kudalty66 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 u szmita srednio polecam woda sodowa dobiła do głowy, niestety, niestety również tylko on w okolicy ma maszyne do sprawdzania pompwtrysków poza silnikiem,. zresztą kolega ma PD więc nie ma co porównywac z VP, może być wiele niedomagań, od pompy wstepnej w baku, pompa tandemowa na silniku, uszczelnienie pompek, czujniki temp, wiazka pompek i czujnika połozenia wałka itd może ustawienie pompek na wałku, może sam wałek jest zużyty itd,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 u szmita srednio polecam woda sodowa dobiła do głowy, niestety, niestety również tylko on w okolicy ma maszyne do sprawdzania pompwtrysków poza silnikiem być może.... dawno tam nic nie robilem.... ale 2 naprawy zrobił dobrze bo jeździ do dziś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Sie ma, co tu tak cicho? Moskal wyjechał z miasta, czy wziął się za robotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zlot był więc pewnie Moskalito pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nowy nabytek policaji Mercedes klasy C z wideorejestratorem, czyli drogówka z gwiazdą (ZDJĘCIA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dopiero dzis doszedłem do siebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Moja G. dostała fakturę z Plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ciekawe są te faktury, ja też dostałem kiedyś też z plusa na 0,00 zł a papier i wysłanie pewnie ich coś kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nakładki progowe prawie "s line" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ever Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dostrzegłem ładne B5 w Piątek, o ile pamiętam WR 944N ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dostrzegłem ładne B5 w Piątek, o ile pamiętam WR 944N ktoś z forum? jaki kolor? pod basenem orka samochodówki też stoi w ładnym niebieskim kolorku b 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nakładki progowe prawie "s line" http://s16.postimg.org/5rgz267e9/DSC_3794.jpg kupiłes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nakładki progowe prawie "s line" http://s16.postimg.org/5rgz267e9/DSC_3794.jpg kupiłes ? ładnie się prezentują na tle młotków i siekier:grin: Moskal , dojechała esa w góry? zderzaki i inne bajery nie odleciały? opaliłeś się:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Moskal , dojechała esa w góry? zderzaki i inne bajery nie odleciały? opaliłeś się:cool: ad.1 jechalismy kołka furą ad.2 opaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic zwłaszcza to drugie "nic" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic zwłaszcza to drugie "nic" tego akurat było do oporu , koles nam przywiózł "20" , skopcilismy połowe zlotu w piatek , polowe w sobote od rana do poznej nocy i jeszcze została dobra dycha :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli zlot zaliczasz do udanych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi