oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ja chyba majowy spędzam w ww... ale dostać się wtedy w okolice bemowa to ciężka sprawa;D
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bryniu, wczoraj wysłałem PW do organizatorów zlotu - pewnie niedługo będę widniał na liście. Jadę sam... Adrian, fajne foty. :th:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzięki ale powiem szczerze bywały lepsze... Panie rozpraszały moją uwagę
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ktoś pije dziś wieczorem? ja :beer1:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jutro do pracy ;( Nie mogę
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jutro do pracy ;( Nie mogę Adrian a Ty na motolotnię startujesz ? Znaczy noga już ok .. a jak będzie trzeba zelówkami hamować .. znowu będziesz kulał .. zastanów się chłopie .. nie lepiej piwko posączyć PS. Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 21:02_________________________________________________ zapisałem się narazie z żonką, ale ona nie bardzo się zapatruje, urabiam ją jeszcze , ale chiba będę sam ja z jednego klubu starego mam takich znajomych co teraz zlotowego dzidziusia mają ... powiedz że sobie odsapnie od pieluch .. cały weekend będzie pijaka niańczyć
odzim Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a ja sie leczę po weselu brata wódeczka PS pepin skoda w ogóle jest fe
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dzis piję LECHa. bałdzo dopshe dla Wlkp .. a ja palikotówkę z kolą
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 PS. Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego A ło co chodzi z tą Skodą??
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pepin noga już ok w tej motolotni jest głębszy plan... Chce zabrać ze sobą aparat i zrobić wam milka fotek z góry...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Dobrze że nie chciałem skakać ze spadochronem z aparatem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja sie uczciwie zapisałem Jak mnie góry i doliny na drodze nie staną to pojadę Odzim jedzie tylko sam jeszcze o tym nie wie
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 PS. Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego A ło co chodzi z tą Skodą?? Gnałem w piątek ją kupić .. jeszcze sprzedający ściemniał, ze drugi klient jest i że mamy być do 14tej .. więc spalanie średnie było 13/100 a na dachy 10 kilo szpachli .. a niby tylko błotnik wymieniony lewy, klima nie działa , zaslepki do relingów z jakimiś plastikowymi klinami włożone miernik lakiery na tylnej klapie pokazał +/- 150um a na dachu od 380 w górę w sobotę się okazało że znana jest w całej Polsce .. teść dzwonił do komisu pod Gnieznem w sprawie innej oferty i powiedział tylko że był oglądać okazję w Piotrkowie to facet od razu u przerwał i powiedział .. "pewnie srebrna okazja z 2007 roku" ... szyby wymieszane z 2006 i 2007 roku a podobno tak może być w bezwypadkowym aucie
Gość Adrian Matracki Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Heh bywają i takie kwiatki dobrze że pod granice po nią nie pogoniłeś...
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pepin, to jakąś firmówkę chcesz kupić?? Brynia, najlepszego.
odzim Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 pepin 380 to nie kilo kilo to by było 1500 eh pewnie po gradzie byla bo po dachu to by był nowy wstawiony , raz ogladalem auto i mialo 2500 na blotniku qa bryniu co do zlotu to nie wiem jeszcze bo nabity jestem po weselu i poprawinach wiec.............
tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Idę regenerować siły przed kolejnym tygodniem. Narta..
Rekomendowane odpowiedzi