Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 oZiX a na spoty w Ww zaglądasz czasami? Moze bys mi cos odebrał?
tomaszu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Ano jadę jutro do Wawy i będę na spocie..
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu , czy to prawda co babki pod kościołem mówiły? Tomaszu , napisz mi nr tel do siebie na PW
tomaszu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Tomaszu ' date=' czy to prawda co babki pod kościołem mówiły? :pole [/quote'] ale o co hallo????? Halo o to, że babki pod kościołem pieprzą, że jadę jutro do wawy. Nie wiem skąd to wiedzą, ale to prawda. BTW | | | | \ / \ /
Gość Michał Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Halo o to, że babki pod kościołem pieprzą, że jadę jutro do wawy. Nie wiem skąd to wiedzą, ale to prawda. Nawet na majówkach o tym spiewają Spadam w kimę. BRY NOC SQUAD
tomaszu Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Ja też jednak tego piwa nie piję tylko uciekam spać. Do jutra.
oZiX Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Wniosek masz zatwierdzony to ja świętuje moją porażkę, co ja na to poradzę że uwielbiam moje nałogi [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 22:38_________________________________________________ to wypijta za moje zdrowie! Twoje zdrówko Ozix Stało Twoje auto dziś pod Teatralna ok 19-stej? Bryńcia ja w WW jestem Ale auto Twoje stło???? szary sedan b6 z naklejką,nikt inny przecież Co Ty samochodzik jest zawsze ze mną oZiX a na spoty w Ww zaglądasz czasami? Moze bys mi cos odebrał? no jutro raczej będę bo mam tam biznesa;)
tomaszu Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 To czyje A4 sedan b6 szare z naklejką stało wczoraj po 18-stej pod Teatralną :gwizdanie: Hmm, jakiś cichy klubowicz.
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 no jutro raczej będę bo mam tam biznesa;) Juz dogadałem temat z Tomkiem
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 no jutro raczej będę bo mam tam biznesa;) Juz dogadałem temat z Tomkiem no to berek!
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ]To czyje A4 sedan b6 szare z naklejką stało wczoraj po 18-stej pod Teatralną :gwizdanie: oZiX Ty sie lepiej pucuj komu furaka pożyczasz Chociaż teraz cos kojażę ze ten koles który mieszka właśnie niedaleko Ciebie tez ma szare B6, tylko czy sedan? Tyle ze On na nasze squadowe podwórko nie zagląda
oZiX Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ]To czyje A4 sedan b6 szare z naklejką stało wczoraj po 18-stej pod Teatralną :gwizdanie: oZiX Ty sie lepiej pucuj komu furaka pożyczasz Chociaż teraz cos kojażę ze ten koles który mieszka właśnie niedaleko Ciebie tez ma szare B6, tylko czy sedan? Tyle ze On na nasze squadowe podwórko nie zagląda no on ma tez szara tylko ciemna szybę z tyłu chromowane lusterka i listwy dookoła szyb... i hak:P i nie ma naklejek klubowych!
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 bry w piatek mam nadzieje spot będzie? bo narazie wszystko ustawiam tak zeby sie na nim pojawić i zapoznać RFS
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 no nareszcie wiem wiem.. długo to trwało grill ominięty ;( ale jeżeli nie będzie żadnych niespodzianek to w piatek bede
mcm Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 bry w piatek mam nadzieje spot będzie? bo narazie wszystko ustawiam tak zeby sie na nim pojawić i zapoznać RFS no ustawiaj ustawiaj, czekamy ... PS. zatankuj do pełna, bo każdy nowy daje się bryknąć autkiem, wszystkim obecnym na spocie ...
Gość Michał Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 bry w piatek mam nadzieje spot będzie? bo narazie wszystko ustawiam tak zeby sie na nim pojawić i zapoznać RFS no ustawiaj ustawiaj, czekamy ... PS. zatankuj do pełna, bo każdy nowy daje się bryknąć autkiem, wszystkim obecnym na spocie ... No no, ja zaprosze jeszcze kilku kolegów
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 PS. zatankuj do pełna, bo każdy nowy daje się bryknąć autkiem, wszystkim obecnym na spocie ... z tym do pełna moze byc problem zależy ile mój mechanior sobie policzy za usługi ale myślę ze jakoś damy rade zobaczycie czy moj traktor sie do czegoś nadaje :gwizdanie:
wuju Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Cy sie nadaje to my Ci powiemy na to liczę bo ja to jestem jeszcze za bardzo podjarany zeby dostrzec wady
Rekomendowane odpowiedzi