Kwinto69 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jedno pytanie zamawiałem wahacze lemfordera i dostałem takie czy to jest znaczek zeszlifowany oooo? <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak,zeszlifowany znaczek, wszystko jest OK. Będziesz zadowolony:thumbup1: ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- zobaczcie jak ma uchylne okno koleżanka czy to jakiś nowy patent? czy kompletny idiota wstawiał... http://s18.postimage.org/gmvhiz5n9/Okno.jpg hahahahahahah:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 zobaczcie jak ma uchylne okno koleżanka czy to jakiś nowy patent? czy kompletny idiota wstawiał... Buahahaha. Niezły typek musiał to zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak,zeszlifowany znaczek, wszystko jest OK. Będziesz zadowolony:thumbup1:---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ---------- zobaczcie jak ma uchylne okno koleżanka czy to jakiś nowy patent? czy kompletny idiota wstawiał... http://s18.postimage.org/gmvhiz5n9/Okno.jpg hahahahahahah:grin::grin: no to fajnie ma -jak nikt heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Odzim, pijemy dziś jakieś małe piwko? Tak mnie jakoś naszło. Może przyjedziecie do nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 to zarąbiście że te wahacze są ok Od kolegi z forum z tym oknem nie mogłem uwierzyć juz widziałem kiedyś coś jeszcze innego Tak się wstawia okna tylko w Polsce - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu i kolejne "fachowcy" pewnie to robili http://www.wiocha.pl/157679 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Najlepsze są klamki na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndal90 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam Panowie, mam pytanko chce wymienić FIS w moim Audi i potrzebuje dobrego magika do tego w miare przystępnej cenie, jesli znacie takiego gościa prosiłbym o jakieś na miary na niego. Pozdrawiam ale masz juz nowego fisa to mam ,magika który ci to zamieni Jaka cena tej usługi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pany muszę wyprać tapicerkę samochodową polecicie kogoś kto zrobi robotę tak jak się należy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pany muszę wyprać tapicerkę samochodową polecicie kogoś kto zrobi robotę tak jak się należy?? Ja na poniedziałek jestem umówiony do myjni u Aleksa (dawna myjnia Łosiów na Słowackiego). Podobno dobrze piorą - sprawdzę we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ok to czekam na info co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 podobno MCM dziś robi tapicerki pranie heh - dzwon do niego heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 nie mam nr do niego, wcięło mi gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 podobno MCM dziś robi tapicerki pranie heh - dzwon do niego heh dziś było deszczowo i nie zdążyłem może jutro ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- ale dziś się udało wyprać, po wodzie w odkurzaczu widać było że to była dobra decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 mokom, wyprałem Citroena. W środku jest jak nowy. Wyczyszczona tapicerka, podłoga, bagażnik i wszystkie zakamarki. Trochę zabuliłem, bo 250 zł brutto, ale nie żałuję. U Aleksa jest drogo, ale wiem, że używają tam najlepszych kosmetyków. Nawet opony mi napastowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 U Aleksa jest drogo, ale wiem, że używają tam najlepszych kosmetyków. jakie to wg. Ciebie "najlepsze" kosmetyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 U Aleksa jest drogo, ale wiem, że używają tam najlepszych kosmetyków. jakie to wg. Ciebie "najlepsze" kosmetyki? szare mydło i past bhp:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jakie to wg. Ciebie "najlepsze" kosmetyki? Kiedyś byłem w kursie i porównywałem je z tymi na innych myjniach. Teraz już nie pamiętam jakie to marki, ale ze wszystkich myjni w Radomiu, z tej u Aleksa jestem najbardziej zadowolony. Karoseria błyszczy, nie ma zacieków, nie ma smug na szybach, nie ma tłustych plam na plastikach i wszystkie zakamarki są doczyszczone. Właściciel jest bardzo dokładny i widać, że dobrze wyszkolił swoich ludzi, chociaż na początku nie było tak solidnie. Dobra myjnia jest też u Ryby na Wierzbickiej, pod warunkiem, że ktoś lubi kilogramy świecącego Plaka na desce rozdzielczej. W poczekalni można się napić kawy lub herbaty w cenie mycia i mieć na swój samochód podgląd z czterech kamer. Cierpliwym polecam też myjnię u pana Stasia za Orlenem na Kieleckiej. Obsługuje sam właściciel, który zemści, narzeka na innych klientów i pali papierochy przy samochodach, ale w sumie myje dokładnie i tanio, więc jeśli komuś nie przeszkadzają kolejki i poczekalnia na stojąco pod chmurką to warto tam się kąpać. Póki co nie trafiłem na lepszą myjnię od tych trzech. W innych bywałem zazwyczaj raz lub dwa i na tym się kończyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 sorry,ale chyba każdy z nas potrafi umyć auto bez zacieków:naughty: jakoś nie chce mi się wierzyć że używają kosmetyków z wyższej półki, a to że jesteś zadowolony to inna sprawa. Być może kiedyś skorzystam i podpytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi