Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lolek91 nie martw się - PRZYJEDZIEMY :naughty:

To kto chętny jeszcze na spota w Piątek ???

Wstępnie jo

I jo tyz, tyle ze na spota, pozniejsze % odpadaja, wyjezdzam na swieta

:facepalm:

Nikt Ci wiadra nie każe pić :grin:.................................................................................................................chyba:grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:w sumie to nic do powiedzenia nie mam :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Miło :D Mam pyatnie od razu do was, jestem posidaczem A4 B6 2.5TDI 163km robionym przez ABT na 197km jakoś tak :D

Mianowicie mam pytanko, czy jest może jakiś Manual PDF cokolwiek w wersji polskiej ? albo coś typu instr. obsł. w polskim języku ? oraz pytanko co do navi i sterowania, auto jest z niemiec i navi jest po niemiecku (Audi navigation panel z CD nad wyświetlaczem) Pytanie czy jest możliwość zrobienia tego na polski ? Oraz czy Komp. pokładowy między zegarami da sie też na pl. zrobić. co do tego jeszcze raz mi się zalącza komp. pokł a raz nie co może być przyczyną ?

Witamy. Zapraszam do działu technicznego. Są tam odpowiedzi na Twoje pytania.

Opublikowano

Przeglądnąłem dział techniczny i nie widze odp. na moje pytania;/

Opublikowano

bo trza głębiej pogrzebać

Opublikowano

Ćwiara zarządco dróg miejskich tu info kto chętny na spociwo :

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

Wielki piątek to czas przygotowań do świąt , do niektórych przylatują rodziny z różnych stron świata a Ty mi tu ze spotem wyjeżdżasz - zlituj się, po świętach to jak najbardziej - każdy wie że ja zawsze jestem:hi:

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

Wielki piątek to czas przygotowań do świąt , do niektórych przylatują rodziny z różnych stron świata a Ty mi tu ze spotem wyjeżdżasz - zlituj się, po świętach to jak najbardziej - każdy wie że ja zawsze jestem:hi:

Szopeno spoko tylko pytam , akurat mam taki termin wizyty nic nie poradzę

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

A co Ty masz biskupa na oddziale nerkowym w piatek -to sie kimniecie razem po alko spocie:grin:

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

A to niby co będzie jak nie przygotowanie? :grin: W piątek będzie spot i uj:grin:

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

A co Ty masz biskupa na oddziale nerkowym w piatek -to sie kimniecie razem po alko spocie:grin:

Jak zwykle bezbłędnie :polew:

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

żeby tylko biskupa chłopie :naughty:

Opublikowano
Miło :D Mam pyatnie od razu do was, jestem posidaczem A4 B6 2.5TDI 163km robionym przez ABT na 197km jakoś tak :D

Mianowicie mam pytanko, czy jest może jakiś Manual PDF cokolwiek w wersji polskiej ? albo coś typu instr. obsł. w polskim języku ? oraz pytanko co do navi i sterowania, auto jest z niemiec i navi jest po niemiecku (Audi navigation panel z CD nad wyświetlaczem) Pytanie czy jest możliwość zrobienia tego na polski ? Oraz czy Komp. pokładowy między zegarami da sie też na pl. zrobić. co do tego jeszcze raz mi się zalącza komp. pokł a raz nie co może być przyczyną ?

Instrukcje w języku PL masz na forum http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/instrukcja-obslugi-audi-a4-b6-b7-199585/

Jeśli chodzi o navi to masz chyba rns-d i jest możliwość wgrania pl języka, do fisa niestety nie. A z tym działaniem fisa to nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale to już raczej w technicznym dziale trzeba pytać. :hi:

Opublikowano

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

A to niby co będzie jak nie przygotowanie? :grin: W piątek będzie spot i uj:grin:

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

Dżozef

ćwiartka

Playboy

gniady79

lolek91

Co z resztą ?

Szopeno ?

Karolek ?

Kajak ?

i inni

Jak zwykle bezbłędnie :polew:

:grin::banan::hi:

Opublikowano

gniady79 i co kupujesz te etui audi > ?

Opublikowano

Pany gdzie we wrocku ogarnąć polerkę lakieru.trzeba pozbyć się drobnej przecierki pilnie

Opublikowano

Poszły foty w galerie :grin: Gniady otwiera i zamyka spot :grin::polew:

Opublikowano
Poszły foty w galerie :grin: Gniady otwiera i zamyka spot :grin::polew:

haha gniady :polew: "to ja przez krzaczory będzie szybciej":polew:

Opublikowano
gniady79 i co kupujesz te etui audi > ?

Nie bo ja chciałem na dokumenty typu :prawo jazdy, d.rej.

Opublikowano

Gwint jest , dziwna sprawa bo u Nelsona stał niżej :kwasny:

yverymy2.jpg

Trzeba pomyśleć o jakis grubych odbokach albo klipsach bo na chopkach na ancfalcie są przycierki z przodu i z tyłu :facepalm::kwasny:

Opublikowano

dupe mówiłem Ci że będziesz miał wyżej - waga sedana a avanta to pare kg różnicy...