Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadę niedługo do tego cycolandu :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jadę niedługo do tego cycolandu :decayed:

Czekamy, Kaju czekamy :naughty::decayed:

:drunk:

Opublikowano

W sobote możecie od rana transparenty rozstawiać i czerwone dywany rozwijać :wink:

Opublikowano

Spartan ty Masz blachy dtr? Nie byłeś czasem w okolicach milicza ostatnio?

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

[h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm :banan:[/h]

Opublikowano
[h=5]23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm :banan:[/h]

Gratulejszyn !

Opublikowano

:hi:

gratulacje!!

Opublikowano

Panowie ktoś tu kiedyś napisał, że mieszka na Gaju i posiada vaga i chetnie pomoże jakby ktoś coś potrzebował. Miałem zapisany numer ale za ch**a nie moge znaleźć, szukałęm też w temacie i nic. Bede zmieniarkę montował i potrzeba bedzie tam jakieś kodowanie zmienić kompletnie sie na tym nie znam ale podobno jedna cyferka do przestawienia w Vagu, jeżeli była by taka opcja i ktoś mógłby pomóc bede wdzięczny.

Opublikowano

Gratulacje! :wink:

Opublikowano

Gratuluje !!! :thumbup1:

Opublikowano
Panowie ktoś tu kiedyś napisał, że mieszka na Gaju i posiada vaga i chetnie pomoże jakby ktoś coś potrzebował. Miałem zapisany numer ale za ch**a nie moge znaleźć, szukałęm też w temacie i nic. Bede zmieniarkę montował i potrzeba bedzie tam jakieś kodowanie zmienić kompletnie sie na tym nie znam ale podobno jedna cyferka do przestawienia w Vagu, jeżeli była by taka opcja i ktoś mógłby pomóc bede wdzięczny.

To pewnie ja... tylko nie mam już VAGa, sprzedałem razem z Audi. Musze kupić nowego...

Opublikowano

kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy :) no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć :) Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz?

Edit:

Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :|

Opublikowano
23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm :banan:

Graty

Opublikowano
kurde szkoda bo pewnie blisko mieszkamy :) no, ale narazie i tak sie dopiero przymierzam pytam za wczasu zeby miec do kogo uderzyć :) Sprzedałeś Audi? Czym teraz bujasz?

Edit:

Miałem jeszcze zapytać. Też tak macie że jak z pilota chcecie otworzyć szybki w aucie to trzeba bardzo blisko stać? Centralny zamek łapie z daleka, trzymam ten przycisk ale nic, dopiero jak podejdę do samochodu i jeszcze raz nacisne przytrzymam to szyby sie opuszczają. Przydaje sie to żeby do pieca nie wchodzić tylko szybko przewietrzyć w taką pogodę szkoda ze dopiero jak jestem przy aucie :|

To normalne, że tak jest, ktoś kiedyś tłumaczył dlaczego :wink: Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku :grin:

Opublikowano

Edit:

na gorące powietrze w aucie najlepiej zrobić pompkę... ok 10 machnięć furtką i fizyka resztę zrobi....

Opublikowano

Edit:

To normalne, że tak jest, ktoś kiedyś tłumaczył dlaczego :wink: Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku :grin:

Odezwę się w grudniu dam ci 2 miesiące na odpoczynek :P

Opublikowano
Gratulacje niech się zdrowo chowa
Opublikowano
  • Autor
Londyn, dzisiaj godzina 17:09 w korku taka sytuacja...

http://img.tapatalk.com/d/13/07/23/usy3u9at.jpg

także tego :whistling:

dobre radio szczególnie audycje wieczorne :naughty:

---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

23.07.2013 równo o 12.00 przyszła na świat nasza córka - Antonina, w wymiarach 3400, 57 cm :banan:

Gratulacje. Może wreszcie zajedziesz na spot jak nie furą to przynajmniej córa się pochwalisz :whistling:

---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 19:21 ----------

Dawno mnie tu nie było :hi:

no i o spotach nie wspomnę. Wspominaliśmy w niedziele z Goldikiem jak to w pocie czoła błotnik na grillu rwałeś :wink:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

:wink: Co do vaga to ja mam i mieszkam na Gaju, ale będę we Wrocku w październiku :grin:

w końcu avatar zmieniłeś. Ładna blać :jerk: