Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 a nie, bo myślałam że na poważnie to napisałeś :polew: :polew: nie napijesz się ze mną ;( jak najbardziej na powaznie Ty Nasza królowo jedna Niestety, zaraz bedę prowadził, chyba ze mnie odwieziesz
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 No tak teraz to już na 100% wiem jak to było na serio :polew: Nie odwiozę ;( ;( ;( bo piwo piję, ale jak coś to bierz taksówkę serio serio Czyli dzisiaj cd alkoholizowania się? No taki jest plan, mam nadzieje że jutro wczesniej wyjdę z pracy
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 jedno piwo, może dwa :gwizdanie: ale spać mi się chce jakoś i oczy mnie bolą
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 jedno piwo, może dwa :gwizdanie: ale spać mi się chce jakoś i oczy mnie bolą I już błysk w oczach
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 michal jak ty to robisz ze zawsze na rondzie warszawskim mnie widzisz
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 a ty Bryniu jak przeprowadzka idzie ku dobremu :>
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 sam nie wiem czy będę przegrany czy może wygrany
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 a ty Bryniu jak przeprowadzka idzie ku dobremu :> No pewnie :> jutro kończymy układac płytki w salonie, w poniedzałek montaż kuchni Równiez od poniedzałku montaz schodów i barjerki Przegrałes zakład Skarbie :kox: :kox: a kiedy ogrodzenie:P??
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 czekam na brata jak z munich wroci ma byc za godzinke , nie moge pic browarka bo fure trzeba bedzie testowac
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 czekam na brata jak z munich wroci ma byc za godzinke , nie moge pic browarka bo fure trzeba bedzie testowac To ta a6 co o niej wspominałeś? co tam za motor jest i czy ma Q mówił że to 2.8 FWD!
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 co tam za motor jest i czy ma Q jest Q i 2.8 w manualu to jest czym pojechac ,a jutro do kolesia wiec dzis trzeba sprawdzic
odzim Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 poczekamy do piatku na spocie pogadamy :beer1: i zrobimy plana ps. przyjąlem zaproszenie na nk
Gość Michał Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Ano widzisz odzim tyle mamy u nas rond ze na każdym kogos sie spotka Aneczka, jutro nas zgłoszę, dzisiaj juz mi sie nie chce, idę zaraz spać.
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Bryniu może zabrać Cie tam?!Właśnie tam... by pokazać że życie ma inny smak ;D qr ale się wściekłem!! 3 godziny na wymyślenie i zapisanie 20linijek które rozwiązują cały mój problem do pracy inż w nagrodę otwarłem piwo:P
mcm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 a odzima na nk szukałem i nie znalazłem :?:
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 jak ejstem zajęty i nic nie pisze to i Wy się opierdalacie![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 22:31_________________________________________________ Bryniu może zabrać Cie tam?!Właśnie tam... by pokazać że życie ma inny smak ;D qr ale się wściekłem!! 3 godziny na wymyślenie i zapisanie 20linijek które rozwiązują cały mój problem do pracy inż w nagrodę otwarłem piwo:P Ozix jaki Ty romantyk jesteś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ma być w tych 20 linijkach, może coś wymyślimy :> Bryniu Dla Ciebie wszystko!! spoko spoko już wymyśliłem sobie sam:P mogę pokazać jak chcecie:)
oZiX Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 a odzima na nk szukałem i nie znalazłem :?: wejdz w mój profil i masz w ostatnio dodanych zaraz przed Tobą[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 22:32_________________________________________________ mogę pokazać jak chcecie:) dawaj :> a proszę Cię bardzo: _________________________________________________ public int getD(int on, int e) { int cz = 0; double cz2 = 0; double e2 = 0; e2 = (double) e; String s = ""; for (int i = 1; i <= on; i++) { if ((on % i) == 0) { cz = i * on + 1; cz2 = (double) cz; cz2 = cz2 / e2; s = Double.toString(cz2); for (int l = 0; l <= s.length() - 1; l++) { if (s.charAt(l) == '.' && l == s.length() - 2) { cz = (int) cz2; return cz; } } } } return cz; } właśnie zobaczyłem jak to skrócić (ale nie kasując {} ) Kto zgadnie co to robi :gwizdanie: ten ma spokój na spocie ode mnie !![br]Dopisany: 13 Maj 2009, 22:41_________________________________________________tez odżima zaprosiłem
mcm Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Opublikowano 13 Maja 2009 jestem wyslalem ci zaproszenie przyjąłem
Rekomendowane odpowiedzi