Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Pojechałem dzisiaj przerejestrować quada i co się okazało... wczoraj skończył się przegląd :doh: Nie załatwiłem nic poza urzędem skarbowym :thumbdown:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DynoDay w Firmie KingSoft

Firma Kingsoft zaprasza wszystkich chetnych na DynoDay organizowany w siedzibie firmy w Starym Sączu . Mysle ze może z tego wyjsc fajne spotkanie w miłym gronie a dodatkowo bedzie można sprawdzić swoje auto lub napełnic klimatyzacje w promocyjnej cenie i posiedziec przy grillu!

Zapraszamy wszystkich Klubowiczów do skorzystania z pomiarów na naszej hamowni podczas imprezy DynoDay, która odbędzie się w dniu 4.05.2013.

W tym dniu tylko dla Klubowiczów specjalne ceny:

- samochody z napędem na jedną oś: 100 zł

- samochody z napędem na obie osie: 200 zł

Dodatkowo będzie można skorzystać z obsługi systemu klimatyzacji w cenie 100 zł.

Startujemy o godz. 8:00

Zapraszamy!

Zapisy pod nr tel.: 883-939-839 lub drogą mailową: [email protected]

---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

można to dalej podać, bo dla nas Nowy Sącz to dość daleko :decayed:

Info z klubu Seata Ibizy

Opublikowano
  • Autor
Już się dowiedziałeś jaka była seria ? 90 czy 110 ?

AFN więc wygląda że 110 ps. Ja tymczasem dzięki uprzejmości kolegi przemieszczam się democarem dajewu lanos coupe w gazie :facepalm: moze nie wyglada ale za to jak gra :naughty: od wtorku przez tydzień bedzie S320 i znowu bede płakał że jara jak smok :decayed:

Opublikowano

Panowie, doradźcie mi, gdzie we Wro najlepiej zrobić serwis klimatyzacji?

Opublikowano
Panowie, doradźcie mi, gdzie we Wro najlepiej zrobić serwis klimatyzacji?

u qrczaka szwagra... ja już się ustawiłem po długim weekendzie i robię komplecik czyli klima jak nowa będzie.... może w 400zł się zamknę :decayed:

Opublikowano

qrczak, to prawda? :) daj jakieś namiary, stronka czy cuś... i co to za serwis za 400zł?:shock3:

Opublikowano
qrczak, to prawda? :) daj jakieś namiary, stronka czy cuś... i co to za serwis za 400zł?:shock3:

klima będzie loda robiła :polew:

sam osuszacz to ok 110- 140zł. Ma być nówka i robić iglo w środku :grin: niech nowy właściciel ma klimę i moc a resztę niech sobie robi.... aa właśnie ... drzwi staniały (kompletne w kolorze...) można już kupić za 120 zł :polew:

Opublikowano
  • Autor
. i co to za serwis za 400zł?:shock3:

musi jeszcze wymienić turturkę oporu powrotnika bo mu osuszacz gra jak bulgotnica :decayed:

Opublikowano

musi jeszcze wymienić turturkę oporu powrotnika bo mu osuszacz gra jak bulgotnica :decayed:

piardolisz panie.... nic nie gra ale chcę to zrobić porządnie:decayed: już więcej za mojej kadencji nie tknę klimy w tym paździochu

Opublikowano

:banan:

Opublikowano

u mnie też czasami coś dziwnie bulgocze :P mówicie, że to klima?

dajcie jakieś namiary na tego gościa, ma jakąś stronkę swoją?

Opublikowano

banan, poszło pw

Opublikowano
u mnie też czasami coś dziwnie bulgocze :P mówicie, że to klima?

dajcie jakieś namiary na tego gościa, ma jakąś stronkę swoją?

Co Ci bulgocze ?

Opublikowano

No a jak jest z tym osuszaczem praktycznie nikt go nie wymienia ja tez w maju będę robił obsługę czyli sam odgrzybie i u kolesia dobije i wymiana przeciwpyłkowego filtra a dziś ostatni dzień pracy :banan:

Opublikowano

Większość ludzi tylk o"niby"odgrzybia i nabija a to tak naprawdę g...o daje i co roku trzeba powtarzać.

Ja jeździłem bez filtra cały rok hahaha za to jaki przedmuch był :grin:

Opublikowano

Poważnie szczur kupuje diesla? Normalnie musiałem wejść na forum jak się dowiedziałem ale obciach:banan:

Opublikowano
Co Ci bulgocze ?

właśnie nie wiem... czasami jakieś dziwne dźwięki są, takie jakby 'strzelanie' czegoś pod deską (na środku) i nie są to plastiki :)

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko, czy znacie jakiś warsztat we WRO co przyciemnia szyby po promocyjnej cenie dla forumowiczów. Zależy mi na tym aby nie połamali wszystkich plastików przy montażu.

W tej firmie powiedzieli 550zł

Wymiana szyb, naprawa szyb - Wrocław - Auto Glass

Opublikowano
Poważnie szczur kupuje diesla? Normalnie musiałem wejść na forum jak się dowiedziałem ale obciach:banan:

:polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

Witam,

Mam pytanko, czy znacie jakiś warsztat we WRO co przyciemnia szyby po promocyjnej cenie dla forumowiczów. Zależy mi na tym aby nie połamali wszystkich plastików przy montażu.

W tej firmie powiedzieli 550zł

Wymiana szyb, naprawa szyb - Wrocław - Auto Glass

nie znam

Opublikowano
banan, poszło pw

Podeślij namiary Panie na tą klimatyzację ;-)