odzim Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 moje sprzęgło w Audi to masakra, łapie na samym końcu w Skodzie też masakra, łapie za szybko więc zazdroszczę A tak na marginesie to jeździąłm dzisiaj Skodą Zastępczą Roomster, łomatkooooooooo dobrze że mi wieczorem Octavkę oddali, bo bym nie pojechała jutro ,,tym czymś" do Krakowa. TRAGEDIA, siedzisz jak w ciężarówce, wysokie to a ciasne w środku fujjjjjjjjjjjjjj[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 23:08_________________________________________________Grill o 18-stej, może być??????? poważnie a myslalem ze to fajne auto z tego Roomstera, tak z wygladuco do grilla to ja niestety pozniej bede o 1820 mam z zona wizyte u ginekolog to doipero koło 19stej mogę sie pojawic u Ciebie
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Tomaszu Brynio szuka towarzystwa na rower, a on jest spoko gośc, możecie razem smigac, ale uprzedzam Mistrz Polski z 76,77, Brynio to Twój ojciec, tak? To może zgadać go z moim ojcem, bo ostatnio wali konkretne trasy (~30 km dziennie). A ja chcę sobie kupić taki rekreacyjny rower: Giant Sedona LX Może zorganizujemy jakiś wypad na rowery?? _________________________________________________ Bryniu, jak Roomster wypada na tle Cytryny?
Gość Michał Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 odzim, zdzwonimy się Lecę jeszcze na forum opla i w kimono Tomek, jakaś mała ta rama, wygląda jak damka :gwizdanie: Poczytam jutro co ma za osprzęt. BRY NOC
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 ja na rowery sie pisze A jeździsz już coś, czy dopiero zaczniesz? Michał, rama normalna jak na rower rekreacyjny-komfortowy. Z resztą są różne wielkości. Dziś przymierzałem ramę M i L - teraz mam dylemat.
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Cytryna przy Roomsterze to ,,cud, miód , malina" nie ma nawet co porównywać, a środek to już wogóle
mcm Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 a co do roweru, to jak będzie klubowy wyjazd to też jadę z Wami to podjedźcie do mnie i ja się z wami załapię...
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Kto ma bagażnik na rowery? Ja chcę kupić, ale nie wiem czy dachowy (na Cytrynie będzie wysoko i niewygodnie), czy hakowy (nie mam haka).
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 jak patrzę na wysokośc Cytryny, to.................montuj haka :gwizdanie: Ano właśnie, tylko że hak do Berlingo kosztuje ~1300 zł. Później trzeba kupić bagażnik za ~500 zł Poza tym samochód z hakiem to jakoś tak... No ale jeszcze to przemyślę. [br]Dopisany: 05 Maj 2009, 23:31_________________________________________________Bryniu, daj jutro znać jak z wieczorem..
odzim Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 ja na rowery sie pisze A jeździsz już coś, czy dopiero zaczniesz? Michał, rama normalna jak na rower rekreacyjny-komfortowy. Z resztą są różne wielkości. Dziś przymierzałem ramę M i L - teraz mam dylemat. nie rozumiem od 5 roku zycia umiem jezdzic hehehe i to na dwoch kólkach nawet heh ale nie wiem jak Ty Tomku,jezeli chodzi o kondycje to jestem przygotowany na jakies 30 km w dniu bo w tym sezonie jeszcze nie pedałowałem heh
wuju Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 na rower to i ja mogę chcieć :gwizdanie: w końcu moja ( ostatnio zaniedbana ) pasja co do rowerku to fajny tylko ta sztyca amortyzowana z tego co pamiętam długo nie wytrzymywały.. może sie cos teraz poprawiło :gwizdanie: co do wielkości ramy (ja mam 16' ale moja to extreme xc) to wez taka zebys nie musiał za wysoko sztycy wyciągać
mcm Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 Bryniu, daj jutro znać jak z wieczorem.. Nowy romans :?:
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Co do ramy w rowerze - teoretycznie powinno dobierać się taką ramę, że jak się zeskoczy z siodełka to od ramy do siusiaka ma być luz ~4 cm. I jeśli tym się kierować do mnie pasuje rama M (czyli chyba 19). Ale przy modelu SEDONA facet w sklepie miał dylemat. Powiedział, że równie dobrze będzie mi pasować rama L (czyli 21) - może będzie mniej zwrotna, ale na pewno wygodniejsza w dłuższych trasach. Jajek też sobie nie poobijam.. odzim, jak mój ojciec wali trasy po 30 km dziennie tzn., że i my damy radę. Pany, szykować sprzęt, ja w przyszłym tygodniu kupuję rower i możnaby zorganizować w tym roku jakiś wyjazd weekendowy z grilem itp.
Gość Michał Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Myślę ze dla Ciebie zdecydowanie lepsza była by rama 21". Czy brałeś inne marki pod uwagę, czy już nastawiłeś sie na Gianta? Może taki Kellys by Cie zdowolił, po małych zmianach osprzętu rower naprawde rewelka
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Myślę ze dla Ciebie zdecydowanie lepsza była by rama 21". Czy brałeś inne marki pod uwagę, czy już nastawiłeś sie na Gianta? Może taki Kellys by Cie zdowolił, po małych zmianach osprzętu rower naprawde rewelka Wcześniej brałem inne marki pod uwagę, ale teraz nastawiłem się na Gianta. Rama 21" może być dla mnie za duża, ale będę jeszcze przymierzał 19" i 21".
Gość Michał Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Wszystko zalezy od tego gdzie bedziesz nim jeździł, teren 19" , niedzielne przejażdzki 21"
wuju Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Wszystko zalezy od tego gdzie bedziesz nim jeździł, teren 19" , niedzielne przejażdzki 21" tak jak mówisz ja mam 16'' i tez dłuższe dystanse parę razy robiłem (mam ponad 180cm), kwestia nie tyle rozmiaru go geometrii ramy
mcm Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 Bry, Ciekawe czy radomskie chłopaki od BMek tak potrafią http://www.smog.pl/wideo/25988/krol_driftingu/
Gość Michał Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Bry, Ciekawe czy radomskie chłopaki od BMek tak potrafią http://www.smog.pl/wideo/25988/krol_driftingu/ No jak nie jak tak Koleś wymiata
mcm Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 http://www.smog.pl/wideo/25791/maja_talent_czy_nie_ocen/ padłem na ryj :polew:
Rekomendowane odpowiedzi