Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słuchajta dziś nie piję bo jutro o 4 rano musze jechać autem, więc mogę dziś powozić "citronetem" :wink4:

Hmmm, to jest myśl. :mysli: Coś wymyślimy. :decayed:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 891,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

burak :gwizdanie:

Dla ciebie to Pan Burak! :decayed:

ani kasy.. ani wyglądu :gwizdanie: więc jaki "Pan" :tongue4::wink4:

Opublikowano

ubawiłam sie z ostatnich 2 stron na maxa :kox: :kox: :kox: :kox:

mogę iśc z wami cos ,,wyrwać" :kox:

to kiedy plewimy waszą działkę ?:P
Opublikowano

dzisiaj spot we fregacie wiec troche zejdzie zanim ktos wróci :drinks: :drinks: :drinks:

Opublikowano

majki mistrz w kręgle

tomaszu mistrz driver

Brynia to w ogóle jest Królowa

dzięki wszystkim za fajną noc :)

Opublikowano

Właśnie dotarłem do domu. Oczywiście nie mogłem się powstrzymać przed włączeniem forum. :>

Dzięki wszystkim za super imprezę - pierwszy raz byłem trzeźwy, więc mogłem zobaczyć, jak te radomskie imprezy wyglądają - są super. :decayed:

Dobrze, że misiek nie miał suszarki, bo za tą prędkość to byłoby 10 pkt. jak nic. :rolleyes:

Zdjęcia ogarnę w niedzielę - tym razem będzie cenzura. :wink4: Ale tego, że w najbardziej gorącym momencie bateria mi padła to sobie nigdy nie daruję. :wallbash: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - jak już będę miał pełne baterie to robimy powtórkę z rozrywki. :decayed:

Dobra, idę spać, dobranoc...[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 04:16_________________________________________________ZOMBIE...

Opublikowano
  • Autor

a u mnie h*j z wyjazdu klamot nam się rozkraczył... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________dopiero co siadłem po całej akcji :kwasny:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:04_________________________________________________http://rs865.rapidshare.com/files/378873458/Smolensk.zip

fotki smoleńsk

Opublikowano

Tomaszu co Ty do 7.40 robiłeś?? :?: :?: :co: :co:

Opublikowano
  • Autor

pewnie coś wyrwał i ciachał ... :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

pewnie coś wyrwał i ciachał ... :gwizdanie: :cool1:

no w sumie a może na fajrant pojechał po czarną i blondynkę :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:naughty: myślisz, że się odważył... :mysli:
Opublikowano

może postawił wszystko na jedną kartę hehe czego się nie robi w akcie desperacji :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:22_________________________________________________ciekawe czy grzał, czy tylko palec umoczył :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:22_________________________________________________ciekawe czy grzał, czy tylko palec umoczył :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:26_________________________________________________ooo piwko :kox: :kox:

Opublikowano

Nic nie grzałem i nic nie umoczyłem, niestety. Wróciłem po 4:00, ale po 7:00 pisałem nowego posta i może dlatego taka godzina się wam pokazuje. :>

Opublikowano

Nic nie grzałem i nic nie umoczyłem, niestety. Wróciłem po 4:00, ale po 7:00 pisałem nowego posta i może dlatego taka godzina się wam pokazuje. :>

u to lipa a ja juz się cieszyłem że pojechałeś je zapraszać na parapetówkę :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nic nie grzałem i nic nie umoczyłem, niestety...

słabiutko :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

u to lipa a ja juz się cieszyłem że pojechałeś je zapraszać na parapetówkę :naughty: :naughty:

Hehe, nic się nie bój - jak już będzie na 100 % wiadomo kiedy to je zaprosimy. Tylko będę musiał sobie walnąć lufę na odwagę. :decayed:

Opublikowano

Hehe, nic się nie bój - jak już będzie na 100 % wiadomo kiedy to je zaprosimy. Tylko będę musiał sobie walnąć lufę na odwagę. :decayed:

siedzi chłopak przy stoliku -patrzy a tam na przeciwko super laska

-mysli sobie walne lufe i ide do nie zagadać

prosi lufe , ale w tym czasie laska idzie do łazienki

-siedzi czeka chłopak bierze druga , trzecia itd wypił 10 luf - az patrzy a laska wychodzi z łazienki i siada do stolika , tak jak wczesniej pomyslał -ide zagadać- ...........i taki za***any siada do niej i zagaduje " co ty tam kupe tak długo robiłaś " :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

w hardkorze brzmiało: "srałaś ???" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:06_________________________________________________w Bukowinie był polew z tego :polew: :polew: :polew: :polew: