Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 dostajesz browara bo jako pierwszy dziś mnie pochwaliłeś Ho ho, nie dosc ze mam u Ciebie w piatek podwózke to jeszcze browarek Chyba cos knujesz
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Michał, zamawiaj póki jeszcze masz czas... gacie oczywiście. Ozix, Ty to jesteś niezastąpiony.
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Michał, zamawiaj póki jeszcze masz czas... gacie oczywiście. Ozix, Ty to jesteś niezastąpiony. Mam patenta, siadasz na d*pie i sie nigdzie nie ruszasz
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Mam patenta, siadasz na pupie i sie nigdzie nie ruszasz Musimy opracować jakiś system parkowania na spotach, żeby nikt nie musiał wysiadać z samochodu i żebyśmy mieli ze sobą kontakt.
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Musimy opracować jakiś system parkowania na spotach, żeby nikt nie musiał wysiadać z samochodu i żebyśmy mieli ze sobą kontakt. Chyba jedynym słusznym wyjsciem bedzie po prostu puszczać go przodem
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Chyba jedynym słusznym wyjsciem bedzie po prostu puszczać go przodem Cały czas tak staram się robić. Trzeba tylko uważać, żeby się nie zapomnieć.
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 dostajesz browara bo jako pierwszy dziś mnie pochwaliłeś Ho ho, nie dosc ze mam u Ciebie w piatek podwózke to jeszcze browarek Chyba cos knujesz Nie ja nic nie knuję co jest związane z Toba :gwizdanie: Michał, zamawiaj póki jeszcze masz czas... gacie oczywiście. Ozix, Ty to jesteś niezastąpiony. mrrr!!Tomaszu masz u mnie ładne przytul!! Michał, zamawiaj póki jeszcze masz czas... gacie oczywiście. Ozix, Ty to jesteś niezastąpiony. Mam patenta, siadasz na pupie i sie nigdzie nie ruszasz Tylko nie siadaj na mnie!!! Mam patenta, siadasz na pupie i sie nigdzie nie ruszasz Musimy opracować jakiś system parkowania na spotach, żeby nikt nie musiał wysiadać z samochodu i żebyśmy mieli ze sobą kontakt. można użyć CB:> Musimy opracować jakiś system parkowania na spotach, żeby nikt nie musiał wysiadać z samochodu i żebyśmy mieli ze sobą kontakt. Chyba jedynym słusznym wyjsciem bedzie po prostu puszczać go przodem o nie!! Ja tyłem do was się nie będę wystawiał!! Chyba jedynym słusznym wyjsciem bedzie po prostu puszczać go przodem Cały czas tak staram się robić. Trzeba tylko uważać, żeby się nie zapomnieć. często się zapominasz:> Wczoraj z 50 razy :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 często się zapominasz:> Wczoraj z 50 razy :gwizdanie: Hmm, w takim razie co się stało? Krępowałeś się na warsiaskich spotach?? W Radomiu jesteś chyba bardziej wyluzowany, więc naprawdę będę uważał. Co do przytulania - nie ma mowy. Aha, i chcę Ci powiedzieć, że nie będziesz moją przyjaciółką, bo nie ma przyjaźni między kobietą a facetem.
Kaśka Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Bry Skarby :> Kaśka bez Ciebie to nie było tak udane Bry all Kochanie cieszę się, że na odległość też mi się udało pomóc Mi też było potrzebne takie wyluzowanie. Byliście wczoraj niezawodni
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Bry Skarby :> Kaśka bez Ciebie to nie było tak udane Bry all Kochanie cieszę się, że na odległość też mi się udało pomóc Mi też było potrzebne takie wyluzowanie. Byliście wczoraj niezawodni Staramy się Piątek oczywiście aktualny?
Kaśka Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Bry Skarby :> Kaśka bez Ciebie to nie było tak udane Bry all Kochanie cieszę się, że na odległość też mi się udało pomóc Mi też było potrzebne takie wyluzowanie. Byliście wczoraj niezawodni Staramy się Piątek oczywiście aktualny? Na dzień dzisiejszy sądzę, że się pojawię.
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Mi też było potrzebne takie wyluzowanie. Byliście wczoraj niezawodni Ale nas obleciało. Przyjedź w piątek to zobaczysz jacy jesteśmy niezawodni.
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 często się zapominasz:> Wczoraj z 50 razy :gwizdanie: Hmm, w takim razie co się stało? Krępowałeś się na warsiaskich spotach?? W Radomiu jesteś chyba bardziej wyluzowany, więc naprawdę będę uważał. Co do przytulania - nie ma mowy. Aha, i chcę Ci powiedzieć, że nie będziesz moją przyjaciółką, bo nie ma przyjaźni między kobietą a facetem. W warszawie w tym betonowym miejscu jest źle! nie ma to jak radom i otwarta przestrzeń! JAk przytulania nie chciałeś to mogłeś pochwalić mnie jako pierwszy dziś to byś dostał piwo:> potem jest tylko gorzej
tomaszu Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kaśka, dzięki za TO. Idę. Ozix, idę od Ciebie. Do zobaczenia wszystkim.. najpóźniej wieczorem.
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Tomaszu, widziałem że witałes jakas nowa radomską "dzierlatkę" :oklaski:
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Kaśka, dzięki za TO. Idę. Ozix, idę od Ciebie. Do zobaczenia wszystkim.. najpóźniej wieczorem. Zaklepana!
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 TO![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 10:22_________________________________________________ O nie! Nie wszystko! Ciebie już i tak mam zaklepanego na piątekD:
Rekomendowane odpowiedzi