Kali S4 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gdzie to takie spadochrony pierdyknęli na tym bloku,w Radomiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Koledzy jak wy mało wiecie!!!! tu moge zabłysnąć i wam wyjasnic dlaczego tak a nie inaczej docieplają te bloki i kladą w taki dziwny sposób kolor juz mowie. ta farba jak to ktoś nazwał to nie tylko farba ale i drobne kamyki. i jak sie kladzie taki bajer na scianie to trzeba to robic szybko bo bo pod wpływem temperatury szybko wysycha!!! na małych scianach jest to prostsze ale na takich molochach uzywa sie takich chwytów jak rózne wzorki zeby był czas piwko walnąc i sobie odpocząc. ( łądniej wygląda jakis domek lub kółko niz jakis 4 metrowy blin na scianie bo komuś słonce zważyło ten kolor i nie zdąrzył tego zatrzeć) cos wiem na ten temat bo robiłem w tym fajansie 3lata. jak ktos sie bedzie budował to moge podrzucic mu dobrą ekipe:D mam nadzieje ze pomogłem rozwiać wszelkie zagwostki i wątpliwosci !! pozdro!!! koncze mój monolog!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 micam, na to bym nigdy nie wpadł. Ale i tak uważam, że można zastosować lepsze kolory, a nie takie, jak to ktoś kiedyś nazwał - gastronomiczne, czyli łososiowe, brzoskwiniowe i inne sałatkowe. No chyba, że takie kolory są po prostu tańsze.. Kali, te spadochrony to znalazłem w Internecie. Mam nadzieję, że nie zobaczę takich w Radomiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Kali, te spadochrony to znalazłem w Internecie. Mam nadzieję, że nie zobaczę takich w Radomiu. szkoda, bi już bym darł łacha:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 szkoda, bi już bym darł łacha:kox: Skoro tak bardzo chcesz drzeć łacha to możesz na tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 [quote Ale i tak uważam, że można zastosować lepsze kolory, a nie takie, jak to ktoś kiedyś nazwał - gastronomiczne, czyli łososiowe, brzoskwiniowe i inne sałatkowe. No chyba, że takie kolory są po prostu tańsze.. te kolory wybiera inspektor nadzoru budowlanego lub zarządca nieruchomosci.. .... im jasniejszy kolor tym taniszy bo mniej pigmentu który jest w hu... drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 No to tym bardziej powinny te bloki ładniej wyglądać. Nowocześnie i estetycznie wygląda elewacja w kolorze białym. Biel może być lekko złamana szarością. Np. takie coś: Albo blok przy ul. Sedlaka w Radomiu: Czy to tylko ja mam takie zboczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 zobaczymy na jakie kolory będzie świecić nowe centrum metropolii <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie wiem jakie będą kolory, ale mam nadzieję, że tego nie spieprzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Moim zdaniem fontanny były dosyć mocno charakterystycznym punktem miasta Nie masz innego zarysu bo jakoś mi sie to nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Kwinto, fontanny będą. A nawet zapowiadają się całkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 co się dzieje w tym Radomiu - RADOM: Ilona S. UDUSIŁA, UGOTOWAŁA i ZMIELIŁA dziecko! Matka potwór jest na WOLNOŚCI. ILONA S, KOBIETA W RADOMIU UGOTOWAŁA DZIECKO, MORDERSTWO DZIECKA, UDUSIŁA DZIECKO, UGOTOWAŁA DZIECKO, ZBRODNIA W RADOMIU, ZMIELIŁA DZIECKO, dziecko, radom, zabójstw :shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 A daj spokój, szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 co Ci ludzie mają w głowach? nie zdziwił bym się jakby jeszcze kotletów nasmażyła dla pozostałych dzieciaków:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Trzeba się ochlać i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 kula w łeb to mało , co za brak mi słów , do wiezenia ja i rozgłosnic za co siedzi szmata, tam by sie nia zajeli odpowiednio bo zabic takie scierwo to malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Siema Pany Szukam auta dla żonki, musi być diesel, automat, minimum 5 osobowy, cena 16-17 tysi max, jeśli ktoś ma coś godnego polecenia proszę na PW. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndal90 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam Panowie, mam pytanko chce wymienić FIS w moim Audi i potrzebuje dobrego magika do tego w miare przystępnej cenie, jesli znacie takiego gościa prosiłbym o jakieś na miary na niego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kwinto, fontanny będą. A nawet zapowiadają się całkiem fajnie. http://www.cozadzien.pl/img/zdjecia/8_budynki/_big/model_100_22.jpg z tego rzutu wygląda lepiej zobaczcie jak ma uchylne okno koleżanka czy to jakiś nowy patent? czy kompletny idiota wstawiał... <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam Panowie, mam pytanko chce wymienić FIS w moim Audi i potrzebuje dobrego magika do tego w miare przystępnej cenie, jesli znacie takiego gościa prosiłbym o jakieś na miary na niego. Pozdrawiam ale masz juz nowego fisa to mam ,magika który ci to zamieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi