oddam niedrogo mogę pomóc w przeróbce

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ----------

.

How much?:wink:

Opublikowano

Wysłałem ci pw. Masz jakieś pytania to pisz na pw

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

mógłbyś mi też napisać za ile ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mogę podmienić moje z dopłata na ori polifty bo mi się znudziły chyba a następne przerobię po swojemu :wink:

Opublikowano

a ile są warte ori USA polift w porównaniu do ori nieUSA polift? :D

Opublikowano

Za 100zł oddam komplet soczewek.

Opublikowano
ja mogę podmienić moje z dopłata na ori polifty bo mi się znudziły chyba a następne przerobię po swojemu :wink:

ile trzeba doplacic? ;)

Opublikowano

Maciek ile dopłaty do bixa? Może bym się skusił :eusathink:

Wrzuciłem przelot do cebry :naughty::kox:

Opublikowano

co Panowie nikt nie czuje się na siłach żeby samemu wymodzić bixa? ja w a4 sam robiłem ale to był pikuś. za to do żony v40 to było wyzwanie ale się udało a tak to wygląda.

IMG_20120610_00016.jpg

Jak wam się to podoba??

Opublikowano
co Panowie nikt nie czuje się na siłach żeby samemu wymodzić bixa? ja w a4 sam robiłem ale to był pikuś. za to do żony v40 to było wyzwanie ale się udało a tak to wygląda.

http://s11.postimage.org/8dhwxvznj/IMG_20120616_00034.jpg

http://s12.postimage.org/ha7e9y57d/IMG_20120610_00016.jpg

Jak wam się to podoba??

Jeszcze dowodu nie straciłeś ? Tam był ori zenek ?? poziomowanie jest czy napierdalasz innym po gałach.. aż nie chce myśleć co się dzieje po deszczu..... Jak widzę gościa jadącego i oślepiającego to mam chęć mu .....ć. Pokupują z allegro te hid-y i robią zenki:facepalm: Za to powinno się zabierać prawko a nie dowód.

Opublikowano

A czy Bmw serii 5 z oryginalnym xenonem cie razi w deszcz i innych warunkach pogodowych? Bo soczewki pochodzą z tego bmw. A przeróbka jest podobną jak w naszych audi, 3/4 osób które zrobiły bixa nie miało oryginalnego xenonu a nie wspomnę o poziomowaniu, ale to jest fajne a co tam.

Moje lampy były ustawione na stacji diagnostycznej więc nie martw się o rażenie, może samopoziomowania nie ma ale wiem do czego służy regulacja i jest używana.

Opublikowano
A czy Bmw serii 5 z oryginalnym xenonem cie razi w deszcz i innych warunkach pogodowych? Bo soczewki pochodzą z tego bmw. A przeróbka jest podobną jak w naszych audi, 3/4 osób które zrobiły bixa nie miało oryginalnego xenonu a nie wspomnę o poziomowaniu, ale to jest fajne a co tam.

Moje lampy były ustawione na stacji diagnostycznej więc nie martw się o rażenie, może samopoziomowania nie ma ale wiem do czego służy regulacja i jest używana.

Wiesz po co jest samopoziom ?? możesz sobie ustawiać lampy jak chcesz... ustawiasz będąc sam w aucie.. wystarczy, że ktoś wsiądzie i całe to ustawienie psu w dupe :decayed::facepalm: dobrze, że przynajmniej ręcznie opuszczasz

Opublikowano

Wiem do czego służy samopoziomowanie. I mam świadomość że może razic dlatego używam ręcznej regulacji jak biorę pasażerów

Opublikowano

Pol Polski jezdzi bez samopoziomu... ja mam bixa na orginalnych soczewach plus szkla z homologacja d2s plus wysokocisnieniowe spryskiwacze

ustawione mam nisko woze w 99% pszczoly luzem... w 1% obnizam recznie... zreszta na zenonie jezdze tylko po zmroku - ledy- w miejsce dlugich... teoretycznie masz hornet racje ze samopoziom powinien byc jednak by go dolozyc to juz wyzsza szkola jazdy i koszta duze

wg mnie najgorzej jest jak wkladaja zenona do lamp bez homologacji i sutawione maja nie wiadomo jak

zreszta najwiecej oslepiaja Ci co modza cos przy lampach - maja zwykle zarowki a nie poustawiane lampy

takie moje skromne zdanie... :hi:

Opublikowano

tak czy siak dobrze, że policja zabiera dowody.. jeszcze powinna lampy tłuc :decayed: Dobrze, że jest ten wymóg że do zenka ma być sprysk i samopoziom. Ogarnięty policjant bardzo szybko to sprawdzi. BTW ch..j mnie obchodzi pół Polski... śmigam w trasach i często widzę takich asów.

Co do homologacji to bardzo szybko można zrobić ....