mcm Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 i dobrze bo ta paść długo by juz nie pociągnęła co teraz :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 tera d*pa nie planowałem sprzedaży więc nie miałem zamiennika;P
tomaszu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 tera pupa nie planowałem sprzedaży więc nie miałem zamiennika;P No a szukasz już coś? Może jakaś beema?? PS. Oziu, szykuj się na 11 lutego na parapet. Wszyscy niech się szykują.
Korzeń Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 tera pupa nie planowałem sprzedaży więc nie miałem zamiennika;P No a szukasz już coś? Może jakaś beema?? PS. Oziu, szykuj się na 11 lutego na parapet. Wszyscy niech się szykują. a drzwi już wstawiłeś?
oZiX Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 tera pupa nie planowałem sprzedaży więc nie miałem zamiennika;P No a szukasz już coś? Może jakaś beema?? PS. Oziu, szykuj się na 11 lutego na parapet. Wszyscy niech się szykują. nie wiem może;> zobaczymy co się trafi
tomaszu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a drzwi już wstawiłeś? O ile do 11go nikt nie wywali to drzwi będą.
tomaszu Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 a nie możesz w ten zrobić;D? Nie. Masz być 11go! Jak nie to wpierdel.
oZiX Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 będę w ten jak w ten nie będzie to wp***dol!
tomaszu Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 to ni h*ja nie ide na ten parapet Te te te, synek, synek. Bo jak ja cie pierdolne to cie krew zaleje. Nie ma takiego bicia, koniec imprezy, dziękuję, dobranoc..
oZiX Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Wszyscy mają wp***dol i już. ;> grozisz nam;D?
tomaszu Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ;> grozisz nam;D? Oziu, czy Ty wiesz z kim zadzierasz? Za 6 dni, tj. 11go widzę cię w Radomiu na parapecie u tomasza, bo jak nie to dopiero zobaczysz co to znaczy 'grozić'. Masz bardzo ładną dziewczynę. Szkoda by było, jakby jej się krzywda stała..
oZiX Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ;> grozisz nam;D? Oziu, czy Ty wiesz z kim zadzierasz? Za 6 dni, tj. 11go widzę cię w Radomiu na parapecie u tomasza, bo jak nie to dopiero zobaczysz co to znaczy 'grozić'. Masz bardzo ładną dziewczynę. Szkoda by było, jakby jej się krzywda stała.. tomaszu to masz jakies nie aktualne informację ;> Jestem w ten a później wrócę pewnie za około3-4 tygodnie;>
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Masz bardzo ładną dziewczynę... Ptaszki ćwierkają, że Ozio znowu do wzięcia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi