Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Za mało ją bijesz. Kilka razy ją skarcisz i zacznie się sluchać :hi::decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam Panowie,

Nadszedł czas sprzedaży tej okropnej Astry mojej kobiety i chęć namówienia jej na porządne auto :) Próbuje jej forsować A4 takie jak moje 1.9 130 KM mówię będziemy taniej części zamawiać :P Chociaż przez 2 lata to ja mechanika nie widziałem hell yeah! Ale nie to jest za duże auto ona chce A3 8P. Mamy jakieś niecałe 20 000 na to autko i bardzo ciężko znaleźć coś ciekawego. Diesle mało palą choć podobno wtryski tragedia i głowica pęka (2.0 140KM), benzyna znów sporo pali i wcale te auta nie są tańsze. Jakbyście mieli brać A3 to którą? Ewentualnie dajcie jakiś pretekst żeby ją na A3 namówić :P Nie chce się męża w ogóle słuchać :)

a3 dla kobiety jest idealne, moja żona jeździ i jest mega zadowolona, wygodne auto, jak to audi... będzie jeździła głównie po mieście? jak tak to brałbym benzynę, spali podobnie po mieście, a jest o wiele tańsza w eksploatacji, wiadomo jak jest z dieslami... samo auto jest też tańsze... a weź wytłumacz kobiecie, że za każdym razem ma schładzać turbinę:facepalm:

Opublikowano
Witam Panowie,

Nadszedł czas sprzedaży tej okropnej Astry mojej kobiety i chęć namówienia jej na porządne auto :) Próbuje jej forsować A4 takie jak moje 1.9 130 KM mówię będziemy taniej części zamawiać :P Chociaż przez 2 lata to ja mechanika nie widziałem hell yeah! Ale nie to jest za duże auto ona chce A3 8P. Mamy jakieś niecałe 20 000 na to autko i bardzo ciężko znaleźć coś ciekawego. Diesle mało palą choć podobno wtryski tragedia i głowica pęka (2.0 140KM), benzyna znów sporo pali i wcale te auta nie są tańsze. Jakbyście mieli brać A3 to którą? Ewentualnie dajcie jakiś pretekst żeby ją na A3 namówić :P Nie chce się męża w ogóle słuchać :)

Powiedz, że jak kupi A3, które będzie się częściej psuło... Będzie miała mniej na torebki, buciki, rzadziej pójdzie do fryzjera i kosmetyczki...:decayed:

Opublikowano

a3 dla kobiety jest idealne, moja żona jeździ i jest mega zadowolona, wygodne auto, jak to audi... będzie jeździła głównie po mieście? jak tak to brałbym benzynę, spali podobnie po mieście, a jest o wiele tańsza w eksploatacji, wiadomo jak jest z dieslami... samo auto jest też tańsze... a weź wytłumacz kobiecie, że za każdym razem ma schładzać turbinę:facepalm:

No już tak sie zastanawiałem nad benzyną chociaż ja całe życie dieslem jeżdżę i mity typu "wielkie koszty utrzymania diesla" mnie śmieszą. Miałem B5 z przebiegiem 460 000 jak jakoś rok po zakupie robiłem turbo i już dwumasa siadała ale to prawie 500 000 km. Jeździłem dieslami z różnymi przebiegami, ojciec to samo nigdy żadnych problemów.

Kiedyś jak sie dowiedziałem o tych dpf'ach i common railu to nie wiem czy te nowe diesle są też takie eleganckie. No ale jestem w stanie zaryzykować :) Generalnie polecam jej 1.9 tylko to trochę słabe 105 KM tylko ta 140-stka to znowu z początku produkcji podobno też nie jest zbyt dobry silnik. Zastanawiam się właśnie nad benzyną 1.6 FSI podają małe spalanie i dobre opinie o tym silniku.

Jaki masz silnik w swojej? Ciężko wyrwać 4-drzwiową wersje w tej kasie nie? Też masz 3 drzwi?

Opublikowano

W common rail juz nie jest tak różowo. Od 2005r naprawiam wtryskiwacze cr i niektore uklady sa poprostu niewypalem.

Opublikowano

O FSI i pochodne z turbo możesz śmiało do mnie uderzać :) znam te silniki trochę :P 1.9 po chipie daje radę i jej spokojnie styknie ale znajdź z normalnym przebiegiem, a one już takie wytrzymałe nie są i mają swoje bolączki...

Opublikowano

pany gdzie w b5 znajduje sie przekaźnik wycieraczek?

Opublikowano

Odebrałem błotnik z naszej kochanej poczty polskiej , ujmę to w jednym słowie :facepalm:

Opublikowano

:hi:po pływaniu

Opublikowano
Witam Panowie,

Nadszedł czas sprzedaży tej okropnej Astry mojej kobiety i chęć namówienia jej na porządne auto :) Próbuje jej forsować A4 takie jak moje 1.9 130 KM mówię będziemy taniej części zamawiać :P Chociaż przez 2 lata to ja mechanika nie widziałem hell yeah! Ale nie to jest za duże auto ona chce A3 8P. Mamy jakieś niecałe 20 000 na to autko i bardzo ciężko znaleźć coś ciekawego. Diesle mało palą choć podobno wtryski tragedia i głowica pęka (2.0 140KM), benzyna znów sporo pali i wcale te auta nie są tańsze. Jakbyście mieli brać A3 to którą? Ewentualnie dajcie jakiś pretekst żeby ją na A4 namówić :P Nie chce się męża w ogóle słuchać :)

zalezy czego tak naprawde szukasz ale wg mnie za 20k to bedzie padaka

w zeszlym roku sam myslalem nad 8p w tej kasie... ale jak byly to golasy zakatowane

wybralem mocne 8l prawie na fulu i w Q i jak ostatnio stalem kolo znajomka co kupil 8p za 22 kola to stwierdzil bym kolo niego wiecej nie stawal :polew:

Opublikowano
Odebrałem błotnik z naszej kochanej poczty polskiej , ujmę to w jednym słowie :facepalm:

Mocno dostał przez upadek?

Opublikowano

Mocno dostał przez upadek?

To nie od tego upadku , ale górny róg nad kierunkiem jest zagięty :facepalm: i zdarty lakier , dziura w kartonie :kwasny::facepalm:

Opublikowano

Ale nie odebrałeś paczki i kazałeś wysłać nowy, czy jak? :thumbdown:

Opublikowano

Panowie ktoś ma dostęp do kwasówki w dobrym prajsie ? ;)

Opublikowano
Panowie ktoś ma dostęp do kwasówki w dobrym prajsie ? ;)

A co potrzeba?

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano
Ale nie odebrałeś paczki i kazałeś wysłać nowy, czy jak? :thumbdown:

Odebrałem bo to za pobraniem :kwasny: ale na szczęście była znajoma na poczcie i jutro idę na pocztę reklamować przesyłkę bo gadałem z kierownikiem poczty , tylko reklamacja trwa 30 dni :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Nic Ci to nie da , sam wożę paczki jako kurier dla poczty ;) - trzeba było spisać z kurierem protokół że coś jest nie tak a teraz może być d*pa

Nelson 4m i 7 kolanek 2,5'' z kwasówki :)

Opublikowano
Nic Ci to nie da , sam wożę paczki jako kurier dla poczty ;) - trzeba było spisać z kurierem protokół że coś jest nie tak a teraz może być d*pa

Takie rzeczy tylko w erze :-D

Wysłane z monopola 24/7

Opublikowano

Takie rzeczy tylko w erze :-D

Wysłane z monopola 24/7

Ty tu nie cwaniakuj człowieczku tylko na jakąś wótke cza sie zgadac. Juz zapomnialem jak wyglądasz :decayed: