Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bilans po grillu:

piwa (różne) x10

kac-morderca x8 :sick3:

chipsy (różne smaki) x5

torba w kolorze różowym (łososiowym?) x1

kiełbaski x3

niebieska strzała x1

towar przywiozę w przyszłym tygodniu :cool1:

ktoś jedzie na ognisko z AKP? Ja nie zamierzam. Zapraszałem tam również i nikt się nie stawił. A ponoć my się izolujemy...

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Walić ich (konkretne osoby nie wszystkich) Ja tam nie jade bo pewnie zepsuję im znowu klimat... :naughty:

Jak Hornet sie pozbiera to odbiore to niebieskie padło z Twojego podwórka :wink4: Czekaj przecież wczoraj z osób pijących byly Asia ,Ewa , Hornet , Ja i twój ziomek co sie grillem potem zajmował :mysli: Skąd ten kac x8 :gwizdanie:

Mnie dzisiaj na spocie niema bo jam mówiłem wczoraj pracuję od 16:30

Opublikowano

fakt, kac x6 :wink4:

ależ ta mirinda ma kopa!

Opublikowano

a dzisiaj będzie grill, tak proponuję. Jak ktoś chcę flaszkę, proszę bardzo, już jest lodówka, żeby coś schłodzić :decayed:

Widzimy się u mnie, od 18 do ??? większego picia lepiej tutaj nie robić, bo w środku za dużo miejsca nie ma, a lepiej nie zachodzić za skórę sąsiadom. Wiadomo, sobota, więc zrozumieją, zwłaszcza, że kilka metrów dalej jest boisko, a tam co weekend jest ostre chlanie i śpiewy do rana. Jak ktoś będzie chciał, można się tam później przenieść, bo tam już nie ma żadnych zahamowań :naughty:

O 18 u mnie. Adresu tu nie będę pisał, (51.056914,17.013887 google maps podaje mój domek, jako nr 9 :wallbash: ), domek poznacie po białej parówie stojącej przed furtką :decayed:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 16:15_________________________________________________ja grilla załatwiam, stolik jest, krzesełek wystarczy :good: jakieś kiełbaski i alkohol sobie weźcie :)[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 16:18_________________________________________________liczę na to, że będą wszyscy i grill nie ograniczy się do popijawy ze Szczurkiem i Ewą :decayed:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 16:48_________________________________________________DOBRE RANO

dzieki wszystkim za tak liczne przybycie wczoraj. no to gdzie w przyszlym tygodniu?

No jak obiecałeś :banan:
Opublikowano

Jaki kac...??? Ja nie mam kaca... ogarniam się i możemy ze szczurem cisnąć po strzałę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a nie chciałeś z rana jechać żeby wywietrzeć file.php?id=9ff91764d951bde3ddabadb88e10100c

Opublikowano

a nie chciałeś z rana jechać żeby wywietrzeć idzpan8yozz1.gif

Wietrzenie a kac to dwie różne sprawy.

Strzała już odebrana :good:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Kto się dzisiaj melduje na spocie ?

Opublikowano
  • Autor

ależ tam sie gotuje na tym a3-club :D

Opublikowano

Dobrze jest .... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 16:19_________________________________________________Piotrek Ty coś wczoraj mówiłeś, że roboty szukasz w profilu informatycznym ??

Zapoznaj się http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1109542,,Serwisant+Regionalny.html jak coś to daj znać na pw może coś da się zrobić :good:

Opublikowano

Dobrze jest .... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 16:19_________________________________________________Piotrek Ty coś wczoraj mówiłeś, że roboty szukasz w profilu informatycznym ??

Zapoznaj się http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,1109542,,Serwisant+Regionalny.html jak coś to daj znać na pw może coś da się zrobić :good:

Już aplikowałem na to ogłoszenie, ale ... no cóż, brak odzewu :confused4:

Opublikowano

Już aplikowałem na to ogłoszenie, ale ... no cóż, brak odzewu :confused4:

To może ja się wyrażę jasno i raz..... każdy kto chce aplikować do Banku o pracę na jakieś ogłoszenie niech daje znać. Na ile będę mógł na tyle pomogę. W tym przypadku mam duże możliwości.

Opublikowano
  • Autor

to pamiętaj o jakichś miejscach w placówkach dla mojej Ewy. :wink4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bry :hi: :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor
:bry: