Opublikowano 6 Lutego 201412 l Pracują :polew: ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ---------- 1/4 żeby Ci się lepiej pracowało
Opublikowano 6 Lutego 201412 l siema. Dzisiaj 3 dzien w pracy po 3 miesiacach L4 a juz jestem wykonczony:facepalm:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l siema. Dzisiaj 3 dzien w pracy po 3 miesiacach L4 a juz jestem wykonczony:facepalm: Ciekawe kiedy ja pójdę do pracy i po jakim czasie będę tak mówił
Opublikowano 6 Lutego 201412 l siema. Dzisiaj 3 dzien w pracy po 3 miesiacach L4 a juz jestem wykonczony:facepalm: Ciekawe kiedy ja pójdę do pracy i po jakim czasie będę tak mówił Jak Ty rano wstajesz i juz styrany
Opublikowano 6 Lutego 201412 l siema. Dzisiaj 3 dzien w pracy po 3 miesiacach L4 a juz jestem wykonczony:facepalm: Ciekawe kiedy ja pójdę do pracy i po jakim czasie będę tak mówił Jak Ty rano wstajesz i juz styrany
Opublikowano 6 Lutego 201412 l siema. Dzisiaj 3 dzien w pracy po 3 miesiacach L4 a juz jestem wykonczony:facepalm: Ciekawe kiedy ja pójdę do pracy i po jakim czasie będę tak mówił no ja przez pierwsze 2 dni byłem całkiem zadowolony, jakoś tak fajnie i szybko czas leciał, no a dzisiaj już masakra. O 5 dramat ze wstaniem w robocie dłużyło się w chu... No cóż jak to się mówi najgorsze pierwsze pół roku a później jakoś leci
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Dzisiaj widziane klubowe B6 na kamiennej DW396.. bodajże i pod UE klubowe B5 DW156..
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Autor Dzisiaj był jakiś spęd limuzyn. Widziałem 3 lincolny, hummera limo i uwaga... cayenne limo Widziałem też policję z bliska na facie
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Dzisiaj był jakiś spęd limuzyn. Widziałem 3 lincolny, hummera limo i uwaga... cayenne limo Widziałem też policję z bliska na facie też kilka dzisiaj widziałem, a co do policji to taka dzisiaj sytuacja - wyjeżdżam z roboty na grabiszyńską, a tu za mną radiowóz, jadę sobie elegancko a po chwili syrena, no to chu... zatrzymuję się w zatoczce, a psiarnia wyłączyła koguta i pojechała dalej, skumajcie żartownisiów
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Dzisiaj był jakiś spęd limuzyn. Widziałem 3 lincolny, hummera limo i uwaga... cayenne limo Widziałem też policję z bliska na facie też kilka dzisiaj widziałem, a co do policji to taka dzisiaj sytuacja - wyjeżdżam z roboty na grabiszyńską, a tu za mną radiowóz, jadę sobie elegancko a po chwili syrena, no to chu... zatrzymuję się w zatoczce, a psiarnia wyłączyła koguta i pojechała dalej, skumajcie żartownisiów Dziwne , oni na każde użycie koguta muszą mieć zgodę z dyzurki ale w sumie to polska ...
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Zgode musza miec na przejazd na bombach przez miasto. Krotkotrwale wlaczenie sygnalow swietlnych i dzwiekowych w celu zatrzymania pojazdu nie musi byc zglaszane dyzurnemu.