Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bryniu, wczoraj wysłałem PW do organizatorów zlotu - pewnie niedługo będę widniał na liście. :) Jadę sam...

Adrian, fajne foty. :th:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dzięki ale powiem szczerze bywały lepsze... Panie rozpraszały moją uwagę :decayed:

Opublikowano

Ktoś pije dziś wieczorem? :wink4:

ja

:drunk: :beer1:

Opublikowano

Jutro do pracy ;( Nie mogę :thumbdown:

Adrian a Ty na motolotnię startujesz :) ?

Znaczy noga już ok :P;) .. a jak będzie trzeba zelówkami hamować .. znowu będziesz kulał .. zastanów się chłopie .. nie lepiej piwko posączyć :D

PS.

Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 21:02_________________________________________________

zapisałem się narazie z żonką, ale ona nie bardzo się zapatruje, urabiam ją jeszcze :wink4:, ale chiba będę sam :decayed::banan:

ja z jednego klubu starego mam takich znajomych co teraz zlotowego dzidziusia mają :D ... powiedz że sobie odsapnie od pieluch .. cały weekend będzie pijaka niańczyć :D

Opublikowano

Dzis piję LECHa. :naughty:

:drunk:

Opublikowano

a ja sie leczę po weselu brata wódeczka PS pepin skoda w ogóle jest fe

Opublikowano

Dzis piję LECHa. :naughty:

:drunk:

bałdzo dopshe dla Wlkp .. a ja palikotówkę z kolą :D

Opublikowano

PS.

Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego

A ło co chodzi z tą Skodą?? :mysli:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Pepin noga już ok w tej motolotni jest głębszy plan... Chce zabrać ze sobą aparat i zrobić wam milka fotek z góry...

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dobrze że nie chciałem skakać ze spadochronem z aparatem :decayed:

Opublikowano

adrian czekamy na fotki

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Ja sie uczciwie zapisałem :decayed: Jak mnie góry i doliny na drodze nie staną to pojadę

Odzim jedzie tylko sam jeszcze o tym nie wie :decayed:

Opublikowano

PS.

Odradzam zakup srebrnej Fabi kombi 1.9TDI - komis w Piotrkowie Trybunalski przy ul. Sikorskiego

A ło co chodzi z tą Skodą?? :mysli:

Gnałem w piątek ją kupić .. jeszcze sprzedający ściemniał, ze drugi klient jest i że mamy być do 14tej .. więc spalanie średnie było 13/100

a na dachy 10 kilo szpachli .. a niby tylko błotnik wymieniony lewy, klima nie działa , zaslepki do relingów z jakimiś plastikowymi klinami włożone

miernik lakiery na tylnej klapie pokazał +/- 150um a na dachu od 380 w górę :D

w sobotę się okazało że znana jest w całej Polsce .. teść dzwonił do komisu pod Gnieznem w sprawie innej oferty i powiedział tylko że był oglądać okazję

w Piotrkowie to facet od razu u przerwał i powiedział .. "pewnie srebrna okazja z 2007 roku" ...

szyby wymieszane z 2006 i 2007 roku a podobno tak może być w bezwypadkowym aucie :)

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Heh bywają i takie kwiatki dobrze że pod granice po nią nie pogoniłeś...

Opublikowano

Pepin, to jakąś firmówkę chcesz kupić??

Brynia, najlepszego. :drunk:

Opublikowano

pepin 380 to nie kilo kilo to by było 1500 eh pewnie po gradzie byla bo po dachu to by był nowy wstawiony , raz ogladalem auto i mialo 2500 na blotniku qa

bryniu co do zlotu to nie wiem jeszcze bo nabity jestem po weselu i poprawinach wiec.............

Opublikowano

Idę regenerować siły przed kolejnym tygodniem. Narta.. :lazy: