mcm Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ósemki były później jak na polu pachołki ustawiliśmy i były czasówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jakiemu dzieciakowi zabraliscie sprzęcik heh ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- znalazłeś cos na necie dla zony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siema wszystkim, miłego tygodnia życze,. MCM, co z mv6 planujesz robić, skoro auta dla żonki szukasz?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siema wszystkim, miłego tygodnia życze,.MCM, co z mv6 planujesz robić, skoro auta dla żonki szukasz?? pozdrawiam MV6 już dawno sprzedana ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- jakiemu dzieciakowi zabraliscie sprzęcik heh---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- znalazłeś cos na necie dla zony ? nic na razie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 MCM dokąd poszła, i za ile?? PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 robek(kudlaty) czy ty odpowiesz mi kiedy astre mam przyprowadzic kiedyś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 pieluchy klienty dostaja na poczekaniu w kolejce k**wa, poważnie?? Pieluchy w Obi?? Mogłem tam podjechać... pieluch nie ma ale kibli ci pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Siemanko dzieje si tu co ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a no dzieje: Majkiemu się dziś córa urodziła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a co takiego ciekawszego ja znowu w radomiu gdzies pewne do pazdziernika a to gratulejszyn trza cos wybicazie w takim r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a co takiego ciekawszego Ciekawszego? Tomaszowi też się urodził syn, w sobotę o 21:30. Jutro żonka z dzieckiem przyjeżdża już do domu na spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 no to gratulacje tomaszu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albi281 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a co takiego ciekawszego Ciekawszego? Tomaszowi też się urodził syn, w sobotę o 21:30. Jutro żonka z dzieckiem przyjeżdża już do domu na spota! Noo ja także gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzięki dzięki. Póki co dziecko jest bezproblemowe - je, śpi, wali kupę, je, śpi, wali kupę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Siema jestem Maciek urodziłem sie wczoraj o 12.30 ważę 3700 g i mierzę 55 cm :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 e to waga spoko nie to co w miśiu bilet mu kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 12 kg Oglądając ten film nigdy nie zwracałem na to uwagi, bo nie byłem zorientowany ile ważą noworodki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 gratulacje mcm -trza leciec po to bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Po niedzieli jak zwiozę małżonkę i dzieciaczka, zadzwonię i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi