Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie nie umie;/

nie musisz , Q wybacza duzo błędów - prostujesz koła i bucior w podłoge :grin:

Coś słyszałem o tym Q że to napędza tylne koła... da się to wyłączyć bo słyszałem że to niebezpieczne jak się ma napędzane tylne koła;/

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Audi quattro to jest to ale i tak to nie jest bmw rwd

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Audi quattro to jest to ale i tak to nie jest bmw rwd

Dwa całkowicie różne napedy , jak mozna je porównywać ?? Przeciez to kwestia gustu i upodobań :wink:

Opublikowano

:sly:

I umiejętności to po pierwsze
Opublikowano

Oziu, jak kupisz Quattro to pojedziemy na tor potrenować. Mówisz o tym napędzie jakbyś miał wbijać się w zakręty po 150 km/h. To nie pasuje do Ciebie. Jeśli rondo przestrzelisz 100 km/h to Cię nie wyniesie. A znając Ciebie to będziesz jeździł 50 km/h.

Opublikowano
Jeśli rondo przestrzelisz 100 km/h to Cię nie wyniesie.

hehe, to dobre:kox::kox::kox:

Opublikowano

Oziu, coś dla Ciebie: AUDI RS4 420KM QUATTRO NAVI TV - Sonar Auto Max

Mam znajomego w tym komisie, więc na pewno sprawdzimy, czy to nie jakaś lipa. Za 4 lata odkupię od Ciebie. :naughty:

Opublikowano
Oziu, jak kupisz Quattro to pojedziemy na tor potrenować. Mówisz o tym napędzie jakbyś miał wbijać się w zakręty po 150 km/h. To nie pasuje do Ciebie. Jeśli rondo przestrzelisz 100 km/h to Cię nie wyniesie. A znając Ciebie to będziesz jeździł 50 km/h.

tomazsu toż piszę że tym jeździć nie będę ;)

Opublikowano

Jak to? Naprawdę chcesz tylko ulokować pieniądze? To lepiej kupić jakiegoś Merca. :wink:

Opublikowano

Jak to? Naprawdę chcesz tylko ulokować pieniądze? To lepiej kupić jakiegoś Merca. :wink:

Jakos mam sentyment do oooo;)

Opublikowano

Tatusiowie mam pytanie. jakie foteliki samochodowe macie dla swoich pociech?? Co polecacie??

Opublikowano
Tatusiowie mam pytanie. jakie foteliki samochodowe macie dla swoich pociech?? Co polecacie??

Maxi cosi do 3 lat potem może być coś tańszego ,jak nie zależy ci na nowce to mam taki

Opublikowano
  • Autor

na pierwsze miesiące są zazwyczaj w zestawach z wózkami dobrej marki ja mialem jeden z firmy Bebecar a drugi chyba Navington, jak juz siedza dobrze i glowe trzymają sztywno (ok roku) to mam maxi cosi priori, a dwoch starszych jeździ na recaro monza :wink::hi:

Opublikowano

tak jak pisze mcm do roku to to co masz w zestawie z wózkiem najczesciej a potem maxi cosi np a potem jak ma z 3 lata to cos innego ale to juz do samochodu dobierzesz i dzieciaka czy masz isofix jak duze dziecko itd .....

PS mcm widzialem vivaro u kudłatego :shock3:

Opublikowano

Ja polecam:

Nosidełko/fotelik z adapterem do wózka - maxi cosi cabrio fix - do 9 miesiąca

Potem już foteliki Romer - najlepiej wypadają w testach bezpieczeństwa

9-18 Romer King Plus i teraz przesiada się do Romer Kidfix 15-36.

Polecam Ci opcje trzech fotelików (nosidełki, 9-18 i 15-36) bo w tym drugim możesz dziecko trochę położyć i dziecu jest zwyczajnie wygodniej spać w samochodzie. Potem fotelik 15-36 też się kładzie, ale w nim już głowa dziecka "wisi". Sprawdź sobie testy fotelików na fotelik.info, tylko sortuj je wg. oceny bezpieczeństwa, a nie np. ogólnej oceny. Oryginalne foteliki mercedesa czy audi, to tak naprawde Romer.

PS. Uważaj na foteliki 9-36 bez pasów, a z osłoną tłowia - w testach dostały 5 gwiazdek, ale podczas późniejszych testów dachowania - dziecko z niego wypadło, opisana jest ta uwaga na fotelik.info

Opublikowano

Recaro:thumbup1:

Opublikowano

Dzięki Panowie

Czyli nie ma to tamto na początek maxi cosi

Opublikowano
Ja polecam:

Nosidełko/fotelik z adapterem do wózka - maxi cosi cabrio fix - do 9 miesiąca

Potem już foteliki Romer - najlepiej wypadają w testach bezpieczeństwa

ale nowych to ceny zaporowe 750-1000 za fotelik to troche duzo jak dla mnie -skoro inne tez spelniaja swoja funkje -dachowanie z dzieciakiem to jakies exetremum kto tak jezdzi z dzieciakami zeby dachowac -to jest moja opinia

Opublikowano

Inni tak jeżdżą niestety:whistling:

Opublikowano

trzeba dmuchać na zimne, nie musisz jeździć jak debil żeby wydachować:naughty: