mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ozix nie strasz nam Wąskiego Twoje upodobania seksualne mnie rozbrajają mcm urodziny Ukcia obchodzimy bez Ukcia Bryńcia przecież dobrze wiesz że wolę Ciebie :gwizdanie: to jak to jest tomaszu czy Brynia :?:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Ozix nie strasz nam Wąskiego Twoje upodobania seksualne mnie rozbrajają mcm urodziny Ukcia obchodzimy bez Ukcia Bryńcia przecież dobrze wiesz że wolę Ciebie :gwizdanie: to jak to jest tomaszu czy Brynia :?: mcm00 mym marzeniem skrytym jest
Wąski Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Ozix nie strasz nam Wąskiego Twoje upodobania seksualne mnie rozbrajają mcm urodziny Ukcia obchodzimy bez Ukcia Bryńcia przecież dobrze wiesz że wolę Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Ozix nie strasz nam Wąskiego Twoje upodobania seksualne mnie rozbrajają mcm urodziny Ukcia obchodzimy bez Ukcia Bryńcia przecież dobrze wiesz że wolę Ciebie :gwizdanie: to jak to jest tomaszu czy Brynia :?: mcm00 mym marzeniem skrytym jest i ja i tomaszu razem :polew: nie lubię się dzielić :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kocham Was, a szczególnie Ozixa. Ozix, teraz pewnie ma kisiel w majtkach.
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Kocham Was, a szczególnie Ozixa. Ozix, teraz pewnie ma kisiel w majtkach. a ja Ciebie nie!! wole budyń[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 11:49_________________________________________________przeglądałem tego roczne matury!! BIG LOL Z NICH! :polew:
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 co tu taka cisza dzisiaj? :gwizdanie: Panowie w taki sposób to ja nie wiem kiedy to 300 stron będzie jeszcze 45 minut w pracy i spadam na budowę pomogę Michałowi kontakty montować no ja ciężko pracuję poza tym mi przykro a ja o 15.30 oddaje inżynierkę BETA:D
Kaśka Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 No to kochani na pewno jutro będę u was Brynia czy poza flachą mam coś jeszcze ze sobą zabierać?
Kaśka Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Flachy nie bierz, w knajpie będziemy ( no chyba że rozlejemy ją pod stołem ) Zabierz sobie tylko coś do spania i kosmetyki, reszta naszykowana A Kaśka, jutro akcja ,,but na obcasie" Przecież ja zawsze w "szpilkach" łaże - dwa razy nie trzeba mi powtarzać. Tylko jak sobie potem nogi połamię to mnie eskortujesz do Warszawy
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 no to jutro mamy królewny w szpilkach na spocie :>
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 O maaasz, no to ja maryniarkę naszykuję. Bryniu, zjem jakeś obiadzine i wsiadam na rower - myślę, że do 18:00 dojadę.
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś.
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 a już mi obojętne , mogę i z nim pojechać ...
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś. Ja bym się martwił raczej o Ciebie jak popijesz :gwizdanie: Bryńciu, Kasiu to jutro jestem wasz:D?? :evil:
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś. Ja bym się martwił raczej o Ciebie jak popijesz :gwizdanie: Bryńciu, Kasiu to jutro jestem wasz:D?? :evil: chudy, niepozorny, a jaki ogier
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś. Ja bym się martwił raczej o Ciebie jak popijesz :gwizdanie: Bryńciu, Kasiu to jutro jestem wasz:D?? :evil: chudy, niepozorny, a jaki ogier :bicz3:
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 oZiU to o której po mnie będziesz :?: Odważnyś. Ja bym się martwił raczej o Ciebie jak popijesz :gwizdanie: Bryńciu, Kasiu to jutro jestem wasz:D?? :evil: chudy, niepozorny, a jaki ogier :bicz3: przecież cię dziewczyny zamęczą :>
Rekomendowane odpowiedzi