Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Szczuraz ledwo Cię minąłem ledwo zdążyłem z powrotem ręce na kierownicy położyć i za zakrętem hebel... kurw.pół godziny stania. Poczytam sobie forum w korku :/

gdzieś na wysokości lidla jest przelot na 2 część osiedla i wylatujesz przy ceglarni na główną. Kiedyś jeszcze był przelot koło haste za betonowym płotem obok jeziorka na kocie łby ale to już chyba zamknięte trzeba to obadac

---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ----------

A co ty Gruby na wieś Warszawa się wprowadzasz?

wygląda że go wessało a my myśleliśmy że Krystian go ubezwłasnowolnił na ranczu :naughty:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie i Panie wiem że off top ale mam prośbę - czy jest ktoś władny chętny oczywiście za odpowiednią gratyfikacją finansową zrobić logi dynamiczne w mojej Andzi ?? :D Jestem z Oławy pracuje we Wroc. może jest jakiś śmiałek ?? Sam tego nie ogarnę a program jaki mam się ciągle wykrzacza nie wiedzieć czemu.

Ćwiara :hi:

Tylko ze jak z cwiara, to z kierowcą przyjedź albo namiot sobie skołuj. Legenda głosi, że kiedyś ktoś od niego wyjechał trzeźwy, ale to tylko legenda... :whistling::bag:

Napaćkane z japca kaja

A ten dalej swoje. :grin: przy robocie nie pije :wink:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano
Maćku jeszcze raz dzięki wielkie za kontakt do mechaniora :drinks: Passek dzisiaj odebrany i w końcu ożyły te klacze :kox: No i z elektroniką już spokój :decayed:

do niesprawdzonych ludzi nigdy nikogo jeszcze nie wysłałem :decayed: Widziałeś jego ocatavke RS 1.8T ? to dopiero się odpycha i robił sam wszystko łacznie z programem od podstaw.

Do kogo go wysłałeś? :decayed:

Opublikowano

Andrzeju :friends:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
http://imageshack.us/a/img18/2084/x8sf.jpg

Duduś lepiej zalać, jeździć i mieć go przy sobie niż pod mieszkaniem trzymać żeby nie za***ali? :guma:

Maćku, dzięki za podpowiedzi. :notworthy:

Nie zdążyłem rano na autobus :D Dzisiaj też przyjechałem, bo nie chciało mi się dymać na przystanek :D

...wysłane z kalkulatora...

Opublikowano
Panowie i Panie wiem że off top ale mam prośbę - czy jest ktoś władny chętny oczywiście za odpowiednią gratyfikacją finansową zrobić logi dynamiczne w mojej Andzi ?? :D Jestem z Oławy pracuje we Wroc. może jest jakiś śmiałek ?? Sam tego nie ogarnę a program jaki mam się ciągle wykrzacza nie wiedzieć czemu.

Ćwiara :hi:

Tylko ze jak z cwiara, to z kierowcą przyjedź albo namiot sobie skołuj. Legenda głosi, że kiedyś ktoś od niego wyjechał trzeźwy, ale to tylko legenda... :whistling::bag:

Napaćkane z japca kaja

Ale po robocie to już co innego. :-P

Opublikowano

A ile to roboty :grin:

Opublikowano

Grzechu jak tam mój temat, pamiętasz? Pozdro.

Opublikowano
:siema:

Mógłby ktoś pomóc w ocenie auta dla mojego znajomego? Opel Signum 18900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl :hi:

na pierwszy rzut oka już widać że tablice podróby : czyli napewno sam na kołach nie przyjechał. jak coś to mam dobry miernik lakieru to mógłbym obadać

Jak dasz radę to daj znać na PW. :hi:

Mógłby ktoś pomóc w ocenie auta dla mojego znajomego? Opel Signum 18900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl :hi:

Załatw VIN może w historii auta będzie syf bo po fotach to mało co widać, ja mogę ewentualnie podjechać zobaczyć na żywca co i jak z budą, ale mechanikę zostawiam innym.

j.w. :wink4:

:hi: jak robiłem rozrząd w swojej Andzi to u mechanika stal taki signum , mowie do niego fajna furka kiedyś taka chciałem , a on do mnie pogięło Cie ? To jest najgorsze auto jakie wypuścił Opel. Wiecznie problemy

Tez mówię to kumplowi ale jego wybór. :hi:

Opublikowano

Luzuj galoty jak tylko będzie info to się dowiesz co i jak

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Czekam na info od ziomka :wink:

Opublikowano

Luzuj galoty jak tylko będzie info to się dowiesz co i jak

Napaćkane z japca kaja

Jak za bardzo poluzuję to w slipach mam popierd.... ? Ocipiałeś Kiler... :P

Opublikowano
  • Autor
Maćku jeszcze raz dzięki wielkie za kontakt do mechaniora :drinks: Passek dzisiaj odebrany i w końcu ożyły te klacze :kox: No i z elektroniką już spokój :decayed:

do niesprawdzonych ludzi nigdy nikogo jeszcze nie wysłałem :decayed: Widziałeś jego ocatavke RS 1.8T ? to dopiero się odpycha i robił sam wszystko łacznie z programem od podstaw.

Do kogo go wysłałeś? :decayed:

A do takiego jednego pana odemnie z osiedla co to warsztat dopiero co otworzył. Wiem jaki ma łeb do 1.8T i tylko dlatego do niego wysłałem. Reszcie chyba nie polecam. :polew: Ale tylko dlatego że jego brat Darek ma konkurencyjny warsztat i ogarnia całą resztę prima sort.

Opublikowano

Skodilaka nie widziałem żadnego :whistling: za to stało piękne ciorne A5 3.0tdi :kox:

Opublikowano
  • Autor

a gdzie was przyjmował ? u mnie na osiedlu czy w warsztacie ?

Opublikowano

Pany znacie jakiś dobry serwis od smartphonów ? Mam swoje padniete HTC i chcialem popytac ile reanimacja by kosztowała...

Opublikowano
Pany znacie jakiś dobry serwis od smartphonów ? Mam swoje padniete HTC i chcialem popytac ile reanimacja by kosztowała...

a na gwarancje sie nie załapie ?

Opublikowano
:hi: Dziś na pokład trafiło Pioneer TS-G1323i - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD I powiem że efekt jest satysfakcjonujący dla kogoś kto nie pragnie jakiegoś mega wypasionego efektu, poszukuje w półce cenowej 100 zł +/-.
Opublikowano

Chopin nie widziałeś czasem mojej grzechotki koło siebie:bicz2:

Opublikowano

cwiara dostałeś wiadomość ode mnie wczoraj lub przedwczoraj? :>