Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ozix, teraz ,,weszlismy" na Poźka :naughty:

wiem, ze byś chciała :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale NIE :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ozix, teraz ,,weszlismy" na Poźka :naughty:

wiem, ze byś chciała :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale NIE :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

a mnie się wydaje że tomaszust bardziej by chciał :drunk: :bicz3: :banan1::banan: :banan: :banan2:

ktoś dziś na spocie dostanie w czapę...

Opublikowano

tak jak i my wszyscy Poziu:D[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 15:30_________________________________________________mcm00 nie wkładaj tego w moje usta!! :disgust::angry:

Opublikowano

nie wkładaj tego w moje usta!! :disgust: :angry

ładnie, ładnie chłopaki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dajecie widzę dzisiaj ostro :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ładnie, ładnie chłopaki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dajecie widzę dzisiaj ostro :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

My jesteśmy skład z Fantazją

"Radom Fantazja Squad " :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

My jesteśmy skład z Fantazją

"Radom Fantazja Squad " :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

tak tak:>

"bo fantazja bo fantazja" jest całkiem niedaleko:P

Opublikowano

kurde, zastanawiam się czy jechać w ogóle na spocik :mysli::wink4:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 16:01_________________________________________________oZiX z tygodnia na tydzień staje sie coraz bardziej napalony ... :polew:

Opublikowano

mnie dziś nie będzie

no to ja będę :naughty:

Opublikowano

dopiero teraz przeczytałem wszystko co dzis bylo teraz wiem o Radom Fantazja Squad :audi:

Opublikowano

możemy ruszyc te na zlocie :gwizdanie:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

A co mam być gorszy :cool1::polew: Odzim Na letnim wszystkie nasze co nie... :evil:

Opublikowano

lowelasy z was ... :wink4:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ty już zaobrączkowany to cicho bo cie żona miotłą pogoni :decayed: No chyba że jesteś kawaler z odzysku :polew:

Opublikowano

Ty już zaobrączkowany to cicho bo cie żona miotłą pogoni :decayed: No chyba że jesteś kawaler z odzysku :polew:

Odzim też już stracony ... :wink4:

Opublikowano

co starcony? Jaki stracony?

Juz kiedyś wałkowaliśmy ten temat na forum, że najlepszy materiał na kochanka /kochankę to żonaty i dzieciaty

Dyskrecja wtedy zapewniona :wink4: i zero złudzeń i zobowiazań

ja też zapewnia wszelką dyskrecję;PP

a do do letniego to chętnie;) A skoro tak z tym wyszczeliłaś to mianuję Cię sponsorką sezonu lato 2009:D

Opublikowano

co starcony? Jaki stracony?

Juz kiedyś wałkowaliśmy ten temat na forum, że najlepszy materiał na kochanka /kochankę to żonaty i dzieciaty

Dyskrecja wtedy zapewniona :wink4: i zero złudzeń i zobowiazań

:mysli: skoro tak mówisz trzeba to przemyśleć ... :mysli:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:03_________________________________________________przemyślałem...

szukam kochanki :wink4:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:04_________________________________________________ :decayed: