tomaszu Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 cytat nie tekst A chociaż wiesz przez kogo i w jakiej sytuacji użyty był ten cytat?
mcm Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Opublikowano 13 Marca 2015 cytat nie tekst A chociaż wiesz przez kogo i w jakiej sytuacji użyty był ten cytat? oglądałem niedawno w TV ale nie pamiętam co to był za program
Kwinto69 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 http://superauto24.se.pl/moto-news/wypadek-mclarena-650s-w-polsce-na-s7-miedzy-warszawa-radomiem-wideo_557180.html
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Elo Mociumpany czyżby przez weekend coś "starego" w tv leciało ?
kudalty66 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 siemano, Artur co starego, szybcy i wścieki byli, Top Gear nie było nowego odcinka,.
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Witaj Robert ...ze starych....to tip padł znowu.....chyba pójdzie padlina w końcu na żyletki ....brakuje mi już cierpliwości do tego
Bielun22 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Elo Robert garaz wolny? Mam zielone światło do wjazdu na serwis? Artur Robert Ci naprawi
kudalty66 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Artur, co znów, gwarancja jakas na to była, taka sama awaria co w poprzedniej, a miałem przekładke na manuala,
moskal Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Od przyszlego tygodnia zamykamy ul.Struga przy "bazarku". Miłego "objeżdżania"
Bielun22 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Moskal jak tak patrze coś Ty tam w WR narobił to dochodze do wniosku ze architekt z Ciebie jak z mysiej psitki rakietnica
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Artur, co znów, gwarancja jakas na to była, taka sama awaria co w poprzedniej, a miałem przekładke na manuala, taka sama awaria....skrzynia używana więc bez żadnej gwarancji ....masz te graty wszystkie pod przekładkę ?? wi fil ? może być pw siemka all Edytowane 16 Marca 2015 przez Arturoo
musti Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 siema Bieluń odpowiesz mi kozi bobku ? Siema Byłeś na szrotach ?
tomaszu Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Od przyszlego tygodnia zamykamy ul.Struga przy "bazarku". Miłego "objeżdżania" Dobrze wiedzieć. To powiem Ci przy okazji, że tam na Struga, na przeciwko tego bazarku są pyszne kurczaki. Lokal niepozorny, ale jedzenie naprawdę pyszne i tanio. "Amerykańskie kurczaki" czy coś takiego. Od przyszlego tygodnia zamykamy ul.Struga przy "bazarku". Miłego "objeżdżania" Dobrze wiedzieć. To powiem Ci przy okazji, że tam na Struga, na przeciwko tego bazarku są pyszne kurczaki. Lokal niepozorny, ale jedzenie naprawdę pyszne i tanio. "Amerykańskie kurczaki" czy coś takiego. Chyba tam zaraz pojadę, bo narobiłem sobie smaka.
moskal Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Chyba tam zaraz pojadę, bo narobiłem sobie smaka. powiem Ci , że pare razy patrzyłem na ta budę , jak mówisz że dobre żarcie to nie pozostaje mi nic innego jak tam jechać siema Bieluń odpowiesz mi kozi bobku ? Siema Byłeś na szrotach ? tutaj nie ma nic
Bielun22 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Chyba tam zaraz pojadę, bo narobiłem sobie smaka. powiem Ci , że pare razy patrzyłem na ta budę , jak mówisz że dobre żarcie to nie pozostaje mi nic innego jak tam jechać siema Bieluń odpowiesz mi kozi bobku ? Siema Byłeś na szrotach ? tutaj nie ma nic Te krowi placku :: np. Ul. Limanowskiego
Rekomendowane odpowiedzi