elwu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam, czy po wymontowaniu i ponownym włożeniu tego samego licznika (w A4 B6)wszystko będzie działało, czy trzeba będzie coś programować vag-iem? Chcę dobrać się do buzzera, który a B6 jest w zegarach, u mnie nie działa.
dzygit Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 :hi:ale przed zdemontowaniem odlacz akumulator,bo moga wyskoczyc jakies bledy i vaga potem trzeba usunac
trzyfx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 I nie próbuj odpalać samochodu z wymontowanym licznikiem. Ja coś tam grzebałem w garażu i tak się ustawiłem, że zablokowałem wjazd sąsiadowi, chciałem się przestawić, ale samochód odpalał i od razu się wyłączał. Zrobiło mi się ciepło..., ale po podłączeniu kabli do licznika wszystko wróciło do normy i tylko jakieś tam błędy musiałem vagiem pokasować.
zbychzz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 normalna sytuacja bo w liczniku jest puszka z immo
trzyfx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dokładnie tak: 17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer P1570 - 35-00 - -
zdeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Panowie sprawa tyczy się licznika również w B6 po zamontowaniu licznika na wyświetlaczy pojawił się napis SAFE i auto po odpaleniu od razu gaśnie w czym rzecz
szogun0 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Rzecz w immobilizerze 3 generacji. Nie wykasowałeś starego i nie zaadaptowałeś nowego licznika.
hipppek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 napis SAFE może pojawić się po próbie "korekty" licznika, wystarczy usunąć błąd immo.
Rekomendowane odpowiedzi