tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Ten to jakiś mega przegubowiec Jakiś znawca niech się wypowie czy to serio jest czy fotomontaż.
oZiX Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 mój posiada 4 złączenia osobą wc i łazienkę ;]
Kali S4 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 mój posiada 4 złączenia osobą wc i łazienkę ;] tak,te ikarusy mają wc,na końcowym przystanku kierowca wychodzi z autobusu,idzie na koniec i sika na koło
oZiX Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 mój posiada 4 złączenia osobą wc i łazienkę ;] tak,te ikarusy mają wc,na końcowym przystanku kierowca wychodzi z autobusu,idzie na koniec i sika na koło żeby na koło Kali a co Ty robisz w Grójcu ?
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Meldować się kto będzie w piątek.. 1. JA - tomaszu
oZiX Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 mnie nie;/ ja za tydzień mogę i tak wolne jest;]
Kali S4 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kali a co Ty robisz w Grójcu ? w Grójcu? nic
oZiX Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kali a co Ty robisz w Grójcu ? w Grójcu? nic oj w Białobrzegach
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 no i ? Co no i? Znów udajesz, że przyjedziesz i nie przyjedziesz? Dzisiaj spot, na którym wszyscy będą (pewnie oprócz wuja).
wuju Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 jeb@ne grzanie ale zmarzłem choć jak radarowców koło 100 mijałem to mi się ciepło zrobiło dobrze że akurat w bagażniku grzebali
mcm Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 jeb@ne grzanie ale zmarzłem choć jak radarowców koło 100 mijałem to mi się ciepło zrobiło dobrze że akurat w bagażniku grzebali kolczatki szukali
wuju Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 jeb@ne grzanie ale zmarzłem choć jak radarowców koło 100 mijałem to mi się ciepło zrobiło dobrze że akurat w bagażniku grzebali kolczatki szukali nie wiem ale pare złotych i dowód został w kieszeni mcm
mcm Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 ładna, ale nie do codziennej jazdy
odzim Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 wujo ogrzewania nie ma w swojej lalce i wszystko jasne w zime nie jezdzi nie dlatego ze fury mu szkoda tylko zimno w aucie hehehhe
Rekomendowane odpowiedzi