kudalty66 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 u szmita srednio polecam woda sodowa dobiła do głowy, niestety, niestety również tylko on w okolicy ma maszyne do sprawdzania pompwtrysków poza silnikiem,. zresztą kolega ma PD więc nie ma co porównywac z VP, może być wiele niedomagań, od pompy wstepnej w baku, pompa tandemowa na silniku, uszczelnienie pompek, czujniki temp, wiazka pompek i czujnika połozenia wałka itd może ustawienie pompek na wałku, może sam wałek jest zużyty itd,.
Bielun22 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 u szmita srednio polecam woda sodowa dobiła do głowy, niestety, niestety również tylko on w okolicy ma maszyne do sprawdzania pompwtrysków poza silnikiem być może.... dawno tam nic nie robilem.... ale 2 naprawy zrobił dobrze bo jeździ do dziś....
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Sie ma, co tu tak cicho? Moskal wyjechał z miasta, czy wziął się za robotę?
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zlot był więc pewnie Moskalito pojechał
Kwinto69 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nowy nabytek policaji Mercedes klasy C z wideorejestratorem, czyli drogówka z gwiazdą (ZDJĘCIA)
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dopiero dzis doszedłem do siebie....
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ciekawe są te faktury, ja też dostałem kiedyś też z plusa na 0,00 zł a papier i wysłanie pewnie ich coś kosztuje
Ever Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dostrzegłem ładne B5 w Piątek, o ile pamiętam WR 944N ktoś z forum?
Kwinto69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dostrzegłem ładne B5 w Piątek, o ile pamiętam WR 944N ktoś z forum? jaki kolor? pod basenem orka samochodówki też stoi w ładnym niebieskim kolorku b 5
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nakładki progowe prawie "s line" http://s16.postimg.org/5rgz267e9/DSC_3794.jpg kupiłes ?
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nakładki progowe prawie "s line" http://s16.postimg.org/5rgz267e9/DSC_3794.jpg kupiłes ? ładnie się prezentują na tle młotków i siekier:grin: Moskal , dojechała esa w góry? zderzaki i inne bajery nie odleciały? opaliłeś się:cool:
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Moskal , dojechała esa w góry? zderzaki i inne bajery nie odleciały? opaliłeś się:cool: ad.1 jechalismy kołka furą ad.2 opaliłem
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic zwłaszcza to drugie "nic"
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czyli jednak esa nie jest pewną furą na dalsze wypady ja juz byłem 2 lata temu swoim , ani k**wa w sobote wypic ani nic zwłaszcza to drugie "nic" tego akurat było do oporu , koles nam przywiózł "20" , skopcilismy połowe zlotu w piatek , polowe w sobote od rana do poznej nocy i jeszcze została dobra dycha :grin:
Rekomendowane odpowiedzi