Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:jeszcze nic mi nie wiadomo czy będe czy nie

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tez korozja ?:grin:

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Boi się newsow. Balowalem wczoraj z jego bratanica

Opublikowano

Ja raczej będę :wink:

Opublikowano

Pozdro z San Jose ;)

Opublikowano
  • Autor

Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie

Opublikowano

Raf kierownikował wsio dogadane było ;) ja dzisiaj właśnie wracam do PL, jutro będę we Wro ;) BTW to tu na miejscu zrobiłem prawie 4kkm :D taka mała wycieczka, benzyna jak za darmo to można :P

Opublikowano
Oli obgadywalismy cie na spocie czy jesteś w pl czy usa i czyje auto Chopin widzial u lolka na slubie

mi pewnie też dupsko objebaliście :bag: ciule :grin:

Opublikowano

Jak zawsze :grin:

Opublikowano

Dobry w końcu 1 zmiana

Opublikowano
  • Autor

Ja też

Opublikowano

No i już w EU ;) jeszcze 3h i Wro :D

Opublikowano

może po to dzisiaj w nocy pojedziemy Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweig

jak Wam się widzi?

---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

jeszcze to Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein

lub Seat Exeo ST 2.0 TDI Style NaviMFD-BiXeno2011 als Kombi in Braunschweig

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

nad tym jeszcze się zastanawiamy Opel Astra 1.7 CDTI Sports Design Edition GOWORIM!!! als Kombi in Hannover

---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

to Opel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

ciężko się zdecydować :) pomóżcie ;-) Audi A4 1.9 TDI DPF, 19" Alufelgen als Limousine in Hannover

Opublikowano
może po to dzisiaj w nocy pojedziemy Seat Exeo ST 2.0 TDI*Style*Alu*Klimaautomatik* als Kombi in Braunschweig

jak Wam się widzi?

---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

jeszcze to Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein

lub Seat Exeo ST 2.0 TDI Style NaviMFD-BiXeno2011 als Kombi in Braunschweig

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

nad tym jeszcze się zastanawiamy Opel Astra 1.7 CDTI Sports Design Edition GOWORIM!!! als Kombi in Hannover

---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

to Opel Astra Sports Tourer Design Edition 1,7 CDTI NAVI als Kombi in Grebenau-Wallersdorf

---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

ciężko się zdecydować :) pomóżcie ;-) Audi A4 1.9 TDI DPF, 19" Alufelgen als Limousine in Hannover

Exeo fajne. Prawie jak audi dużo wspólnego. A z opli może insignia? Tez można wyrwać w fajnych pieniądzach.

Opublikowano

Brocha Cię nie piekła wczoraj ?

Opublikowano

Odpuście sobie Opla :wink: tyle z mojej strony

Opublikowano

:hi:

Panowie taka sytuacja, poszukiwałem gwintu, zgłosił mi sie koleś o nicku odison(ul Ks. Witolda),z wrocławia, ze ma fk g36 i poszukuje 1ba, więc dobrze sie składa, bo akurat mi taki lezał, ugadałem sie z nim na wymiane + dopłata z mojej strony, prosił mnie żebym mu wysłał przed weekendem, bo chciałby w sobote podziałać zmienić i w poniedziałek odesłać mi gwint, jednak mamy wtorek, z gościu kręci, że nic nie dostał paczki, chodź według kuriera jest dostarczone, a już widziałem fotki jak założyl... moje pytanie, czy może go ktoś odwiedzić, jakby to nie był problem? :wink:

do tego wątek typka. jak to mu siadło na 1ba, założony 15-06-2014, 14:30 -niedziela

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/sprezyny-1ba-332106/

tutaj załącznik kurierowy:

3w5qnyG.png

Opublikowano

Siema:hi: dopiero dzisiaj wytrzezwialem więc się zglaszam:decayed: