tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak ty pójdziesz za mnie to ok ja nie Kurna, ja też już nie dam rady. Może ktoś nas wpisze na listę. :>
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak ty pójdziesz za mnie to ok ja nie Kurna, ja też już nie dam rady. Może ktoś nas wpisze na listę. :> ja mam zajecia/poprawke o 17 wiec musze byc "ja nie" - chodziło mi o zlot
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ja mam zajecia/poprawke o 17 wiec musze byc Ciężka sprawa... wpisz mnie na listę. Co do zlotu - zaliczysz grila w Radomiu to będziesz chciał też na zlot...
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ja mam zajecia/poprawke o 17 wiec musze byc Ciężka sprawa... wpisz mnie na listę. nie ma tematu Co do zlotu - zaliczysz grila w Radomiu to będziesz chciał też na zlot... jak dojdą gacie to postaram sie byc
odzim Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak dojdą gacie to postaram sie byc niby tak gorzej jak fajne laski beda to bedziesz żalowal ze je założyłeś
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak dojdą gacie to postaram sie byc niby tak gorzej jak fajne laski beda to bedziesz żalowal ze je założyłeś trudno.. ale przynajmniej będę bezpieczny może poszukam modelu zeby miał tylko tył opancerzony
oZiX Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no ale teraz w nagrodę musze isc dzis To skoczysz za mnie. Słuchajta, kto jedzie na zlot? Widziałem, że tam Ozix + 1 wpisał się na listę. Ozix, jedziesz z siostrą czy z kolegą?? jak ty pójdziesz za mnie to ok ja nie i dobrze Ci tak:P zazdrocha? ciekawe czego niby miałbym Ci zazdrościć?!
Gość Adrian Matracki Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Przed momentem wróciłem z Ułęży było sporo fajnych autek ale ilość audiczek można było policzyć na palcach u jednej ręki osobiście na dłużej zawiesiłem oko na ciekawej b6 zdjęcia (zdjęcia będą później). Ogólnie to zawody dominowało VTG przywożąc 3 swoje najszybsze fury Znawcy tematu pamiętają GMC - NoLimit latające ponizej 10s Wpiszcie i mnie !!
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ciekawe czego niby miałbym Ci zazdrościć?!
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To co Brynia, mówisz ze pijemy po cięzkim dniu Zdrówko Twoje dziewczyno
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, tylko że ja zaraz padnę, taki zajechany dzisiaj jestem że dopijam browarek i w kimono... Nawet "ten teges" dzisiaj odpuszczam :decayed:
wuju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Nie straszcie wuja, bo się nigdy u nas nie pojawi pojawię sie na pewno tylko jeszcze nie wiem kiedy :gwizdanie: Piję browarek, smakuje doskonale ja sie musze tymbarkiem zadowolić
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bryniu, napięte terminy, ale kto wie
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Widać Twój mąż jest bardziej wyrozumiały niż moja żona , no ale z kobitami cięzki żywot
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no chyba że mu coś wypadnie No własnie, i tu jest pies pogrzebany
Gość Michał Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Powiem że to będzie nudny zlot i jadę z Tobą
mcm Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Adrian, Tomaszu - Wy jedziecie na zlot a na liście Was nie ma - wysyłajcie PW od organizatorów o wpis na listę :> A reszta, co ze zlotem ???? mcm dawaj, odpoczniesz trochę podanie dziś złożyłem... [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 23:43_________________________________________________zapisałem się narazie z żonką, ale ona nie bardzo się zapatruje, urabiam ją jeszcze , ale chiba będę sam
Gość Michał Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Przeziębiłam się wczoraj Za zimny browarek sie piło
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Foty z Ułęży http://picasaweb.google.pl/AdrianMatracki/NowyFolder5# 2 Maja jest ćwiartka na Bemowie niestety jestem wtedy na mazurach ale może ktoś pojedzie...
Rekomendowane odpowiedzi