Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w ogłoszeniu jest napisane: "Jestem jego właścicielem od 3 lat. Został on sprowadzony przez mojego kolegę z Niemiec." czyli mógłbyć sprowadzony w tych latach o których piszesz :naughty:

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zna ktoś te auto ??? http://otomoto.pl/volkswagen-passat-...C20055369.html Proszę o informacje jeśli ktoś coś wie? Mógłbym je ktoś dla mnie obejrzeć???

jak dla mnie na fotkach zdrowo wygląda,

Nom;] tylko naklejka rejestracyjna odpada z szyby;] nie ma cyferki na końcu więc jest zarejestrowana w rmiu od jakos 2005 czy 2006?;] 3 lata temu to z "F"/"G" na końcu dawali

kwestia dopytania właściciela, zawsze lepiej od osoby prywatnej kupić niz od handlarza.[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 09:22_________________________________________________przecież to jest PD powinien miec pamieć przebiegu jak nic nie było grzebane

Opublikowano

kudłaty66 , w jaki sposób można sprawdzić pamięć przebiegu? da się to zrobić vagiem?

Opublikowano

kudłaty66 , w jaki sposób można sprawdzić pamięć przebiegu? da się to zrobić vagiem?

ja mam ori VCDSa i sie da, jak nikt nie usunął, a jak usunał to znaczy że i tak grzebane, wszsytkie Pdki maja juz taką pamięć, i ostatnie 110tki na pompie, z nowym kompem np AVG w a6 z 2000 roku

Opublikowano

Fajna sprawa :good: Ja mojego przed zakupem sprawdzałem w Auto-Unia w Wolicy,na szczęście przebieg się potwierdził z wpisami z ksiązki serwisowej.

Opublikowano

Tylko mnie niepokoi brak informacji że bezwypadkowy, widzę opryski i ksenon miał dokładany bo dopatrzyłem się regulacji świateł , a w ori xenonie nie powinno tego być. Boję się także jechać bo wszyscy mówią ze w Radomiu same szroty sprzedają.

Opublikowano

Boję się także jechać bo wszyscy mówią ze w Radomiu same szroty sprzedają.

też to gdzieś czytałem,chyba na tym forum,coś w tym jest :naughty: ale z drugiej strony to gdzie sprzedają auta idealne?

daleko nie masz , nie sprawdzisz sam to nie bedziesz wiedział,ja za moim tez się najeździłem trochę

Opublikowano

Chyba tak zrobię :) Tylko najpierw VIN i historie mu sprawdzę. Zresztą nie można wymagać za 16 tys zł nie wiadomo czego

Opublikowano

w mojej b6 nie dało się sprawdzić vagiem przebiegu bo alarm zablokował :P

Ja swoją sprzedałem w stanie idealnym:P Prosto od Kudłatego :evil: :evil:

Opublikowano

Siema byki :) Mam prośbę do Was a mianowicie czy ktoś może podjechać i zobaczyć to padło ? http://otomoto.pl/volkswagen-passat-auto-z-gwarancja-100-orginal-C20769471.html Ojciec gdzieś go znalazł i zainteresował się nim. Będę wdzięczny jak ktoś podjedzie i obluka go jednocześnie robiąc logi statyczne i dynamiczne.

Pozdro

Opublikowano

Siema byki :) Mam prośbę do Was a mianowicie czy ktoś może podjechać i zobaczyć to padło ? http://otomoto.pl/volkswagen-passat-auto-z-gwarancja-100-orginal-C20769471.html Ojciec gdzieś go znalazł i zainteresował się nim. Będę wdzięczny jak ktoś podjedzie i obluka go jednocześnie robiąc logi statyczne i dynamiczne.

Pozdro

podpiąć kompa to i może handlarzre pozwolą, ale na to żeby go zlogować dynamicznie to raczej nie,

przecież oni zawsze mają rezerwę w baku, hehe

chyba że sama zaintresowana osoba to zrobi podczas testdrive,.

na początek weź VIN i sprawdź go w serwisie, ktoś na forum to robi za 50 zeta

Opublikowano

Już widzę jak pozwolą Ci zrobić logi dynamiczne :cool1: Kiedyś chcieliśmy podpiąc kompa w komisie w Poznaniu to nas wyśmiali.

Opublikowano

W Radomiu też nie bardzo na komisach są chętni na podpinanie... w końcu jakoś paździerze trzeba wypchnąć :decayed:

Opublikowano

Pozdro

podpiąć kompa to i może handlarzre pozwolą, ale na to żeby go zlogować dynamicznie to raczej nie,

przecież oni zawsze mają rezerwę w baku, hehe

chyba że sama zaintresowana osoba to zrobi podczas testdrive,.

na początek weź VIN i sprawdź go w serwisie, ktoś na forum to robi za 50 zeta

Ten się zgadza na wszystko :gwizdanie: Ja jestem we Wrocku i nie mam jak pomóc ojcu a on sam nie ogarnie tego :(

Opublikowano

Ten się zgadza na wszystko :gwizdanie:

doprawdy? :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

To jak podjedzie ktoś ?

Opublikowano

witam,chciałem się podłączyć do rozmowy bo do Radomia mam blisko,ale wy tu takim językiem obracacie ,że nie wiem o co kaman,a dla laika w temacie to problemik :wallbash:

Opublikowano

To jak podjedzie ktoś ?

może i ja bym dał radę, tylko niewiem kiedy, troche zabiegany jestem,.jak będę miał chwilke się odezwę.

Opublikowano

te pazdzieze nie daja rady z tym motorem a raczej ten motor 105 pd z tym pazdziezem mój kumpel kupił ostatnio takiego ,wiec sobie odrazu odpuść chyba ze ojciec na mineralna podjedzie i remap zrobi ,albo chce jezdzic jak kiedys sdi sie latało , a pazdzieza mijam po drodze do roboty (ten komis )moze jutro jak bede mial czas to go obejrze

Opublikowano

To jak podjedzie ktoś ?

może i ja bym dał radę, tylko niewiem kiedy, troche zabiegany jestem,.jak będę miał chwilke się odezwę.

Będę wdzięczny :good: