Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ASO za wymianę sprzęgła zaśpiewali sobie 5800zł :grin: a za poduszkę pod silnikiem 1140zł :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w ASO za wymianę sprzęgła zaśpiewali sobie 5800zł :grin: a za poduszkę pod silnikiem 1140zł :grin:

A coś Ty myślał?

Opublikowano

Masz audi to płać i płacz.:grin:

Opublikowano

w ECU za sprzęgło z robocizną chcą 2600zł, to jest dwa razy mniej, ASO to złodzieje na maxa...

Opublikowano

Ja płaciłem za kompel z dwumasem 2400zl sachsa rok gwaranacji. Jak chcesz moge dać Ci namiary na ten serwis.

Opublikowano

Czemu do cwiary nie podrzucicie auta? :whistling:

Opublikowano
Ja płaciłem za kompel z dwumasem 2400zl sachsa rok gwaranacji. Jak chcesz moge dać Ci namiary na ten serwis.

mój komplet kosztował 1300 sachsa :decayed: oczywiście new i z gwarą :naughty:

Opublikowano

a kto to

Opublikowano

a kto to

http://a4-klub.pl/members/cwiara-67983/

Opublikowano

ktoś coś robił u koleżki?:wink:

Opublikowano
u Lubonia poduszka pod silnikiem oryginalna 480 zł do B7 + 65 zł wymiana

Mam od razu pytanie, jakie są objawy wysranej poduszki silnika? Przy zmianie biegu podczas jazdy może lekko szarpać?

Opublikowano
ktoś coś robił u koleżki?:wink:

Pracuje w warsztacie samochodowym Autogaz, auto klima, serwis wtryskiwaczy, mechanika pojazdowa - Albaz - Oferta Albazu Ja sie głównie zajmuje wtryskami cr, klimą , lpg i diagnostyką. Drugi kolega głównie rozrządy mechanika sprzegła itp. Pracuje tam już prawie 10 lat wiec cos tam sie wie :wink:

Opublikowano

cwiara to dowiedz się jak możesz jaki koszt wzmocnienia sprzęgła w asz :wink:

Opublikowano
:hi: hejoł! :) wiecie może gdzie znajdę jakiś szrot u nas czy miejsce gdzie uda mi się kupić 2 węże od turbo Bo na gwałt potrzebuje do mojej B5 :(
Siema!

Szrot Audi masz pod Sobótką. Nie mają strony www a tel. gdzieś zapodziałem. Mają głównie manele od Audi właśnie.[

Ślicznie dziękuję udało mi się już ogarnąć ale na przyszłość przyda sie info:hi:

P.s tak przy okazji chciał bym polecić nowo poznanego kolegę który dziś zakładał mi wtryski i robił program:decayed::decayed:, chłopaczek zaczyna dopiero ale autko magia jeździ :wink:urzęduje na Milickiej we WRO jak coś to przekaże jakiś kontakt :cygaro: Jak ktoś będzie zainteresowany to jutro jakieś kreski wrzucę :naughty:

Opublikowano
:hi: hejoł! :) wiecie może gdzie znajdę jakiś szrot u nas czy miejsce gdzie uda mi się kupić 2 węże od turbo Bo na gwałt potrzebuje do mojej B5 :(
Siema!

Szrot Audi masz pod Sobótką. Nie mają strony www a tel. gdzieś zapodziałem. Mają głównie manele od Audi właśnie.[

Ślicznie dziękuję udało mi się już ogarnąć ale na przyszłość przyda sie info:hi:

P.s tak przy okazji chciał bym polecić nowo poznanego kolegę który dziś zakładał mi wtryski i robił program:decayed::decayed:, chłopaczek zaczyna dopiero ale autko magia jeździ :wink:urzęduje na Milickiej we WRO jak coś to przekaże jakiś kontakt :cygaro: Jak ktoś będzie zainteresowany to jutro jakieś kreski wrzucę :naughty:

jaki jest koszt programu??

Opublikowano
Siema!

jaki jest koszt programu??

nie chciał bym mówić co i jak i ile:naughty: jeśli chcesz to podam ci nr ale naprawdę dobra cena:wink: i jakość super :kox:

Opublikowano

napisz mi na pw tak orientacyjnie chciałbym się dowiedzieć

Opublikowano

pokaż wykres bo każdy soft po serii jest super .....:decayed:

Opublikowano

bry:hi:

Koledzy nie długo zaczynam pranie dywanów,wykładziń i samochodów gdyż zainwestowałem w sprzęt to tego typu prac także jak ktoś będzie chętny pisać PW jak sie ociepli można wpadać

Opublikowano
bry:hi:

Koledzy nie długo zaczynam pranie dywanów,wykładziń i samochodów gdyż zainwestowałem w sprzęt to tego typu prac także jak ktoś będzie chętny pisać PW jak sie ociepli można wpadać

Podjadę napewno :wink: